Перейти до публікації

Radjay Pharmaceutical отзывы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Обсуждение продукции Radjay Pharmaceutical

ОФФ САЙТ

Сайт для проверки кодов Раджая

• Відповіді 629
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• XXR XXX

59

• wolf

56

• Папандопуло

36

• lihodeev75

35

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)

Кстати, по поводу Раджая: я их сайт находил, а на нём были контакты завода, вплоть до отметки с координатами на Гугл картах. Понятно, что пока в Индию не съездишь - достоверность не проверишь, но всё же.

Змінено користувачем GuessWhoIm?!
Кстати, по поводу Раджая: я их сайт находил, а на нём были контакты завода, вплоть до отметки с координатами на Гугл картах. Понятно, что пока в Индию не съездишь - достоверность не проверишь, но всё же.

Вот их продукция Сайт

Змінено користувачем fantom77
Опубліковано:
а кто говорит то что не индия

в нале ее ни у кого еще нет а тема на ресурсах со вчера тока светится

чет мне кажется интерес у троля жирный

я слышал что не Индия, интереса ни какого нет, тему на других ресурсах увидел и тут спросил,думал тут знают что за зверь.

А когда будет в наличии?

Опубліковано:

гугл карти показали будинок

але як на мене то це офісний центр якийсь, бо там ще є і інші фірми

може завод там і є в кількох кінтатах чи на поверсі, а приміщення здаються в оренду іншим компаніям, але не думаю що при всій ширині лінійки то щось таке маленьке

Опубліковано:

Шановні форумчани!

Адміністрація ІronFlex не має жодного відношення до торгівлі забороненою фармакологією.

Також не дає жодних преференцій одним форумчанам понад іншими. Не просовує та не рекламує жоден з продуктів. Просимо з розумінням ставитись до правил цього форуму, не розпалювати конфлікти на не провокувати флуд, флейм і т.д. Якщо в вас є що сказати про конкретного виробника чи постачальника просимо озвучити це в спосіб, який би не передбачав, що всі навколо контрацептиви, а я повітряна кулька!

Надіюсь це зрозуміло і щоб потім не ображались.

Відкриваю.

Опубліковано:

зачем вытер то что я написал?

Опубліковано:
зачем вытер то что я написал?

не виніс, а переніс в іншу тему, а також тому, що це суперечить моїй думці про чесну конкуренцію і принципу, який я вище озвучив

Показать
який би не передбачав, що всі навколо контрацептиви, а я повітряна кулька!

написав би цей пост інший форумчан - нема проблем, а від конкурента це не сприймається і продальшому обговоренню не підлягає.

Опубліковано:

Сайт то по фен-шую. интересно что в средине.Думаю первая партия будет очень качественная...ибо смысл?

Сайт то по фен-шую. интересно что в средине.Думаю первая партия будет очень качественная...ибо смысл?

Да какой там по фен-шую, бейсплатный темплейт и пару часов верстки, причем давольно халтурной c не работающими кнопками и другими косяками.

132.jpg

1333.jpg

Змінено користувачем wake

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...