Микки Рурк Опубліковано: 9 грудня 2012 Опубліковано: 9 грудня 2012 ну еще витамин е ну и там трибулус шмибулус А как насчет D-аспарагиновой кислоты?
jonatan92 Опубліковано: 9 грудня 2012 Опубліковано: 9 грудня 2012 вітаміни я і на курсі приймав і зараз також приймаю просто радили ще клен що до трібулуса я не знаю мені здається ефект що з ни що без однаковий якщо вже зачипили цю тему, то ще одне питання тамоксифен(кломід) потрібен ПІСЛЯ курсу з тестостероном як антиестроген чи ні? на курсі проблем з гіно не було а то вже все перекрутилось в голові
Аристарх Опубліковано: 9 грудня 2012 Опубліковано: 9 грудня 2012 А как насчет D-аспарагиновой кислоты? Мне трибулус как-то больше пошел на восстановление,чем аспаргинованая.
jonatan92 Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 вітаміни я і на курсі приймав і зараз також приймаю просто радили ще клен що до трібулуса я не знаю мені здається ефект що з ни що без однаковий якщо вже зачипили цю тему, то ще одне питання тамоксифен(кломід) потрібен ПІСЛЯ курсу з тестостероном як антиестроген чи ні? на курсі проблем з гіно не було а то вже все перекрутилось в голові дайте хтось об'єктивну відповідь
Аристарх Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 (змінено) Ну так попробуй с трибулосом и потом будешь точно знать, лучше ли твой организм восстанавливается или нет.Тамокс после курса я не советую, если проблем не было на курсе.Хватит кломида. Змінено 10 грудня 2012 користувачем Валера
jonatan92 Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 Ну так попробуй с трибулосом и потом будешь точно знать, лучше ли твой организм восстанавливается или нет.Тамокс после курса я не советую, если проблем не было на курсе.Хватит кломида. в мене тамокс на пкт а не кломід вони ж всерівно виконують одну функцію
Аристарх Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 Есть различия.Не будем больше засирать тему.Лучше почитай тему про ПКТ и там найдешь ответы на свои вопросы.
Technoz Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 Подскажите как блокатор кортизола стоит клен юзать или поискать что-то другое, например Фосфатидилсерин?
yobilovus Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 Подскажите как блокатор кортизола стоит клен юзать или поискать что-то другое, например Фосфатидилсерин? побутує думка що він кортизол не блокує, то написаний на спортвікі бред
Glizinia Опубліковано: 9 лютого 2013 Опубліковано: 9 лютого 2013 Хочу попробовать применять в течении месяца, кто уже пропил, скажите, стоит ли? Всю тему , простите. просто нет времени вычитать, просто скажите, стоит или нет, есть ли результат? И как самочувствие после него.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз