wolf Опубліковано: 28 квітня 2014 Автор Опубліковано: 28 квітня 2014 Показать KirillFrox Юпи вместо предтреника Если кто узнает баночки, может отправлял пустые в теме подарю и прочее, черкните в личку данные получателя. добавил в первый пост данные
boyara Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 как по мне - то оптимальным будет на пре-модерации не пускать в барахолку темы с продажами тех особей у которых нету хотя бы 15-20 постов. Поддерживаю эту идею. Или другой вариант.Если человек уже что-то покупал пару раз у кого-то из продаванов и все прошло без проблем,думаю тоже можно доступ дать.
yobilovus Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Поддерживаю эту идею. Или другой вариант.Если человек уже что-то покупал пару раз у кого-то из продаванов и все прошло без проблем,думаю тоже можно доступ дать. та ну знову вертаємось до того... я розумію що качки народ тупий і подивитись скільки в юзера постів невиходить.... та й тут така ситуація що навіть якби він мав 300 постів і був би наложений платіж все б ЮПІ приїхало.... єдиний варіант гарантії - це розрахунковий центр в одному місці - наприклад покупець перекидує гроші мені я продавану маякую що бабос ін да хаус продаван шле покупцю товар покупець маякує мені що все ок я шлю гроші продавану якщо з товаром не все ок, покупець відправляє товар назад продаван маякує що отримав я повертаю гроші покупцю якщо продаван доведе що з товаром було все ок, продавець смокче лапу, бабло йде продавану і за це все я беру: - 10% від суми покупки якщо до 1000 грн - 5 % якщо більше 1000 грн. - 200 грн. на бензу з кожної покупки таким чином гарантію я вам можу дати - хто згідний пишіть - будемо працювати, можна навіть з забороненими в нас тут до продажу товарами
Voldemar.T Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Показатьта ну знову вертаємось до того... я розумію що качки народ тупий і подивитись скільки в юзера постів невиходить.... та й тут така ситуація що навіть якби він мав 300 постів і був би наложений платіж все б ЮПІ приїхало.... єдиний варіант гарантії - це розрахунковий центр в одному місці - наприклад покупець перекидує гроші мені я продавану маякую що бабос ін да хаус продаван шле покупцю товар покупець маякує мені що все ок я шлю гроші продавану якщо з товаром не все ок, покупець відправляє товар назад продаван маякує що отримав я повертаю гроші продавану якщо продаван доведе що з товаром було все ок, продавець смокче лапу, бабло йде продавану і за це все я беру: - 10% від суми покупки якщо до 1000 грн - 5 % якщо більше 1000 грн. - 200 грн. на бензу з кожної покупки таким чином гарантію я вам можу дати - хто згідний пишіть - будемо працювати, можна навіть з забороненими в нас тут до продажу товарами Гарант сервис это конечно гуд, но процент обслуживания совсем не комильфо. 200 грн. на бензу з кожної покупки - это зачем? приват24 можно не выходить из дому то. P.S. и в схеме есть не точности "продаван и деньги получает и товар" :))) Показатьякщо з товаром не все ок,покупець відправляє товар назад продаван маякує що отримав я повертаю гроші продавану
Ark Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Та вообще обнаглели эти модераторы, дополнительную работу за бесплатно делать не хотят! p/s/ смайл сарказм добавить?
Lwkl82 Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Думаю да, не все здесь сарказмы понимают
Voldemar.T Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Думаю да, не все здесь сарказмы понимают Надо табличку как у Шелдона Купера.
Млд Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Та вообще обнаглели эти модераторы, дополнительную работу за бесплатно делать не хотят! p/s/ смайл сарказм добавить? Вообще отличное предложение, купил на 500 грн(пусть даже на 1к), отдал за это 250грн "комиссии".. Выступать гарантом сделки можно как вариант: Покупатель переводит деньга на карту гаранту, продавец отсылает товар покупателю, по пришествию - гарант переводит деньги продавцу. За что тут платить деньги? Не думаю, что сделок таких будет больше 3-4 в месяц.
yobilovus Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 P.S. и в схеме есть не точности "продаван и деньги получает и товар" :))) точно, вже виправив )) ладно, вам ...бенза дорога, чого ви....
Skodnik Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Какие гаранты? шо вы начинаете? Купил херню хз у кого, так кто доктор? Лотерея и он проиграл
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз