Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 здається мені, що десь читав про його намір на море на тиждень махнути... я гроші ще 6 числа скинув...і ні прівєта , ні отвєта....
VUBlack Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Показать я гроші ще 6 числа скинув...і ні прівєта , ні отвєта.... ого, отэто поворот... я как то у тс сделал покупку, но наложкой, все было ок в лс общились, казался нормальным парнем, а тут такое...
Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Буду шукати власними силами "справедливого відправника"...... По карті його дружини
Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 це ж кидала...бля......я в неті нарив...вот ублюдок...розвів мене на 1800грн.... Адміни, скажіть будь-ласка чи можна по ір пробити з якого міста гнида ця?
MaJ0r Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 По номеру карты пробил? Или где нашел?
Valery Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Хм... Годик тут Коломбо этот крутился, вопросы по фарме задавал, вроде ничего не предвещало такого печального финала...
Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 По номеру карты пробил? Или где нашел? По номеру карти..ВІн писав що це карта його дружини Приват Банк -------. В неті багато негативних відгуків що це КИДАЛА..можу всю нашу переписку скинути ..... він ще грамотєй требував щоб я сфоткав чек проплати мод попросил убрать карту
wolf Опубліковано: 13 серпня 2015 Автор Опубліковано: 13 серпня 2015 Адміни, скажіть будь-ласка чи можна по ір пробити з якого міста гнида ця? из кийова
MaJ0r Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 На связь после этого не выходил? Телефон не берет или сбрасывает?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз