XXR XXX Опубліковано: 23 квітня 2016 Опубліковано: 23 квітня 2016 делай пресс только одним упом,стоя на блоке
xx07xx Опубліковано: 23 квітня 2016 Опубліковано: 23 квітня 2016 *ля.. - экперДы по сутулости..ну надо ж такое придумать
andreyyy Опубліковано: 23 квітня 2016 Опубліковано: 23 квітня 2016 делай пресс только одним упом,стоя на блоке Что за упражнение такое?
XXR XXX Опубліковано: 23 квітня 2016 Опубліковано: 23 квітня 2016 Что за упражнение такое? блин,ну видел как у блока вертикального где обычно качают трицепс ,делают на коленях скручивание на пресс?вот я тож самое только стоя делаю зашибись сходу нашел картинку ,только я немного по другому держусь но надо будит и так опробовать))
andreyyy Опубліковано: 23 квітня 2016 Опубліковано: 23 квітня 2016 Аааа Пресс на блоке. Стоя. А то я фразу "стоя на блоке" представил, что ты становишься на какой-то блок )) Думаю, что за фигня.
XXR XXX Опубліковано: 23 квітня 2016 Опубліковано: 23 квітня 2016 Аааа Пресс на блоке. Стоя. А то я фразу "стоя на блоке" представил, что ты становишься на какой-то блок )) Думаю, что за фигня. ахах ща)) вот на эту тему) хотя видел подобное и в своем зале
OlegRO Опубліковано: 23 квітня 2016 Опубліковано: 23 квітня 2016 есть и такое упражнение, чего ржать-то? https://www.youtube.com/watch?v=Y5QXh5QsDto
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз