Valery Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 из кийова Беженец, мабуть. Оне, данецкие, такие...
Cell Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Гал, ну ты не мальчик уже. Малознакомый форумчанин и ты покупаешь без наложки такую дорогую вещь... Одежду, обувь через нет всегда лучше наложкой. А тем-более у непонятно кого...
Valery Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Гал, ну ты не мальчик уже. Малознакомый форумчанин и ты покупаешь без наложки такую дорогую вещь... Одежду, обувь через нет всегда лучше наложкой. А тем-более у непонятно кого... Расслабились мы тут, привыкли на форуме доверять друг другу. А времена меняются...
Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Расслабились мы тут, привыкли на форуме доверять друг другу. А времена меняются... Саме так.... Сам знаю всі ці оборудки...але щось настільки довіряю форуму , що втратив здоровий глузд... Сам від себе в шоці...як я так повівся... Ок попробую гостей заслати до тої мразі
Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 На связь после этого не выходил? Телефон не берет или сбрасывает? він не дав номеру тел....я перекинув гроші і написав йому.... Реально затупив я від тої радостіф і додаткових фото які він мені скинув....Побачив, що він майже рік на форумі..та й подумав що не кине.... А не тут то було...
Cell Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Мне вот интересно, это же мошенничество... карта есть. Написать заявление в милицию и пусть отлавливают. Через банк в момент вычислят.
Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Мне вот интересно, это же мошенничество... карта есть. Написать заявление в милицию и пусть отлавливают. Через банк в момент вычислят. Завтра же займусь.... карта, чек, переписка є.... Будемо ловити мудачка...
Gal Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 Зв'язався з підтримкою Привату щойно. Картку заблокували. Ведеться розслідування
VUBlack Опубліковано: 14 серпня 2015 Опубліковано: 14 серпня 2015 Показать из кийова сообщения удаленные в личных данных, восстановить можно? бо мне он говорил, что из Житомира(вроде) и отправка моей покупки была точно не из Киева, вроде как из Житомира, но точно не помню...
Klim Опубліковано: 14 серпня 2015 Опубліковано: 14 серпня 2015 Карта точно эта ? Чет мне эта карта знакома по теме пептидов ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз