Перейти до публікації

Первый курс

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Да не, остановился все таки на метане. Турик потом попробую.

як показує практика подібних запитань - я б все таки спочатку зупинився б на дієті - тобто склав харчування для конкретної цілі - сухе мясо чи "мокре", чи сушка, відповідно до дієти вже би підбирав тренінг і як заключну складову включав би хімію... а по скільки тема про перший курс, то відповідно, першим препом на першому курсі швидше за все має бути метан соло.

Чому? Тому що твій організм і від нього буде перти "дай дорогу" - а зо ти в результаті набереш, залежатиме суто від харчування і тренінгу.

п.с. і попробуйте тільки не плюсанути.

• Відповіді 5,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

447

• OlegRO

304

• Егорычъ

193

• Valery

124

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

за то что наконец-то дошло?) смешной ты))

Опубліковано:

Ребят хочу до лета успеть 2 курса сделать,

1. Турик соло

2. Стан + Проп

Вопрос в дозировках вес 84-85 кг, рост 180см. 3 тренировки в неделю.

Просто турикаи стана по любому надо по 2 пачки брать, здесь либо 7 недель по 40мг, либо 6 недель по 50мг. Как лучше поступить? где жффект будет лучше?

Ну и та же ситуация со станом. Подскажите пожалуйста.

Опубліковано:
7х40

=280

Опубліковано:
Ребят хочу до лета успеть 2 курса сделать,

1. Турик соло

2. Стан + Проп

Вопрос в дозировках вес 84-85 кг, рост 180см. 3 тренировки в неделю.

Просто турикаи стана по любому надо по 2 пачки брать, здесь либо 7 недель по 40мг, либо 6 недель по 50мг. Как лучше поступить? где жффект будет лучше?

Ну и та же ситуация со станом. Подскажите пожалуйста.

Я бы посоветовал на шесть недель по 50 мг в день-вес то у тебя под 90 кг.Ну а там смотри сам,что и как.

Опубліковано:
як показує практика подібних запитань - я б все таки спочатку зупинився б на дієті - тобто склав харчування для конкретної цілі - сухе мясо чи "мокре", чи сушка, відповідно до дієти вже би підбирав тренінг і як заключну складову включав би хімію... а по скільки тема про перший курс, то відповідно, першим препом на першому курсі швидше за все має бути метан соло.

Чому? Тому що твій організм і від нього буде перти "дай дорогу" - а зо ти в результаті набереш, залежатиме суто від харчування і тренінгу.

Я уже давно следую правильному режиму. Ем 6 раз в день, хорошо сплю и тренируюсь. Сейчас просто хочу помочь себе еще массы набрать. Поэтому выбрал метан как первый опыт.

Опубліковано:
Поэтому выбрал метан как первый опыт.

Правильный выбор. Жуй напосим.

Опубліковано:
где жффект будет лучше?

не знал что стан+ проп дает жж эффект........

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...