Перейти до публікації

Оружие

Jack Koss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Поиск картинки в гуле выдает "типичный страйкболист".

У меня знакомый в этой теме.

Я понимаю, что хобби дело индивидуальное, но за стоимость страйкбольного обвеса можно купить СКС или гладкоствол-полуавтомат.

Ну я страйкболист с полным обвесом. А ещё подвох с полным фаршем. Нахрена мне СКС или гладкоствол? Чтоб держать его в шкафу и перерегистрировать каждые 3 года?

Тут дело вкуса и компенсации получаемым удовольствием затраченных финансов. Какое удовольствие от СКС? Ладно бы калаш иметь зарытый.

• Відповіді 2,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Пропионатычь

221

• Outlawif

202

• OlegRO

168

• chuguniy

160

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ну я страйкболист с полным обвесом. А ещё подвох с полным фаршем. Нахрена мне СКС или гладкоствол? Чтоб держать его в шкафу и перерегистрировать каждые 3 года?

Тут дело вкуса и компенсации получаемым удовольствием затраченных финансов. Какое удовольствие от СКС? Ладно бы калаш иметь зарытый.

А я этому знакомому-страйкболисту и слова не сказал, поскольку сам человек увлеченный и потратил на свои хобби (в том числе спорт) немало денег.

Если сказать кому-то из ближнего круга сколько стоит нормальный курс и все к нему прилагающееся, многие покрутят пальцем у виска.

Опубліковано:

Я понимаю, что хобби дело индивидуальное, но за стоимость страйкбольного обвеса можно купить СКС или гладкоствол-полуавтомат.

Нормальный винт с оптикой за 26 тыс можно взять.

И поддерживать свою форму. Калаш и того дешевле.

Головняк с доками это да.

А тут душу чел отвел и типа боец и молодец. А барышни всегда страдают когда мальчики увлекаются любым хобби до фанатизма.

И не важно, спорт, зал или авто.

Фото зачет!

Опубліковано:
chuguniy это твоя комната?))

Да ну на !)))

Приходите в армию парни, тут вам всё выдадут за мерси.

Опубліковано:

В армии на время выдают.

Хотелось бы навсегда, как в Швейцарии.

Опубліковано:
В армии на время выдают.

Хотелось бы навсегда, как в Швейцарии.

Конечно, это очень серьезный повод не ходить в армию.

Опубліковано:
Конечно, это очень серьезный повод не ходить в армию.

У каждого свой повод ходить или не ходить в армию.

Опубліковано:

Страйкбол дозволяє підтримувати себе в чудовій формі. При чому дозволяє відпрацьовувати купу елементів як з тактики, так і з вогневої підготовки. А СКС - цяцька за яку шкода викидати гроші. Не варта вона своїх грошей. Вона своє віджила. Так само як і Мосінка (краще купити Хову чи Савадж в 308). Хоча на власні очі бачив чудовий апарат. Але є одне але. Набої. Снайперські. Хоча і тут можна вийти із положення.

Опубліковано:
Страйкбол дозволяє підтримувати себе в чудовій формі. При чому дозволяє відпрацьовувати купу елементів як з тактики, так і з вогневої підготовки.

Не спорю. У каждого свое увлечение и я никого не собираюсь судить. Страйкбол так страйкбол.

А СКС - цяцька за яку шкода викидати гроші. Не варта вона своїх грошей. Вона своє віджила. Так само як і Мосінка (краще купити Хову чи Савадж в 308). Хоча на власні очі бачив чудовий апарат. Але є одне але. Набої. Снайперські. Хоча і тут можна вийти із положення.

Savage под .308 стоит от 25.000 грн, а СКС с рук можно взять за 5-7к. А так то Саваж современнее и круче, никто не спорит.

Опубліковано:

В магазинах ціна мінімум в два рази більша. В такому випадку має сенс додати та взяти АК. Купа переваг. У порівнянні з СКСом. Але дивлячись на теперішню ситуацію з боєприпасами має сенс дивитися в бік 223 калібру. Він дешевший за 7,62х39 і має чудові характеристики разом із більш якісною та точною зброєю.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...