Перейти до публікації

Первый курс

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Вооот. Теперь у меня всё стало на свои места.

Спасибо ))

А то сразу кидаться начали, помидорами забрасывали... ))))

так ти б зразу задав нормальне запитання

• 4 тижні потому...
  • Відповіді 5,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

447

• OlegRO

304

• Егорычъ

193

• Valery

124

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Всем доброго времени суток! Посоветуйте с первым курсом!

Хочу максимально прибавить в весе и соловых показателях. Мне 22, рост 195, вес 96, спортом занимаюсь всю сознательную жизнь (футбол, бокс). Железом занимаюсь около года. К полноте не склонен, обычного телосложения. Травм/аллергии нет.

Опубліковано:

Хочу максимально прибавить в весе и соловых показателях. Мне 22, рост 195, вес 96, спортом занимаюсь всю сознательную жизнь (футбол, бокс). Железом занимаюсь около года. К полноте не склонен, обычного телосложения. Травм/аллергии нет.

1. якщо тобі не важко, прочитай тему кілька сторінк назад, бо вона не тільки для запитань, але й для читання

2. якщо впадло читати, і приймаючи до уваги що в тебе достатній рівень тренованості і як їсти, тренуватись і відпочивати без бухла ти знаєш, а також приймаєш всі ризики курсування в 22 роки, то тримай:

Курс
тестостерону пропіонат (аптечний) по 50 мг. (одна ампула) через день на 6-8 тижнів

таким чином на 8 тижнів тобі треба купити:

5 пачок пропіонату в аптеці - десь по 60-70 грн.

по можливості для свого спокою здай аналізи перед курсом і тиждень після

Перед (якщо зараз нічого не турбує):

- тестостерон

- естрадіол

після:

- тестостерон

- естрадіол

- пролактин

- печінкові проби

Ніяких ПКТ не потрібно

По відчуттях - може треба буде збільшити дозу пропіонату до 100 ч/д

тепер - ще на перший курс пропонуєть по 30 мг. метану кожен день теж на 6-8 тижнів, але це оралка і чуть більше по печінці валить

я кілька раз пробував його - мене починає обсипати прищами

Опубліковано:

зубув..нагадайте будь-ласка як називається аптечний сиропчик для відведення жовчі???

там він шось до 15 грн коштує!!

Опубліковано:
холосас

точно!спс))

Опубліковано:

Я по своему опыту могу сказать, что первый курс надо составлять внимательно и продвигаться осторожно, обращая внимание на реакцию организма. Основная идея это ведение безопасного курса. Отмечу также, что оральные препараты более токсичны для печени, чем инъекции.

Опубліковано:
Я по своему опыту могу сказать, что первый курс надо составлять внимательно и продвигаться осторожно, обращая внимание на реакцию организма. Основная идея это ведение безопасного курса. Отмечу также, что оральные препараты более токсичны для печени, чем инъекции.

Спасибо, Кэп! А как насчет остальных курсов, там уже пофиг как составлять и продвигаться и накласть на организьм? Основные идеи работают только один раз?

Про оралку ваще Америку открыл... :laugh1:

Опубліковано:
Спасибо, Кэп! А как насчет остальных курсов, там уже пофиг как составлять и продвигаться и накласть на организьм? Основные идеи работают только один раз?

Про оралку ваще Америку открыл... :laugh1:

Не за что, МаКлауд. Парень спросил про первый курс, я про первый и ответил. Но если тебе лично интересны последующие курсы, то напиши мне в ПМ я тебе подробно расскажу о своем опыте.

• 4 тижні потому...
Опубліковано:

Первый Курс : Данабол,станазолол,провирон- норм будет?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...