Паша Опубліковано: 26 квітня 2008 Опубліковано: 26 квітня 2008 До речі про 140 кг я не зовсім згоден,я жму 85 на 7-8раз і при цьому розріз є. Можливо я не зовсім правий,але думаю ,що це залежить від генетики коли груди достатньо великими стануть,щоб думати про їх диференцію .При жимі в 140 може бути трохи запізно.
SHOTA Опубліковано: 26 квітня 2008 Опубліковано: 26 квітня 2008 До речі про 140 кг я не зовсім згоден,я жму 85 на 7-8раз і при цьому розріз є. Можливо я не зовсім правий,але думаю ,що це залежить від генетики коли груди достатньо великими стануть,щоб думати про їх диференцію .При жимі в 140 може бути трохи запізно. Извини братан но по украински я не кумекаю
Jastore Опубліковано: 27 квітня 2008 Опубліковано: 27 квітня 2008 До речі про 140 кг я не зовсім згоден,я жму 85 на 7-8раз і при цьому розріз є. Можливо я не зовсім правий,але думаю ,що це залежить від генетики коли груди достатньо великими стануть,щоб думати про їх диференцію .При жимі в 140 може бути трохи запізно. :wacko: Какой запозно. Если нету массы на груди то нефиг думать о чем то другом. Все равно что ты качаешпик бицепса нарукев которой нету массы!
Паша Опубліковано: 28 квітня 2008 Опубліковано: 28 квітня 2008 Я цього не заперечую.Я мав наувазі,що у кожного маса грудей може бути достатньо різною при однаковому результаті в жимі.
SHOTA Опубліковано: 28 квітня 2008 Опубліковано: 28 квітня 2008 Я цього не заперечую.Я мав наувазі,що у кожного маса грудей може бути достатньо різною при однаковому результаті в жимі. что он пишет нихера не понял
Паша Опубліковано: 28 квітня 2008 Опубліковано: 28 квітня 2008 что он пишет нихера не понял Я говорю,что не отрицаю ,что сначала надо набрать массу,но не всегда люди с одинаковым результатом в жиме имеют одинаковий об"ем груди.
aliksan Опубліковано: 28 квітня 2008 Опубліковано: 28 квітня 2008 Я говорю,что не отрицаю ,что сначала надо набрать массу,но не всегда люди с одинаковым результатом в жиме имеют одинаковий об"ем груди. чаще бывает даже так, что размер груди от результата в жиме на раз мало зависит.
SHOTA Опубліковано: 28 квітня 2008 Опубліковано: 28 квітня 2008 чаще бывает даже так, что размер груди от результата в жиме на раз мало зависит. Если все время тренироваться на силу , то есть на раз то масса груди качественной никогда не будет
B1ackLIT Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 У меня грудь не "слитая"... и могу точно сказать что это зависит не от веса в жиме, а от генетике. У одних людей "слитая", у других так сказать "цельная"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз