$l@ventiy Опубліковано: 6 грудня 2017 Опубліковано: 6 грудня 2017 Ну да,не зря валил,вона сколько жмешь) то не я, то майка сама жмёт))
Каммерер Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Волокна вообще не при чем. Если кому-то удастся реализовать подобную схему "нахимичился до 110 и завязал" - выдам медаль. Шоколадную. через десять лет придется прикупить медалей)
Каммерер Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Их кондратий хватит, зачем ты так. не хватит, уверяю тебя. Не будут они все это читать.
Каммерер Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 это хорошее мнение, поддерживаю)) а я накупил нибидо (в самоваре правда, но проверен многократно людьми) и хочу его однократно грамм на месяц. Пусть жопа отдохнет.
Каммерер Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Пардон, Небидо правильно (кто гуглит)
Outlawif Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 через десять лет придется прикупить медалей) Та куплены ужо, лежат )) Только раздавать некому.
Outlawif Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Пардон, Небидо правильно (кто гуглит) Правильно тестостерон ундеканоат )) Небидо это патентованная торговая марка, она не может быть самоваром. По составу там чистый ундеканоат, ничего особенного. И откровенно говоря, уколы раз в месяц - фикция. Ну ты попробуй конечно, но обязательно сдай анализы через месяц после инжекта, перед следующим.
Дід Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Та куплены ужо, лежат )) Только раздавать некому. 0utlaw, І не буде кому роздавати, в мене була перерва в курсах приблизно 6 років десь з 37 до 43 років, в цей проміжок часу я качався і тримав більш менш дієту, протеїни, вітаміни, креатіни... В 37 я важив 95-97 приблизно, а в 43 я майже наблизився до своїх 80 натуральних, фізіологічних.Всякі "фортеля" з калоражем харчування, тренуваннями нічого абсолютно не давали-так було видно, що я тренований, але боді і сила погіршилися, хоча це в мене так, а "ондього" :dc: на сирниках деякі тримають роками форму ...
Outlawif Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Да, сырники это тема. Странно, что до них ВАДА еще не добралась )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз