Ork Yason Опубліковано: 15 лютого 2023 Опубліковано: 15 лютого 2023 Цены на обвес для ар-систем вообще не бюджет. Это на ак можно за 10т поменять все) В ругере и приклад и ручка уже магпул Плюс цевье сплошное, ствол к нему не касается. Такой формат очень удобен, если браться почти ровной рукой за цевье Планка пткаттини сплошная от и до Но, я буду загонник брать, так что такой длины не нужна Обычной мушки и целика нет. Цена от магпул: 2500 и 1500) Если использовать в бою - конечно без механики нельзя) Но я всеж планируют откосить))) С ар систем не стрелял. Но на вскидку. Очень лёгкий. Лежит как литой. В сравнении с ак - как игрушечный)
Пропионатычь Опубліковано: 15 лютого 2023 Опубліковано: 15 лютого 2023 Гарна річ,поздоровляю. Механіку обов'язково потрібно,а так все є,що потрібно. Не знаю,але по зовнішньому вигляді,я б змінив рукоять та поставив би ручку переносу вогня. Коротше добра штука.
Ork Yason Опубліковано: 15 лютого 2023 Опубліковано: 15 лютого 2023 Мне удобнее браться за цевье плошмя) Пистолетная рукоять гладенька. Но както не заметил неудобства
Outlawif Опубліковано: 15 лютого 2023 Опубліковано: 15 лютого 2023 Тожа себе арочку прикуплю обязательно, как дробовик обкатаю) Соберем айронфлекс-сквад)
Пропионатычь Опубліковано: 15 лютого 2023 Опубліковано: 15 лютого 2023 Та я ж про себе кажу)) Звісно якщо для тебе гуд,то так і буде. Багато працював з та без руків'я переносу вогню,для моєї роботи з ,набагато зручніше,шидве та точніше. Але ,то для мене.
Пропионатычь Опубліковано: 15 лютого 2023 Опубліковано: 15 лютого 2023 Я дивився собі,але нажаль не знаю коли куплю. Дорогенько зараза коштує. Про БК ,то вказати нема чого.
Пропионатычь Опубліковано: 15 лютого 2023 Опубліковано: 15 лютого 2023 Зачем тебе полуавтомат?)якщо ти мені,то я нажаль не зрозумів ((
Ork Yason Опубліковано: 16 лютого 2023 Опубліковано: 16 лютого 2023 Я купил гражданское полуавтоматическое ружье) Оно не стреляет очередью Автоматическое оружие у нас не продаётся Ни для кого
Пропионатычь Опубліковано: 16 лютого 2023 Опубліковано: 16 лютого 2023 Я купил гражданское полуавтоматическое ружье) Оно не стреляет очередью Автоматическое оружие у нас не продаётся Ни для кого аа, зрозумів. Та я хотів у .308 взяти. Так щоб на 600-700 працювати. Там мені автоматика не потрібна))) Я Зброяр дивився.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз