Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Конечно, это очень серьезный повод не ходить в армию.

У каждого свой повод ходить или не ходить в армию.

• Ответов 2.2 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Пропионатычь

221

• Outlawif

202

• OlegRO

168

• chuguniy

160

Топ авторов темы

Опубликовано
Поиск картинки в гуле выдает "типичный страйкболист".

У меня знакомый в этой теме.

Я понимаю, что хобби дело индивидуальное, но за стоимость страйкбольного обвеса можно купить СКС или гладкоствол-полуавтомат.

Страйкбол дозволяє підтримувати себе в чудовій формі. При чому дозволяє відпрацьовувати купу елементів як з тактики, так і з вогневої підготовки. А СКС - цяцька за яку шкода викидати гроші. Не варта вона своїх грошей. Вона своє віджила. Так само як і Мосінка (краще купити Хову чи Савадж в 308). Хоча на власні очі бачив чудовий апарат. Але є одне але. Набої. Снайперські. Хоча і тут можна вийти із положення.

Опубликовано
Страйкбол дозволяє підтримувати себе в чудовій формі. При чому дозволяє відпрацьовувати купу елементів як з тактики, так і з вогневої підготовки.

Не спорю. У каждого свое увлечение и я никого не собираюсь судить. Страйкбол так страйкбол.

А СКС - цяцька за яку шкода викидати гроші. Не варта вона своїх грошей. Вона своє віджила. Так само як і Мосінка (краще купити Хову чи Савадж в 308). Хоча на власні очі бачив чудовий апарат. Але є одне але. Набої. Снайперські. Хоча і тут можна вийти із положення.

Savage под .308 стоит от 25.000 грн, а СКС с рук можно взять за 5-7к. А так то Саваж современнее и круче, никто не спорит.

Опубликовано

В магазинах ціна мінімум в два рази більша. В такому випадку має сенс додати та взяти АК. Купа переваг. У порівнянні з СКСом. Але дивлячись на теперішню ситуацію з боєприпасами має сенс дивитися в бік 223 калібру. Він дешевший за 7,62х39 і має чудові характеристики разом із більш якісною та точною зброєю.

Опубликовано

Гражданскому никто легально не продаст автомат калашникова.

Опубликовано

Наверное имеется ввиду карабин АК.

Опубликовано

Правда? Мало того, що за наявності дозволу продадуть карабін АКМ, так і можеш за наявності коштів купити високоточну гвинтівку в будь-якому калібрі, починаючи від .22LR і закінчуючи .50BMG

Опубликовано
Наверное имеется ввиду карабин АК.

Ну если гражданскую переделку АК, то да.

Все упирается в деньги( Такой карабин стоит 25+ тысяч, увы.

Опубликовано
Ну если гражданскую переделку АК, то да.

Все упирается в деньги( Такой карабин стоит 25+ тысяч, увы.

Ця переробка нічим не відрізняється від звичайного АК, що перебуває на озброєнні у силовиків. Звісно за винятком того, що ведення вогню в автоматичному режимі не є можливим. Але автоматичний вогонь нафіг не потрібний. У мене настріл немаленький. З них автоматичним я випустив декілька магазинів. І то на стрільбищі.

Опубликовано
Правда? Мало того, що за наявності дозволу продадуть карабін АКМ, так і можеш за наявності коштів купити високоточну гвинтівку в будь-якому калібрі, починаючи від .22LR і закінчуючи .50BMG

При наличии средств это пустой разговор, т.к. купить можно что-угодно, вплоть до современных снайперских крупнокалиберных винтовок.

Я же говорю за оптимальный и недорогой вариант гражданского карабина.

Из того же копеечного СКС можно при должных тренировках поражать человека на расстоянии 300-400 грн.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...