bartid93 Опубліковано: 5 листопада 2015 Опубліковано: 5 листопада 2015 гліцерофосфат кальцію поки не купив (у двох аптеках був відсутній), але ударна доза аспаркама (по 2 табл 3р в день) повернули мене в реальний світ без судом покищо :bananagz3: . Доза клена 80мкг, кетотифен 1 табл перед сном. можно вместо него глюконат кальция, он более распространен
power_ua Опубліковано: 11 листопада 2015 Опубліковано: 11 листопада 2015 можно вместо него глюконат кальция, он более распространен прийом кальцію додатковий не робив - у мене почитав у вітамінно-мінеральному комплексі 600 мг кальцію в складі (Calcium Carbonate 600mg, Magnesium (Maleate) 150mg-Infinite labs men's multivitamin). Судоми при 6 таблетках аспаркама не дістають. А от якщо з'їсти тільки 4 таби то хапає біцепси рук досить непогано, біцепси бедер і ікроножні не хапає. Щоб увійти в судорожний стан достатньо затиснути руку на біцуху (зранку і в обід завтикав з'їсти аспаркам). Але у мене клен уже за три дні кінчається то думаю так вже домучаюся. Взагалі стрьомний цей кленбутерол - руки трухає шо у сторічного діда і всі навколо це помічають - коли п'єш каву, їш, щось робиш...(80мкг+кетотифен 1 т на ніч) і на протязі всього періоду прийому препарату. Але мені як не дивно цей преп дозволяє набирати силові, правда лише в окремих вправах чомусь (особливості довгов'язої конституції видно). Щодо жироспалювання то я його використовую як антикатаболік і поки мені особо сушитися ранувато ще.
NeKefirINeSmetana Опубліковано: 11 листопада 2015 Опубліковано: 11 листопада 2015 Аналогично! Особых жиросжигающих свойств не заметил, но как антикатаболик на сушке себя отлично проявил! И силовые тоже повышает, но на следующий же день после отмены силовые снижаются... Ещё заметил, что на сушке воду выводит - заметно по рельефу сразу. Но и мышцы становятся чуть менее наполненными. Я так понимаю это из-за того, что вода не только из под кожи уходит, но и из мышц?
power_ua Опубліковано: 11 листопада 2015 Опубліковано: 11 листопада 2015 Аналогично! Особых жиросжигающих свойств не заметил, но как антикатаболик на сушке себя отлично проявил! И силовые тоже повышает, но на следующий же день после отмены силовые снижаются... Ещё заметил, что на сушке воду выводит - заметно по рельефу сразу. Но и мышцы становятся чуть менее наполненными. Я так понимаю это из-за того, что вода не только из под кожи уходит, но и из мышц? Не знаю у мене навіть памп присутній на ньому і м'язи досить наповнені, біцуха не засохла, вени проступають. Залежить тут скоріше від дієти - вийшли вуглеводи - вийшла вода. Якось так думаю.
Cuprum Опубліковано: 22 грудня 2015 Опубліковано: 22 грудня 2015 Через какой промежуток времени нужно включать клёнбутерол после курса,сустанона?"Потому как после последней инъекции суст действует ещё три недели.Формально организм ещё три недели под воздействием теста.
bartid93 Опубліковано: 22 грудня 2015 Опубліковано: 22 грудня 2015 Через какой промежуток времени нужно включать клёнбутерол после курса,сустанона?"Потому как после последней инъекции суст действует ещё три недели.Формально организм ещё три недели под воздействием теста. а цель какая? подавить кортизол после курса?
rogazzo Опубліковано: 22 грудня 2015 Опубліковано: 22 грудня 2015 а цель какая? подавить кортизол после курса? выше ж посоны отписали - клен херовый жж класный антикатаболег))
Cuprum Опубліковано: 22 грудня 2015 Опубліковано: 22 грудня 2015 а цель какая? подавить кортизол после курса? да
Имя Опубліковано: 31 грудня 2015 Опубліковано: 31 грудня 2015 Я дико извиняюсь, а где его купить можно? :bw: По аптекам вроде нет :sad:
OlegRO Опубліковано: 31 грудня 2015 Опубліковано: 31 грудня 2015 да хоть тут https://ironflex.com.ua/phorum/peptidy-gr-s...gra-dapoks-i-td
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз