VUBlack Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 Показать что ип кийовский тоже))) на работе наверно так и должно показывать)))
Faust Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 оно брешет частенько вот у тебя щас показывает, что ип кийовский тоже))) сейчас VUBlack договорится, что и его начнём проверять )))
Gal Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 Останній раз питаюсь гроші повертати будеш? Чи все ж таки вибивати треба? ...Тільки підкажи де краще тебе відлупити на пер.Вокзальному 10/15 чи на вул.Шевченка 103/127..... а може дочекаємось 4березня і вінок тобі зразу прикупити з написом "Недолугий махінатор. Уйобок підсирайло. Чмошнік"? Ти знаєш, я знайшов стільки людей, які тобі набити пику готові)...вони всі дуже раді , що я маю твій адрес...Кожен з них свої кровні грошики з тебе вибивати готовий...і мають ПОВНЕ ПРАВО...... Ти чмо..яке треба дусити відразу...З процентами ти мені винен тепер 3000грн...Вітаю...продовжуй далі сидіти і мовчати як криса...Ти сука навіть як МУЖЧИНА не здатен поговорити і визнати свій пройоб... kolomb0: То что ты нашёл парня шестёрку хорошо, мне эго не жаль даже то что он захотел заработать 200 грн и не знал на что идёт даже! Як Вам сьогоднішня переписка з містером kolomb0...... Він реально неадекват здається...
VUBlack Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 Показать сейчас VUBlack договорится, что и его начнём проверять ))) можно и спросить если че, что у меня проверить хочешь?))) ps а ща какой показывает? Gal, да вот же гады бывают...
wolf Опубліковано: 19 серпня 2015 Автор Опубліковано: 19 серпня 2015 давай всю переписку ниче не ясно :zhet:
xx07xx Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 всем привет. ЧЕт ничего не пойму.. можно суть? А то меня только на одного коломбо по ссылке кидает :zhet:
wolf Опубліковано: 19 серпня 2015 Автор Опубліковано: 19 серпня 2015 всем привет. ЧЕт ничего не пойму.. можно суть? А то меня только на одного коломбо по ссылке кидает :zhet: вот тема и -1800грн у Гала все)
brutal62 Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 как по моему- так ты попал в точку . об этом говорит то. что он сразу перевел стрелки на какого то парня шестерку... так ведь и от этого парня-6 можно много инфы выудить))))). он реально понял что у его очка огонь пылает)))))
Gal Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 писав я йому довго і вконтакті і на моб. надзвонював(він трубки не брав) а сьогодні коли написав його адресок він ожив і відписав мені на форумі. Вконтактах з аккаунту з якого перепитувався в декого за мої ж гроші морозиться, що то не він. зараз повикладаю всі скріни. Їх багато).
xx07xx Опубліковано: 19 серпня 2015 Опубліковано: 19 серпня 2015 вот тема и -1800грн у Гала все) почему бы ментам его не здать?? а перед этим с ноги по е*лу...штангеткой
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз