Bund Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 Дагот. Мій пост стосувався високоточки. А "Мосінка" для неї не підходить. Нажаль.
chuguniy Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 Дагот. Мій пост стосувався високоточки. А "Мосінка" для неї не підходить. Нажаль. Тут соглашусь. Не те технологии. Но при желании можно научиться и из этого раритета работать. Тем более при таком апгрейде !))
Дагот Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 Дагот. Мій пост стосувався високоточки. А "Мосінка" для неї не підходить. Нажаль. Опять же високоточки на сколько ? Есть разные цели и расстояния . Когда в киллометр сидеть с теплой жопой и выжидать - можно и такое что то снайперское , на 5-10 кг греть . А на 300-400 м . и Мося годится .
Bund Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 Тут соглашусь. Не те технологии. Но при желании можно научиться и из этого раритета работать. Тем более при таком апгрейде !)) Я у айдарівців бачив стару Моську. Пристріляна на 500 м. Не жалілися. Але мав нагоду бачити інструменти в 338 калібрі. З різними обвісами правильними. Це така краса.
Bund Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 Опять же високоточки на сколько ? Есть разные цели и расстояния . Когда в киллометр сидеть с теплой жопой и выжидать - можно и такое что то снайперское , на 5-10 кг греть . А на 300-400 м . и Мося годится . Я написав, що Мося лише для полювання. Тим більше з такими відстанями. А на км з теплою жопою якось і не полежиш. Особливо біля Донця. По снайперам чим тільки не іпашать (не жаліють нічого. Хоча це не тільки їх стосується). Якщо спалять. На виходах попереджали, щоб були готові у випадку чого.
chuguniy Опубліковано: 24 січня 2016 Опубліковано: 24 січня 2016 Але мав нагоду бачити інструменти в 338 калібрі. З різними обвісами правильними. Це така краса. Це незрівнянні речі як Мерседес із "полуторкою".
Арис Опубліковано: 24 січня 2016 Опубліковано: 24 січня 2016 Це незрівнянні речі як Мерседес із "полуторкою". Это точно и многое от,, водителя,, зависит. Был случай когда генерал с дорогущим сволом приехал к нам поохотиться. Короче, добивали из обычной,, берданки,, местные проводники- аборигены. Ты же видел, что и с 200 мм ствола модно белку в глаз. Что говорить про пол метра.
Garon Опубліковано: 26 січня 2016 Опубліковано: 26 січня 2016 AK Alfa от американской компании Kalashnikov USA.
Каммерер Опубліковано: 26 січня 2016 Опубліковано: 26 січня 2016 кхм, а профит? подрезать деревца им удобно, че, ну еще стропу на парашуте резануть норм. серрейтор чем точишь? поэтому я как EDC ношу Spiderco Military, а еще у меня есть COLD STEEL CODE 4, Kershaw Rake, Lionsteel Opera 2, SOG Sogzilla. Самый любимый был Spyderco Chokwe. яего продал, когда были трудные времена сбора средств.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз