kosmonavt Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 це будуть ті ж качелі - і через три-чотири таких курси тобі твоя дуга скаже що вона замахалась перший курс легкий, ознайомлювальний другий легкий, ознайомлювальний третій - в бій зі всякими там пекете, шмекете, гонадами, мостами і т.д. і т.д. хіба не можна завжди на розумних легких курсах сидіти?? я ж не хочу ваги нереальної чи виступати. Я зараз натурально тримаю 90кг відносно сухої ваги. А на легких курсах випрацювати мясо і все
Ark Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 Так не юзай больших доз, вот тебе и легкий курс.
explosive Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 хіба не можна завжди на розумних легких курсах сидіти?? я ж не хочу ваги нереальної чи виступати. Я зараз натурально тримаю 90кг відносно сухої ваги. А на легких курсах випрацювати мясо і все будешь стоять на одном месте. легче не курсить ,чем курсить вот так.
yobilovus Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 але в будь-якому випадку спробуй - тобі ж не потрібно зараз фарми на рік вперед накупити купи на перший курс і починай, потім по результатах курсу вже можна буде оріжнтуватись ) відкрий фототему, засвітись і буде діло! бажаю успіхів! я ж не хочу ваги нереальної чи виступати. от це ти дуже помиляєшся, вибий собі з голови такі нісенітниці довгий важкий курс зовсім не означає що ти набереш вагу чи зможеш виступити
kosmonavt Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 але в будь-якому випадку спробуй - тобі ж не потрібно зараз фарми на рік вперед накупити купи на перший курс і починай, потім по результатах курсу вже можна буде оріжнтуватись ) спробувати хочу однозначно, но от стільки ідей було озвучено з першим курсом, що я вже й не знаю чим курсити, чи турік чи оксана чи проп
lihodeev75 Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 спробувати хочу однозначно, но от стільки ідей було озвучено з першим курсом, що я вже й не знаю чим курсити, чи турік чи оксана чи проп попробуй оксанку для девственников это самое то
yobilovus Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 спробувати хочу однозначно, но от стільки ідей було озвучено з першим курсом, що я вже й не знаю чим курсити, чи турік чи оксана чи проп олдскул: метан чи проп нюскул: турик чи оксана
andreyyy Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 олдскул: метан чи проп нюскул: турик чи оксана Ха, точняк! Метан ешь, блеать!
andreyyy Опубліковано: 31 березня 2014 Опубліковано: 31 березня 2014 Koss, у тебя хорошие данные, давай смело курси легкими курсами. Правда, твои познания о дуге и разных препаратах, в основном ошибочны.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз