makzronin Опубліковано: 8 листопада 2013 Опубліковано: 8 листопада 2013 иду пить пивас))) В ..опу штангу, в ..опу брусья, седня ж пятница - нажрусь я.))
sanchos123456 Опубліковано: 8 листопада 2013 Опубліковано: 8 листопада 2013 В ..опу штангу, в ..опу брусья, седня ж пятница - нажрусь я.)) В опу брусья,турничек,седня отдых-я торчок. :drag:
makzronin Опубліковано: 8 листопада 2013 Опубліковано: 8 листопада 2013 В опу брусья,турничек,седня отдых-я торчок. :drag: Бухал не бухал, а идти надо, хоть даже не хочешь, но прийти надо.(
AT0N Опубліковано: 8 листопада 2013 Опубліковано: 8 листопада 2013 Всю страну на турники! Мы - спортсмены! Не быки. Брусья - там, турник - вот-тут. Сразу телочки дают. Купил турник - прошли глисты. А чего добился ты???
wake Опубліковано: 9 листопада 2013 Опубліковано: 9 листопада 2013 Купил турник убил качка, бери и брусья их же два. Турник и брусья вечерком, подруги мокрые потом. Подруга сразу не дала, купил турник и потекла.
AT0N Опубліковано: 9 листопада 2013 Опубліковано: 9 листопада 2013 Брусья и турник продал - я в гробу ваш спорт видал. :drag:
cybotron Опубліковано: 9 листопада 2013 Опубліковано: 9 листопада 2013 (змінено) Ни стероиды и ни спортпит не заменят нам ТУРНИК))) Змінено 9 листопада 2013 користувачем Elf80lvl
Вован Опубліковано: 9 листопада 2013 Опубліковано: 9 листопада 2013 Ни стероиды и ни спортпит не заменят нам ТУРНИК))) :JC_doubleup:
wake Опубліковано: 12 листопада 2013 Опубліковано: 12 листопада 2013 На турник прыг, на брусья скок, получился петушок. Ко ко ко, под пивко, на турнике недалеко.
HusH Опубліковано: 12 листопада 2013 Опубліковано: 12 листопада 2013 На турник прыг, на брусья скок, получился петушок. Ко ко ко, под пивко, на турнике недалеко. Все равно про кукурузу самый классный слоган и главное в тему :bj:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз