col34 Опубліковано: 5 січня 2015 Опубліковано: 5 січня 2015 Залежались 1)Ostrovit Makaron Bialkowy 500g 1 пачка ціла, друга 400 грамів(почата) 2)OstroVit Pure D.A.A в банці залишилось 183 грами обміняю на спортивне харчування,аксесуари та ін. ПРОПОЗИЦІЇ ПИШІТЬ В лс П.С ФАРМУ НЕ ПРОПОНУВАТИ
птицелов Опубліковано: 5 січня 2015 Опубліковано: 5 січня 2015 Залежались 1)Ostrovit Makaron Bialkowy 500g 1 пачка ціла, друга 400 грамів(почата) 2)OstroVit Pure D.A.A в банці залишилось 183 грами обміняю на спортивне харчування,аксесуари та ін. ПРОПОЗИЦІЇ ПИШІТЬ В лс П.С ФАРМУ НЕ ПРОПОНУВАТИ макароны не вкусные что ль?вроде вы недавно только отписывали благодарность за них продавцу?
col34 Опубліковано: 5 січня 2015 Опубліковано: 5 січня 2015 макароны не вкусные что ль?вроде вы недавно только отписывали благодарность за них продавцу? Тебе хвилює смачні/не смачні? я дякував продавцю за оперативну роботу,та гарний сервіс. Питання /побажання по смаку треба ставити виробнику,а не тому хто їх продає. Ясно?
птицелов Опубліковано: 5 січня 2015 Опубліковано: 5 січня 2015 Тебе хвилює смачні/не смачні? я дякував продавцю за оперативну роботу,та гарний сервіс. Питання /побажання по смаку треба ставити виробнику,а не тому хто їх продає. Ясно? ясно.так какие они на вкус?
bobir2005 Опубліковано: 6 січня 2015 Опубліковано: 6 січня 2015 Опять нашол в нём что то))) Покажи форуму фотку того скатерти шкафа-самобранки))) вечно в нём кучу разнообразных ништяков находиш))) Давай я лучше у тебя шкаф на что то выменяю)))
bobir2005 Опубліковано: 6 січня 2015 Опубліковано: 6 січня 2015 Я там нашел трубу с телевизором на андроиде, планшет, часы)) Но вроде закончились ништяки( ага, а также трусы кевина кляйна, наушники, вебкамеру...уж и не вспомню всё)))) но приписка "нашол в шкафу" ну оочень часто)))
Axwell Опубліковано: 6 січня 2015 Опубліковано: 6 січня 2015 ага, а также трусы, наушники, вебкамеру...уж и не вспомню всё)))) Точно, у меня ещё вебка и гарнитура есть новые) Лежат без дела. Так что могу их тоже кому-то на мультивитамины заменять.
Лео Опубліковано: 6 січня 2015 Опубліковано: 6 січня 2015 Точно, у меня ещё вебка и гарнитура есть новые) Лежат без дела. Так что могу их тоже кому-то на мультивитамины заменять. А что за вебка то? Я как раз себе брать думаю.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз