Пропионатычь Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 тушонку вернуть, сухпаи? а часть снаряги что подарили? вам же не хватает... а я тут с жиру бешусь ЗЫ ты забыл сказать, шо нефиг такому лбу дома сидеть -а шел бы повоевать - там бы и пострелял и пользу принес... ну таке. Ты мені про емоції постійно щось розказував, а зараз казна що кажеш. Зовсім не по темі і хз, що то за висновки в тебе такі. Щось не туди тебе понесло, чесс слово. Про йти воювати, то ты сам собі кажеш? Чи з чого таке в тебе?
Ork Yason Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 По теме - ездил стрелял Бк дорогой Но спасибо чтоб подкинули классные пацаны Все остальное - очередной опус на тему как все плохо Заметь - не у меня. Я рад тому что имею и в нынешней ситуации. Бо бывало и хуже
Пропионатычь Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Де ты побачив, що я кажу, що все погано? Ти нагородив казна що, сам вигадав якусь хрінь на яку відповів, а потім пишеш знов те, що сам собі вигадав.
Ork Yason Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Лёша. Я понял что я во всем виноват) Но не раскаиваюсь и продолжу и дальше бесцельно расходовать бк
Ork Yason Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Как ни крути, а военные боеприпасы у нас нынче в цене... Тушонка тушонкой (я кстати слал Лехе тушонку в начале войны :) правда он все равно ее кому-то скормил), а снаряга тебе зачем? Подкинули аптечку на халяву Видел скока хороший турникет стоит?
Cardopusher Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 CІЧ доступный и не уступает по качеству зарубежным аналогам. Медики и пацаны хвалят.
Пропионатычь Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Лёша. Я понял что я во всем виноват) Но не раскаиваюсь и продолжу и дальше бесцельно расходовать бк знов за рыбу грощі. Ну реально сам із собою спілкуєшся. Де я казав, що хтось винуватий? Ти сам написав казна що, до чого, я не маю ніякого відношення. Я і близько не мав на меті, чимось тебе образити. Хоча, якщо ти перечитаєш переписку, то і так ясно, що я висловив свою думку по БК. А ты туди прилепив абсолютно все. Від тушняка до йти тобі служити.
Ork Yason Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Лёша. Ну если не сам с собой - с кем мне ещё переписываться? CІЧ доступный и не уступает по качеству зарубежным аналогам. Медики и пацаны хвалят. В аптечке ж не только турникет)
Cardopusher Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Ты просто о его стоимости написал, потому отреагировал)
Пропионатычь Опубліковано: 12 квітня 2023 Опубліковано: 12 квітня 2023 Ты просто о его стоимости написал, потому отреагировал)це був тіпо підйоб, як із вартістю БК. Я досі його не розумію, але то напевно мої проблеми.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз