Перейти до публікації

Первый курс

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
1)якшо буде перший, то буде і 2ий і 3ий це 99% )))))

2)Якшо тебе турбує дуга і гормональні качєлі, то шо від метану шо від пропа один хир звіздєц дузі))

3) завжди тільки оральними препами не будеш користуватись, тому прекрасний курс молодого байца навчитись ставити інєкції)

4) застоя жовчі від пропу не буде, а від двох пачок метану в мене наприклад 100%) мєлоч, але ознака того шо нагрузка на печінку більша. Холосас/тиквеол/алохол можеш з 3неділі підключати сміло) (якшо метан буде 8 неділь по 30)

5) тестостерон - він і в африці тестостерон. Більше мяса, густіша борода і взагалі стероїд №1 ИМХО )))))))

ага

от теста кровь густеет, х... толстеет

а алохол то немного не оттуда

• Відповіді 5,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

447

• OlegRO

304

• Егорычъ

193

• Valery

124

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Здесь мы разбились на 2 лагеря!

Я все таки за метан! Тем более если пока боишься инжектов!

Опубліковано:
Здесь мы разбились на 2 лагеря!

Я все таки за метан! Тем более если пока боишься инжектов!

вопрос в деньгах

если девственник его и оксана попрет

метан 30

турик 40

оксана 40

выбирай

Опубліковано:
вопрос в деньгах

если девственник его и оксана попрет

метан 30

турик 40

оксана 40

выбирай

залежно шо ми вважаєм під словом "попрет"))

Опубліковано:
залежно шо ми вважаєм під словом "попрет"))

оксана соло похожему клиенту за 8 недель дала +20 в приседе

билдер,не лифтер

поперло?

Опубліковано:
оксана соло похожему клиенту за 8 недель дала +20 в приседе

билдер,не лифтер

поперло?

думаю зараз варто почути що потрібно нашому клієнту!)) якшо йому мяса треба, оксану в топку)

Опубліковано:
думаю зараз варто почути що потрібно нашому клієнту!)) якшо йому мяса треба, оксану в топку)

отут не соглашусь

метан не только мясо прибавляет

Опубліковано:
отут не соглашусь

метан не только мясо прибавляет

Я думаю всі тут знають, що насамперед грає роль це висталений режим харчування і тренінгу, залежно від цілі. А фарма це тільки чіткод, який доведе атлета до своєї цілі швидше. Тут все відносно, і на метані можна просушитись(питання чи це раціонально?))

Але з оксаною наприклад набирати і з метаном це різні речі. Естро і т.д.

Опубліковано:

Вот что мне понравилось так это то, что по фарме консультироваться нет проблем :) В другом разделе попробовал в кардио разобраться так только два человека отписалось и так на уровне "скорее всего, может быть". А по фарме спецов куда больше и действительно ведь разбираются люди, хотя ворпос куда более сложный, все таки гормональная система и сопряженные вопросы.

Опубліковано:

А что из спортпита на курсе желательно есть? Ну понятно, что прот и витамины, если свинку ростить - то можно и гейнер. А там всякие БЦА, предтреники, глютамины, ААКГ, креатины, карнитины имеет смысл или нет?

Или когда есть стероид остальное все пофиг, шо есть шо нету - никак не чувствуется и пользы никакой не будет? Или наоборот будет суммарно со стероидом работать и курс будет более эффективным?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...