chuguniy Опубліковано: 4 січня 2016 Опубліковано: 4 січня 2016 Апгрейд СВД. "Кей-мод" під СВД від Sureshot Armament Group. Наводимо цитату розробника конверсійного кіта щодо плюсів використання шасі SAG: 1. Вільновивішений ствол (газовідвід залишився) 2. Монолітний верхній вівер довжиною 480 мм, який дозволяє встановити будь-який крупнократний приціл + будь-яку передоб'єктивну насадку. 3. Висота вівера над віссю канала ствола дорівнює аналогічній на гвинтівках AR - серії та висоті над стандартним прикладом СВД/Тигра із піднятою щокою, відповідно, можна використовувати AR-сумістні кронштейни під оптику. 4. "Аппер" - кронштейн кріпиться на "barrel nut" намертво і зняття для чистки не потребує. Відповідно є можливість неперестрілювати приціл після обслуговування зброї. 5. Нижні пів-цівки можуть бути різної довжини та конфігурації, крипляться на "barrel nut" та ще 2 гвинтами до верхнього кронштейну. 6. Використання системи кріплення "key mod" зменшило вагу та габарити гвинтівки. 7. Вага гвинтівки у зборі з шасі, з прикладом AR-типу, та AR пістолетною руківкою - 4195 грам. Із штатним прикладом - 4030 грам. Таким чином після встановлення до прикладу прицілу Leupold VX6 1-6 вага гвинтівки із цим шасі стане рівною класичній СВД с ПСО-1. Показать
Дагот Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Кто назовет стволы ? :smoke: Менее минуты посмотрел : первый вроде глок какой то , пятый -узи , последний - кто то из вальтеров , наверно . Современные , плохо в них гребусь .Вот если бы раритетики какие - там я знаток ) Сейчас буду смотреть , сравнивать , хочется узнать что за пистоли) Пока не говори!)
Scythe Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Третий вроде https://ru.wikipedia.org/wiki/Mateba
Дагот Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Второй - десерт игл. Точно! Первый все ж из Глоков Второй -Desert Eagle Третий -из Chiappa Rhino Четвертый -вроде кольт 1911 из новых Пятый -Узи? Шестой - из Smith wesson Седьмой -BERETTA 92fs
Дагот Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Пропорции не соблюдены - с толку сбивает )
Дагот Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Третий вроде https://ru.wikipedia.org/wiki/Mateba Точно!
Дагот Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Точно! Я там дописать не успел , редактор только картинку всунул ) Вот оригинал : Точно! Хотя похож и на Chiappa Rhino 40ку картинка
Дагот Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Да , Узи . Микро Узи под мелкашный патрон . Уж очень дырочка маленькая )) Кстати прикольная штука , я б хотел бы себе такой мини пулемет на такой дешевый патрон. Ух , заставил полазить по инету )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз