Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

• Ответов 2.2 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Пропионатычь

221

• Outlawif

202

• OlegRO

168

• chuguniy

160

Топ авторов темы

Опубликовано

Якщо "Мосінка", то зразу накуй. Для полювання вона підійде, але не на більше. А за таке бабло, що просять за апгрейд, то нахрен зі швидкістю світла.

Опубликовано
Якщо "Мосінка", то зразу накуй.

Там все зависит от выборки ствола и качественного патрона.

Если все это сочетается, то ствол положительно характеризуется.

Опубликовано

Зі стволами величезна проблема. При совку проблематично було відібрати. І снайперських 7,62х54 - дефіцит. Я думаю, що ніхто би не відмовився працювати не на цьому апгрейді, а на на інструментах в 308, 300, 338 калібрах. Про .50 мовчу.

Опубликовано

Заступлюсь за Мосю )

Эх бы все склады прошерстить , которые еще с конца Второй Мировой консервированы !)

А таких в достатке у нас.

Опубликовано

Дагот. Мій пост стосувався високоточки. А "Мосінка" для неї не підходить. Нажаль.

Опубликовано
Дагот. Мій пост стосувався високоточки. А "Мосінка" для неї не підходить. Нажаль.

Тут соглашусь. Не те технологии. Но при желании можно научиться и из этого раритета работать. Тем более при таком апгрейде !))

Опубликовано

Опять же високоточки на сколько ?

Есть разные цели и расстояния .

Когда в киллометр сидеть с теплой жопой и выжидать - можно и такое что то снайперское , на 5-10 кг греть .

А на 300-400 м . и Мося годится .

Опубликовано
Тут соглашусь. Не те технологии. Но при желании можно научиться и из этого раритета работать. Тем более при таком апгрейде !))

Я у айдарівців бачив стару Моську. Пристріляна на 500 м. Не жалілися. Але мав нагоду бачити інструменти в 338 калібрі. З різними обвісами правильними. Це така краса.

Опубликовано
Опять же високоточки на сколько ?

Есть разные цели и расстояния .

Когда в киллометр сидеть с теплой жопой и выжидать - можно и такое что то снайперское , на 5-10 кг греть .

А на 300-400 м . и Мося годится .

Я написав, що Мося лише для полювання. Тим більше з такими відстанями. А на км з теплою жопою якось і не полежиш. Особливо біля Донця. По снайперам чим тільки не іпашать (не жаліють нічого. Хоча це не тільки їх стосується). Якщо спалять. На виходах попереджали, щоб були готові у випадку чого.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...