Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

В Україні розробили радар, який виявляє повітряні об’єкти за 500 км, та може відслідковувати до 500 цілей одночасно

Показать
КП "Науковий виробничий комплекс "Іскра" готує до проведення заводських випробування новий 3D оглядовий локатор 80К6Т, в основу конструкції якого покладені твердотільні модулі, повідомляють у прес-службі "Укроборонпрому".

Як повідомляється, цей радар призначений для видачі цілевказівок засобам ППО та може працювати з всіма зенітно-ракетними комплексами, які стоять на озброєнні Збройних Сил України.

"Головною особливістю 80К6Т стала цифрова фазована активна решітка. Ця технологія дозволяє виявляти та супроводжувати цілі з надвисокою точністю", - розповіли в "Укроборонпромі".

Відзначається, що можливості 80К6Т дозволяють виявляти повітряні об‘єкти на відстані до 500 км, на висотах до 40 км. Одночасно радар може відслідковувати до 500 цілей. При цьому ця радіолокаційна станція може працювати при значній протидії засобів радіоелектронної боротьби противника. Завдяки цьому оператори 80К6Т можуть без перешкод "бачити" повітряний простір, що є однією з головних умов ефективності протиповітряної оборони.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...164506630551385

• Ответов 2.2 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Пропионатычь

221

• Outlawif

202

• OlegRO

168

• chuguniy

160

Топ авторов темы

• 4 месяца спустя...
Опубликовано

РСЗВ «Вільха» матиме керований 300-мм ракетний боєприпас, який залежно від завдань може служити як системою ураження наземних цілей, так і засобом боротьби з водними цілями. Визначальною особливістю «Вільхи» є система наведення і можливість коригування траєкторії вже в польоті. При тому, корекція польоту відбуватиметься не за допомогою GPS, сигнали якої можуть бути придушені

Має здатність вражати цілі на відстані 60—120 км.Відхилення від цілі на максимальної дальності не перевищує 7 м. При цьому слід згадати, що максимальна дальність ураження реактивної системи залпового вогню 9К58 «Смерч» становить 90 км.
Кожна пускова установка має 12 ракет, кожна ракета несе бойову частину вагою до 250 кг та наводиться на ціль окремо від решти. Вага самої ракети — 900—1000 кг.
Опубликовано

Тоже сомневаюсь. Хотя может это мой патологический скептицизм...

Опубликовано

Под выборы что угодно может быть. Хотя этот вопрос делит избирателей примерно пополам.

Опубликовано

в наше время ак с ведром патронов, можно за пару сотен взять

я уже молчу за колво пекалей которые гуляют по стране

Опубликовано

Я б ей богу сдал все свое закопаное и взял нормальный легальный ствол за который труситься не нужно и нет соблазна вальнуть какую нибудь гиду и выкинуть в реку.

Опубликовано

не путай официально разрешенное ношение и стремный ствол, на котором невесть сколько трупов.

Я б обязательно купил.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...