Dp.ua Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Гражданскому никто легально не продаст автомат калашникова.
fantom77 Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Гражданскому никто легально не продаст автомат калашникова. Наверное имеется ввиду карабин АК.
Bund Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Гражданскому никто легально не продаст автомат калашникова. Правда? Мало того, що за наявності дозволу продадуть карабін АКМ, так і можеш за наявності коштів купити високоточну гвинтівку в будь-якому калібрі, починаючи від .22LR і закінчуючи .50BMG
Dp.ua Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Наверное имеется ввиду карабин АК. Ну если гражданскую переделку АК, то да. Все упирается в деньги( Такой карабин стоит 25+ тысяч, увы.
Bund Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Ну если гражданскую переделку АК, то да. Все упирается в деньги( Такой карабин стоит 25+ тысяч, увы. Ця переробка нічим не відрізняється від звичайного АК, що перебуває на озброєнні у силовиків. Звісно за винятком того, що ведення вогню в автоматичному режимі не є можливим. Але автоматичний вогонь нафіг не потрібний. У мене настріл немаленький. З них автоматичним я випустив декілька магазинів. І то на стрільбищі.
Dp.ua Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Правда? Мало того, що за наявності дозволу продадуть карабін АКМ, так і можеш за наявності коштів купити високоточну гвинтівку в будь-якому калібрі, починаючи від .22LR і закінчуючи .50BMG При наличии средств это пустой разговор, т.к. купить можно что-угодно, вплоть до современных снайперских крупнокалиберных винтовок. Я же говорю за оптимальный и недорогой вариант гражданского карабина. Из того же копеечного СКС можно при должных тренировках поражать человека на расстоянии 300-400 грн.
karlito78 Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Из того же копеечного СКС можно при должных тренировках поражать человека на расстоянии 300-400 грн. шо за люди, все в деньгах измеряют (в буквальном смысле))))
Bund Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Ціна СКСа - 450 баксів. На ствол.юа болтовик в 308 калібрі стартує з 17 тис. Це на 4 тис. дорожче. Але це норм ствол, норм калібр, норм боєприпас і нормальна робота. В т.ч. на двоногих. А з СКСом лише на короткі дистанціі робота. Не 300-400 м. Краще вже Мосінку взяти. Хоча я Мосінку робочу зустрічав лише у айдарівців.
chuguniy Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 Але автоматичний вогонь нафіг не потрібний. Це в полі, а в приміщеннях ще й як потрібний.
Dp.ua Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 1) не получите вы легально на гражданке автоматическое оружие 2) СКС можно взять с рук очень дешево, долларов за 200-300 3) при боях в помещении очень помогают (необходимы) ручные гранаты ;)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз