buran07 Опубликовано 24 декабря, 2015 Опубликовано 24 декабря, 2015 За морем телушка — полушка, да рупь перевоз (с)
Bund Опубликовано 24 декабря, 2015 Опубликовано 24 декабря, 2015 пля, патрон 400 грн. выражение "на него пулю жалко тратить" заиграло новыми красками. и эту дуру можна у нас спокойно купить? Так. Можна. Стосовно вартості набою, то я думав, що буде дорожче. Народ уже вовсю релоадить набої цього калібру. І кулю юзають з нашого 12,7. Купити можна. Жодних проблем. Стандартна процедура для нарізняка. По идее да. И это ж не воздушка сраная. Из нее один раз выстрелил и настрелялся, ведь плечо и уши не казенные) З Дашки стріляємо і жодних проблем. Ані з плечами, ані зі слухом. Тим більше є беруші. Якщо нема, то набої від ПМ добре підходять. При курсі 8 я би взяв в кредит таку лялю. )))) Якщо мова про америкосовську ціну.
chuguniy Опубликовано 4 января, 2016 Опубликовано 4 января, 2016 Апгрейд СВД. "Кей-мод" під СВД від Sureshot Armament Group. Наводимо цитату розробника конверсійного кіта щодо плюсів використання шасі SAG: 1. Вільновивішений ствол (газовідвід залишився) 2. Монолітний верхній вівер довжиною 480 мм, який дозволяє встановити будь-який крупнократний приціл + будь-яку передоб'єктивну насадку. 3. Висота вівера над віссю канала ствола дорівнює аналогічній на гвинтівках AR - серії та висоті над стандартним прикладом СВД/Тигра із піднятою щокою, відповідно, можна використовувати AR-сумістні кронштейни під оптику. 4. "Аппер" - кронштейн кріпиться на "barrel nut" намертво і зняття для чистки не потребує. Відповідно є можливість неперестрілювати приціл після обслуговування зброї. 5. Нижні пів-цівки можуть бути різної довжини та конфігурації, крипляться на "barrel nut" та ще 2 гвинтами до верхнього кронштейну. 6. Використання системи кріплення "key mod" зменшило вагу та габарити гвинтівки. 7. Вага гвинтівки у зборі з шасі, з прикладом AR-типу, та AR пістолетною руківкою - 4195 грам. Із штатним прикладом - 4030 грам. Таким чином після встановлення до прикладу прицілу Leupold VX6 1-6 вага гвинтівки із цим шасі стане рівною класичній СВД с ПСО-1. Показать
Дагот Опубликовано 7 января, 2016 Опубликовано 7 января, 2016 Кто назовет стволы ? :smoke: Менее минуты посмотрел : первый вроде глок какой то , пятый -узи , последний - кто то из вальтеров , наверно . Современные , плохо в них гребусь .Вот если бы раритетики какие - там я знаток ) Сейчас буду смотреть , сравнивать , хочется узнать что за пистоли) Пока не говори!)
Scythe Опубликовано 7 января, 2016 Опубликовано 7 января, 2016 Третий вроде https://ru.wikipedia.org/wiki/Mateba
Дагот Опубликовано 7 января, 2016 Опубликовано 7 января, 2016 Второй - десерт игл. Точно! Первый все ж из Глоков Второй -Desert Eagle Третий -из Chiappa Rhino Четвертый -вроде кольт 1911 из новых Пятый -Узи? Шестой - из Smith wesson Седьмой -BERETTA 92fs
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти