wolf Опубліковано: 10 листопада 2013 Опубліковано: 10 листопада 2013 Обсуждение продукции Radjay Pharmaceutical ОФФ САЙТ Сайт для проверки кодов Раджая
SorgIX Опубліковано: 15 листопада 2013 Опубліковано: 15 листопада 2013 (змінено) Кстати, по поводу Раджая: я их сайт находил, а на нём были контакты завода, вплоть до отметки с координатами на Гугл картах. Понятно, что пока в Индию не съездишь - достоверность не проверишь, но всё же. Змінено 2 грудня 2013 користувачем GuessWhoIm?!
fantom77 Опубліковано: 15 листопада 2013 Опубліковано: 15 листопада 2013 (змінено) Кстати, по поводу Раджая: я их сайт находил, а на нём были контакты завода, вплоть до отметки с координатами на Гугл картах. Понятно, что пока в Индию не съездишь - достоверность не проверишь, но всё же. Вот их продукция Сайт Змінено 15 листопада 2013 користувачем fantom77
Слава победителю Опубліковано: 15 листопада 2013 Опубліковано: 15 листопада 2013 а кто говорит то что не индия в нале ее ни у кого еще нет а тема на ресурсах со вчера тока светится чет мне кажется интерес у троля жирный я слышал что не Индия, интереса ни какого нет, тему на других ресурсах увидел и тут спросил,думал тут знают что за зверь. А когда будет в наличии?
yobilovus Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 гугл карти показали будинок але як на мене то це офісний центр якийсь, бо там ще є і інші фірми може завод там і є в кількох кінтатах чи на поверсі, а приміщення здаються в оренду іншим компаніям, але не думаю що при всій ширині лінійки то щось таке маленьке Показать
yobilovus Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 Шановні форумчани! Адміністрація ІronFlex не має жодного відношення до торгівлі забороненою фармакологією. Також не дає жодних преференцій одним форумчанам понад іншими. Не просовує та не рекламує жоден з продуктів. Просимо з розумінням ставитись до правил цього форуму, не розпалювати конфлікти на не провокувати флуд, флейм і т.д. Якщо в вас є що сказати про конкретного виробника чи постачальника просимо озвучити це в спосіб, який би не передбачав, що всі навколо контрацептиви, а я повітряна кулька! Надіюсь це зрозуміло і щоб потім не ображались. Відкриваю.
yobilovus Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 зачем вытер то что я написал? не виніс, а переніс в іншу тему, а також тому, що це суперечить моїй думці про чесну конкуренцію і принципу, який я вище озвучив Показатьякий би не передбачав, що всі навколо контрацептиви, а я повітряна кулька! написав би цей пост інший форумчан - нема проблем, а від конкурента це не сприймається і продальшому обговоренню не підлягає.
Rol Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 Сайт то по фен-шую. интересно что в средине.Думаю первая партия будет очень качественная...ибо смысл?
wake Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 (змінено) Сайт то по фен-шую. интересно что в средине.Думаю первая партия будет очень качественная...ибо смысл? Да какой там по фен-шую, бейсплатный темплейт и пару часов верстки, причем давольно халтурной c не работающими кнопками и другими косяками. Змінено 18 листопада 2013 користувачем wake
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз