Пропионатычь Опубліковано: 11 квітня 2023 Опубліковано: 11 квітня 2023 Пропионатычь, Какая разница сколько патронов в магазине 7 или 30 если стрелять одиночными?) я не тренуюсь стріляти одиночними. Працюю короткими чергами. Тиж не зрозумієш, як себе веде зброя постійно стріляючи одиночними. То вже якщо лупиш десь на 800+,маєш відповідні навички та зброю. Хоча, я тобі і одиночними настріляю не погано)) Буде, як черга))
Outlawif Опубліковано: 11 квітня 2023 Опубліковано: 11 квітня 2023 Очередями гражданским тем более не получится ))
Ork Yason Опубліковано: 11 квітня 2023 Опубліковано: 11 квітня 2023 Я на тех выходных ездил с товарищем пострелять Три рожка натовских И рожков 15 нашего Умножте на 40грн Спасибо зсу - все на шару предоставлено)
Ork Yason Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 ты так говоришь, будто я его забрал у когото, кому его щас не хватает - и он без него умирает в окопах Бахмута
Пропионатычь Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 ты так говоришь, будто я его забрал у когото, кому его щас не хватает - и он без него умирает в окопах Бахмутаяк ты мені колись писав, то виключно твоє сприйняття мною написаного. Якщо ти не помітив, я пишу, як думаю. Тому якби, так вважав, я би прямо написав.
Пропионатычь Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 а как мне твои слова понимать?як тобі заманеться. Навіщо мені щось пояснювати, якщо все одно щось будеш домислювати? Тим паче, що моя думка така, що не варто давати цивілам в нікуди вистрілювати бойові набої. Фан то добре, але все ж таки триває війна і ми не виробляємо набої до нашої зброї, а живемо за рахунок інших країн (( Але то вже звісно питання не до тебе. Тобі дали, ти стріляв.
Ork Yason Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 тушонку вернуть, сухпаи? а часть снаряги что подарили? вам же не хватает... а я тут с жиру бешусь ЗЫ ты забыл сказать, шо нефиг такому лбу дома сидеть -а шел бы повоевать - там бы и пострелял и пользу принес...
Outlawif Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Как ни крути, а военные боеприпасы у нас нынче в цене... Тушонка тушонкой (я кстати слал Лехе тушонку в начале войны :) правда он все равно ее кому-то скормил), а снаряга тебе зачем?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз