Valery Опубліковано: 4 березня 2016 Опубліковано: 4 березня 2016 Я занимаюсь внатураху и понял, что на то что я хочу уйдут годы. А с фармой надеюсь меньше. Иллюзий я не строю, но думаю, спорить со мной не будете Да при чем тут фарма ? Хоть с ней, хоть без нее... Взаимопротиворечивые цели у тебя, организм такое не воспринимает. Потому и говорю - мечты...
yobilovus Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 palach1985 виходячи з твоїх постів - рано тобі курсити. ти ще тренінг не поставив собі правильно, харчування не поставав, а курс треба відїсти і відпахати, інакше це просто пару лишніх дирок в жопі і тимчасово водички нагнати в м"язи, а потім повернутись до заміщення м"язами жиру знову. В принципі можеш починати, але моя тобі порада - зосередься на побудові тренувань, постав собі раціон (на тов тебе піде два тижні мат.частини) а потім - вперед до нових дирок в жопі якщо не хочеш - став собі соло проп - я ставив по 50 і по 100 ч/д - особливої різниці не відчував (курси були рознесені в часі, на читсо)
palach1985 Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 palach1985 виходячи з твоїх постів - рано тобі курсити. ти ще тренінг не поставив собі правильно, харчування не поставав, а курс треба відїсти і відпахати, інакше це просто пару лишніх дирок в жопі і тимчасово водички нагнати в м"язи, а потім повернутись до заміщення м"язами жиру знову. В принципі можеш починати, але моя тобі порада - зосередься на побудові тренувань, постав собі раціон (на тов тебе піде два тижні мат.частини) а потім - вперед до нових дирок в жопі якщо не хочеш - став собі соло проп - я ставив по 50 і по 100 ч/д - особливої різниці не відчував (курси були рознесені в часі, на читсо) Спасибо за совет. Опыта у меня год. Рано не рано не знаю, я себе сам ставил такой срок. Скорее всего буду и буду проп соло. Посмотрю че да как пойдет. Да и в аптеке купить можно
cybotron Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 Я тут подумал а если станаза орал + тот же пропик ? Пойдёт для моих целей ? да можно НО, стан не больше 4-х недель и не больше 30 мг
Kito Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 да можно НО, стан не больше 4-х недель и не больше 30 мг а если 35 - умрет?
VUBlack Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 Показать а если 35 - умрет? рассыпется))) у меня от слова стан начинает локоть тянуть, а это я его еще ни разу не пробовал))))
Wct Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 рассыпется))) у меня от слова стан начинает локоть тянуть, а это я его еще ни разу не пробовал)))) Вот и зря) Помню, я свой первый курс на стане запустил на 6 недель, а потом продолжил до 10, так понравилось. Печень в порядке (мониторил ферменты), суставы малость поскрипывали, но с учетом сушки (многоповторка) это не критично.
VUBlack Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 Показать Вот и зря) у меня суставы проблемные, так шо не зря, а сушить мне вообще особо нечего))))
palach1985 Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 Вобщем начал сегодня.Пока проп 50 через день. Когда он начинает работать ? Приму пачку если не попрет увеличу до 100. Купил на всяк.случай тамокс. Дали буде...
NeKefirINeSmetana Опубліковано: 5 березня 2016 Опубліковано: 5 березня 2016 Делать дырку из-за 50мг...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз