Перейти до публікації

Кленбутерол

SHOTA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
гліцерофосфат кальцію поки не купив (у двох аптеках був відсутній), але ударна доза аспаркама (по 2 табл 3р в день) повернули мене в реальний світ без судом покищо :bananagz3: . Доза клена 80мкг, кетотифен 1 табл перед сном.

можно вместо него глюконат кальция, он более распространен

• Відповіді 1,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

116

• SHOTA

90

• Егорычъ

74

• Sergik

39

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
можно вместо него глюконат кальция, он более распространен

прийом кальцію додатковий не робив - у мене почитав у вітамінно-мінеральному комплексі 600 мг кальцію в складі (Calcium Carbonate 600mg, Magnesium (Maleate) 150mg-Infinite labs men's multivitamin). Судоми при 6 таблетках аспаркама не дістають. А от якщо з'їсти тільки 4 таби то хапає біцепси рук досить непогано, біцепси бедер і ікроножні не хапає. Щоб увійти в судорожний стан достатньо затиснути руку на біцуху (зранку і в обід завтикав з'їсти аспаркам). Але у мене клен уже за три дні кінчається то думаю так вже домучаюся. Взагалі стрьомний цей кленбутерол - руки трухає шо у сторічного діда і всі навколо це помічають - коли п'єш каву, їш, щось робиш...(80мкг+кетотифен 1 т на ніч) і на протязі всього періоду прийому препарату. Але мені як не дивно цей преп дозволяє набирати силові, правда лише в окремих вправах чомусь (особливості довгов'язої конституції видно). Щодо жироспалювання то я його використовую як антикатаболік і поки мені особо сушитися ранувато ще.

Опубліковано:

Аналогично! Особых жиросжигающих свойств не заметил, но как антикатаболик на сушке себя отлично проявил! И силовые тоже повышает, но на следующий же день после отмены силовые снижаются...

Ещё заметил, что на сушке воду выводит - заметно по рельефу сразу. Но и мышцы становятся чуть менее наполненными. Я так понимаю это из-за того, что вода не только из под кожи уходит, но и из мышц?

Опубліковано:
Аналогично! Особых жиросжигающих свойств не заметил, но как антикатаболик на сушке себя отлично проявил! И силовые тоже повышает, но на следующий же день после отмены силовые снижаются...

Ещё заметил, что на сушке воду выводит - заметно по рельефу сразу. Но и мышцы становятся чуть менее наполненными. Я так понимаю это из-за того, что вода не только из под кожи уходит, но и из мышц?

Не знаю у мене навіть памп присутній на ньому і м'язи досить наповнені, біцуха не засохла, вени проступають. Залежить тут скоріше від дієти - вийшли вуглеводи - вийшла вода. Якось так думаю.

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Через какой промежуток времени нужно включать клёнбутерол после курса,сустанона?"Потому как после последней инъекции суст действует ещё три недели.Формально организм ещё три недели под воздействием теста.

Опубліковано:
Через какой промежуток времени нужно включать клёнбутерол после курса,сустанона?"Потому как после последней инъекции суст действует ещё три недели.Формально организм ещё три недели под воздействием теста.

а цель какая? подавить кортизол после курса?

Опубліковано:

выше ж посоны отписали - клен херовый жж класный антикатаболег))

Опубліковано:

да

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Я дико извиняюсь, а где его купить можно? :bw: По аптекам вроде нет :sad:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...