primoraion Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 Может никому нечего нового не открою, но честно говоря я офигел от масштабов...
Tito Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 меня вконтакте нету, скажите, Усманова там есть?)))
81eg Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 Девочки на то и девочки что-бы любить кого-то любить... чего цепляться к ним за это? Будут они "моделями" или "бикинями", от этого ничего не меняется кроме того что, бикини более привлекательны.
Bund Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 В чому прикол давати лінки на закриті групи?
Arksun Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 (змінено) Тю, а кто-то удивлен? Или вы думали что Голуба просто так их обливает? Он говорит то что есть. "стадо сосальное" (с) Змінено 1 листопада 2013 користувачем Arksun
Redixin Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 "животные , стадо сосальное" (с) Голуба
explosive Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 вышла показала свое тело, чисто товар, а там уже и покупатель найдется
Дарианна Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 Я об этом и говорила, когда шла речь о том, что нет уже желания выступать..... Все же лезут на сцену ради одного, такое впечатление.
Mabila Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 В чому прикол давати лінки на закриті групи? у меня открытая.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз