Scythe Опубликовано 1 июля, 2018 Опубликовано 1 июля, 2018 шокер стреляющий. С ног валит любого. Это бывшие коллеги опера подарили жене. То есть купить такое нихде у нас нельзя((
Пропионатычь Опубликовано 1 июля, 2018 Опубликовано 1 июля, 2018 То есть купить такое нихде у нас нельзя(( https://prom.ua/Strelyayuschij-elektroshoker.html Выбирай.
Scythe Опубликовано 1 июля, 2018 Опубликовано 1 июля, 2018 https://prom.ua/Strelyayuschij-elektroshoker.html Выбирай. Ооо, круть. На твой взгляд, эт норм модели, не фуфло? Давно думаю шото покруче баллончика супруге презентовать.
Пропионатычь Опубликовано 1 июля, 2018 Опубликовано 1 июля, 2018 Ооо, круть. На твой взгляд, эт норм модели, не фуфло? Давно думаю шото покруче баллончика супруге презентовать.Могу только за модель X26C сказать. Оооочень крутая . Но у нас их вроде не продают. отличная штука еще модель А1 ,тоже превосходно для самообороны. Но насколько, я осведомлен, то там идут одноразовые картриджи. И если будешь брать жене, то купи сразу парочку запасных. Если будет использовать, то эта штука валит на убой. Может отключить очень на долго.
ципіонат-енантат Опубликовано 1 июля, 2018 Опубликовано 1 июля, 2018 Могу только за модель X26C сказать. Оооочень крутая . Но у нас их вроде не продают. отличная штука еще модель А1 ,тоже превосходно для самообороны. Но насколько, я осведомлен, то там идут одноразовые картриджи. И если будешь брать жене, то купи сразу парочку запасных. Если будет использовать, то эта штука валит на убой. Может отключить очень на долго. У нас таких на озброєнні немає. Однак я по телику бачив, що типу стріляєш в людину, під шкіру два дротика заганяє і потім курком можна додавати вольтаж і больові відчуття. Одне що зона враження 3-4 метри. Просто газовий балончик чим ще погано, що він кладе струю і вона опадає на землю, і потім може погано стати самому його власнику. Тому треба закритися локтем, пшикнути з під руки в мордяку і відразу тікати а не намагатися нанести удар, чи провести затримання. Якщо звісно встигнеш дістати балон, чи той самий тізер.
Пропионатычь Опубликовано 1 июля, 2018 Опубликовано 1 июля, 2018 У нас таких на озброєнні немає. Однак я по телику бачив, що типу стріляєш в людину, під шкіру два дротика заганяє і потім курком можна додавати вольтаж і больові відчуття. Одне що зона враження 3-4 метри. Просто газовий балончик чим ще погано, що він кладе струю і вона опадає на землю, і потім може погано стати самому його власнику. Тому треба закритися локтем, пшикнути з під руки в мордяку і відразу тікати а не намагатися нанести удар, чи провести затримання. Якщо звісно встигнеш дістати балон, чи той самий тізер. Я ей травмат хочу купить. На стрельбы со мной ездит и хорошо получается, а пистоля пока у нее нет. Баллончик ,то такое себе средство. Никогда не знаешь подействует или нет. Или уже покупать хороший зарубежный с НП газом, тогда уж наверняка. А эти дезики , то такое себе средство. Если баллон струйный,то я пробовал его, норм ложится туда, куда направил и в принципе ничего не опадает на землю. А если там облако, то это вообще рулетка. Ветер подует не в ту сторону и считай, что попал на пироги(( С Тизером проще, он так трещит дико, что при самой сильной выдержке дернешься непроизвольно, а этого времени хватит, чтобы выстрелить из Тизера.
