vlad_leo Опубліковано: 20 грудня 2012 Опубліковано: 20 грудня 2012 за то что наконец-то дошло?) смешной ты)) злий ти... та хоча б навіть за це міг би))), корона не впаде
juggo Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 и вот последняя вкусняшка метана и конец 1-го курса . После курса меня еще немного будет переть ? Или сразу слив ? Доганяюсь еще провироном , спасибо за ответ
Cogito ergo sum Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 Доганяюсь еще провироном Нахрена?
jonatan92 Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 и вот последняя вкусняшка метана и конец 1-го курса . После курса меня еще немного будет переть ? Или сразу слив ? Доганяюсь еще провироном , спасибо за ответ перти після курсу не буде, бо це не довгий препарат в якого період піврозпаду 5-6 діб те скільти ти зіляєш буде залежати від того як ти тренувався і їв. може зійде пару кілограмчиків)
juggo Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 потомучто еще 6 дней пить , мне интерестнее ответ на мой вопрос спасибо за ответ
Аристарх Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 и вот последняя вкусняшка метана и конец 1-го курса . После курса меня еще немного будет переть ? Или сразу слив ? Доганяюсь еще провироном , спасибо за ответ и в силовых чуть потеряешь.
juggo Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 и в силовых чуть потеряешь. в целом , будет же лучше чем до курса по силовым?
Аристарх Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 Ну если питание и режим тренировок будет на уровне,то прогресс конечно останется.
juggo Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 Ну если питание и режим тренировок будет на уровне,то прогресс конечно останется. стараюсь , слежу , все что надо ем и вовремя , спасибо за ответ
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз