Паша Опубліковано: 23 травня 2008 Опубліковано: 23 травня 2008 капец какие тут все монстры-приседатели собрались. один 130х20, другой 120х12. алле. народ! вы че! банки качать нада! нах вам эти куриные окорочка нужны! штаны ж протираца на яицах будут за неделю! :) А я так і роблю. :D Роблю одну вправу на ноги в тиждень.Перший тиждень присідаю,другий жму ногами. Правда банки теж не качаю. :huh: качаю тільки плечі,груди і спину.
Vanches Опубліковано: 24 травня 2008 Опубліковано: 24 травня 2008 А я так і роблю. :D Роблю одну вправу на ноги в тиждень.Перший тиждень присідаю,другий жму ногами. Правда банки теж не качаю. :huh: качаю тільки плечі,груди і спину. А почему банки не качаешь?с такой програмкой они косвенно качаются..
Паша Опубліковано: 25 травня 2008 Опубліковано: 25 травня 2008 Я мав наувазі,що ізольованих вправ для рук не виконую.
Паша Опубліковано: 26 травня 2008 Опубліковано: 26 травня 2008 І мені дуже подобається :D ,але часу на них не вистачає :angry: .
SHOTA Опубліковано: 2 червня 2008 Опубліковано: 2 червня 2008 І мені дуже подобається :D ,але часу на них не вистачає :angry: . ну и любитель же ты по украински трындеть :)
Admin Опубліковано: 3 червня 2008 Опубліковано: 3 червня 2008 Я на самом деле тоже по украински говорю. С друзьями и семьей.. :)
aliksan Опубліковано: 3 червня 2008 Автор Опубліковано: 3 червня 2008 ну и любитель же ты по украински трындеть :) в харькове украинскую речь редко можно можно встретить? в киеве последние лет 10 все чаще слышно. и это неудивительно. в столицу съезжаются со всей страны. а из харькова скорее только уезжают. и все сюда же, в столицу или в соседнюю рассею :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз