vlad_leo Опубліковано: 17 грудня 2012 Опубліковано: 17 грудня 2012 Да не, остановился все таки на метане. Турик потом попробую. як показує практика подібних запитань - я б все таки спочатку зупинився б на дієті - тобто склав харчування для конкретної цілі - сухе мясо чи "мокре", чи сушка, відповідно до дієти вже би підбирав тренінг і як заключну складову включав би хімію... а по скільки тема про перший курс, то відповідно, першим препом на першому курсі швидше за все має бути метан соло. Чому? Тому що твій організм і від нього буде перти "дай дорогу" - а зо ти в результаті набереш, залежатиме суто від харчування і тренінгу. п.с. і попробуйте тільки не плюсанути.
Ark Опубліковано: 17 грудня 2012 Опубліковано: 17 грудня 2012 п.с. і попробуйте тільки не плюсанути. за то что наконец-то дошло?) смешной ты))
alexandr21 Опубліковано: 17 грудня 2012 Опубліковано: 17 грудня 2012 Ребят хочу до лета успеть 2 курса сделать, 1. Турик соло 2. Стан + Проп Вопрос в дозировках вес 84-85 кг, рост 180см. 3 тренировки в неделю. Просто турикаи стана по любому надо по 2 пачки брать, здесь либо 7 недель по 40мг, либо 6 недель по 50мг. Как лучше поступить? где жффект будет лучше? Ну и та же ситуация со станом. Подскажите пожалуйста.
Аристарх Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 Ребят хочу до лета успеть 2 курса сделать, 1. Турик соло 2. Стан + Проп Вопрос в дозировках вес 84-85 кг, рост 180см. 3 тренировки в неделю. Просто турикаи стана по любому надо по 2 пачки брать, здесь либо 7 недель по 40мг, либо 6 недель по 50мг. Как лучше поступить? где жффект будет лучше? Ну и та же ситуация со станом. Подскажите пожалуйста. Я бы посоветовал на шесть недель по 50 мг в день-вес то у тебя под 90 кг.Ну а там смотри сам,что и как.
babazyaka Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 як показує практика подібних запитань - я б все таки спочатку зупинився б на дієті - тобто склав харчування для конкретної цілі - сухе мясо чи "мокре", чи сушка, відповідно до дієти вже би підбирав тренінг і як заключну складову включав би хімію... а по скільки тема про перший курс, то відповідно, першим препом на першому курсі швидше за все має бути метан соло. Чому? Тому що твій організм і від нього буде перти "дай дорогу" - а зо ти в результаті набереш, залежатиме суто від харчування і тренінгу. п.с. і попробуйте тільки не плюсанути. Я уже давно следую правильному режиму. Ем 6 раз в день, хорошо сплю и тренируюсь. Сейчас просто хочу помочь себе еще массы набрать. Поэтому выбрал метан как первый опыт.
Cogito ergo sum Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 Поэтому выбрал метан как первый опыт. Правильный выбор. Жуй напосим.
Skodnik Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 где жффект будет лучше? не знал что стан+ проп дает жж эффект........
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз