Перейти до публікації

отделить грудные!

Dioba

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

До речі про 140 кг я не зовсім згоден,я жму 85 на 7-8раз і при цьому розріз є.

Можливо я не зовсім правий,але думаю ,що це залежить від генетики коли груди достатньо великими стануть,щоб думати про їх диференцію .При жимі в 140 може бути трохи запізно.

• Відповіді 25
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• SHOTA

7

• Jastore

3

• Паша

3

• Dioba

3

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Можливо я не зовсім правий,але думаю ,що це залежить від генетики коли груди достатньо великими стануть,щоб думати про їх диференцію .При жимі в 140 може бути трохи запізно.

Извини братан но по украински я не кумекаю

Опубліковано:

:wacko:

Какой запозно. Если нету массы на груди то нефиг думать о чем то другом. Все равно что ты качаешпик бицепса нарукев которой нету массы!

Опубліковано:

согласен

Опубліковано:

Я цього не заперечую.Я мав наувазі,що у кожного маса грудей може бути достатньо різною при однаковому результаті в жимі.

Опубліковано:
Я цього не заперечую.Я мав наувазі,що у кожного маса грудей може бути достатньо різною при однаковому результаті в жимі.

что он пишет нихера не понял

Опубліковано:
что он пишет нихера не понял

Я говорю,что не отрицаю ,что сначала надо набрать массу,но не всегда люди с одинаковым результатом в жиме имеют одинаковий об"ем груди.

Опубліковано:
Я говорю,что не отрицаю ,что сначала надо набрать массу,но не всегда люди с одинаковым результатом в жиме имеют одинаковий об"ем груди.

чаще бывает даже так, что размер груди от результата в жиме на раз мало зависит.

Опубліковано:
чаще бывает даже так, что размер груди от результата в жиме на раз мало зависит.

Если все время тренироваться на силу , то есть на раз то масса груди качественной никогда не будет

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

У меня грудь не "слитая"... и могу точно сказать что это зависит не от веса в жиме, а от генетике. У одних людей "слитая", у других так сказать "цельная"

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...