OHIXA Опубликовано 1 июля, 2018 Опубликовано 1 июля, 2018 шокер стреляющий. С ног валит любого. не всегда видел в ютубе кучу видосов когда у юса копов они не всегда валили подозреваемых, в основном если те были под чем-то
Пропионатычь Опубликовано 2 июля, 2018 Опубликовано 2 июля, 2018 не всегда видел в ютубе кучу видосов когда у юса копов они не всегда валили подозреваемых, в основном если те были под чем-то я не представляю под чем надо быть.
ципіонат-енантат Опубликовано 2 июля, 2018 Опубликовано 2 июля, 2018 я не представляю под чем надо быть. Я тож бачив такі відео, вони толі накурені всі, толі забухані, толі в них бєлочка, чувак в трусах і в масці якогось бармалєя за 5 метрів до поліцейського вилітає з машини і починає стрибати як коник, а той йому з тізера в сраку "наааа" той бідняга аж підпригнув від болю і скрутився клубочком. Я ей травмат хочу купить. На стрельбы со мной ездит и хорошо получается, а пистоля пока у нее нет. Баллончик ,то такое себе средство. Никогда не знаешь подействует или нет. Или уже покупать хороший зарубежный с НП газом, тогда уж наверняка. А эти дезики , то такое себе средство. Если баллон струйный,то я пробовал его, норм ложится туда, куда направил и в принципе ничего не опадает на землю. А если там облако, то это вообще рулетка. Ветер подует не в ту сторону и считай, что попал на пироги(( С Тизером проще, он так трещит дико, что при самой сильной выдержке дернешься непроизвольно, а этого времени хватит, чтобы выстрелить из Тизера. З травматом в Україні трохи геморойно, бо їх поки що має право носити лише обмежене коло громадян. Поліцейські, дружинніки, судді, прокуратура, деякі категорії журналістів. Навііть якщо ти забашляєш і якась громадська організація сильно похоботиться з запитами в поліцію на видачу їй "спецзасобу для відстрілу гумових куль" то необхідно буде обов'язкво проходити спец.навчання в Ібісі, яке зараз дуже дорого коштує, здається більше 5000 грн, потім через дозвільну систему купувати спецзасіб, установлювати вдома сейф для зберігання зброї, і при кожному застосуванні "спецзбасобу" треба буде переписувати серійні номери куль і телефонувати в поліцію повідомляючи про використання спецзасобу для відстрілу гумових куль в цілях самооборони чи там іншого. Кароче геморой. Я сам коли в воєнторзі купую резинові кулі 9мм, то в мене переписують номер посвідчення, бо зараз з цим строго все. А якщо так просто купиш переробку зі страртового на травмат, чи травмат без доків, то чреавато ч.1 ст.263, кримінального кодексу України. Як би там не було, інколи в темному під'їзді чи на короткій дистанції ти просто можеш не встигнути дістати цей травмат, особливо коли нападаючих декілька. Тому навики володіння мають бути відточені до іделу, на все про все 1.5 секунди щоб привести пістолета в дію, попередити нападаючого викриком "стій стріляю" прийняти рішення, прицілитись і застосувати зброю. І якщо доречі будете купувати травмат і боєприпаси - ніколи не беріть Сову, Собр, Терен чи інші набої Укр.виробництва. Їх потужність 60 дж і меньше. Я колись випустив цілий магазин такої гуми в зловмисника а він лише мичав і продовжував рух далі. Беріть YAS або S&B з навісами пороху 1.2 гр, та зупиняючою силою в 120 Дж. От там реально пробиває ногу до кісті, а інколи й ламає кість, дірка діаметром сантиметрів 5, і пропалює повністю верхній шар шкіри і м'язової тканини. Перевірено, зупиняє з першого пострілу. Але й пістолет треба хороший, щоб тримав YAS бо певні турки та переробки , що зроблені не зі сталюки а з ЦАМ-а просто розриває від нього. Тому якщо брати то перевірені моделі, Вій, ПмР Собр, RG-88. Таке от. Кому треба буде консультація по травматам та інших видах зброї і її легальну покупку через дозвільну систему - звертайтесь.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти