in2fire Опубліковано: 14 вересня 2022 Опубліковано: 14 вересня 2022 Спасибо, я вам верю. Интересно, почему турик такой слабый, если сравнивать с данаболом? Ведь он по химической структуре похож на данабол. А если не метил, а какие-то таблетки все-таки, то что бы посоветовали? Метил наверное для новичка будет слишком. Нужно поменьше побочек, но и чтобы смысл вообще был от таблеток. Пока что думаю, что туринабол для меня вариант, так как ничего другого не нашел подходящего. Странно почему именно данабол это уголовка, а все остальные анаболические препараты продаются.
Outlawif Опубліковано: 14 вересня 2022 Опубліковано: 14 вересня 2022 Не все. Нандролон еще сдв как и метан. Но остальные препараты тоже не то чтобы легально продавались. Легально только то что в аптеке. Тебе уже отвечали как курсить новичку, да и вообще об этом много написано. Переживаешь из-за возможных побочек - не курси вообще. Самые опасные побочки те что не видно в любом случае.
OlegRO Опубліковано: 14 вересня 2022 Опубліковано: 14 вересня 2022 Нужно поменьше побочек и этот человек спрашивал данабол :bu: да это топ побочек
in2fire Опубліковано: 14 вересня 2022 Опубліковано: 14 вересня 2022 А если не метил, а какие-то таблетки все-таки, то что бы посоветовали?
OlegRO Опубліковано: 14 вересня 2022 Опубліковано: 14 вересня 2022 да никакие.. что пробовал, то и советую тот метил - это просто сразу растворенная таблетка, таблетка после 10 минут в желудке, только без язвенной дырки
nightcrawler Опубліковано: 5 грудня 2022 Опубліковано: 5 грудня 2022 Проблема моя дуже проста 186/60. В мене маленький процент жиру, відносно непогані силові у вправах зі своєю вагою(12+ підтягувань і тд). Пробував їсти по 2700кк+, різний спортпіт(протеїн, креатин, габа та інше). Масса дуже погано йде, просто нереально погано при тому що займався в залі по +/- індувідуально створеній програмі по 3 рази на тиждень. В чому саме питання, чи є у наш час курс який підпадає під такі критерії: 1)Ефективний і помітний набір +/- сухої маси (4+ кг) 2)Мінімальні побочні ефекти, а в ідеалі їх відсутність за рахунок нівелювання якимись припаратами 3)Не велика вартість (до 3к) Також цікаво з ким треба радитись з таких питань, які аналізи треба сдавати щоб контролювати ситуацію і тд. Якщо є якісь контакти гарних лікарів та/або тренерів -- буду вдячен. Якщо когось цікавить план харчування/спортпіту/тренування якого я доволі довгий час дотримувався, теж можемо обговорити в ЛС
OlegRO Опубліковано: 5 грудня 2022 Опубліковано: 5 грудня 2022 ты болеешь? противопоказания какие-то есть по жизни? сколько лет? сколько в зале? займався в залі по +/- індувідуально створеній програмі покажешь её?
Outlawif Опубліковано: 5 грудня 2022 Опубліковано: 5 грудня 2022 По 3700 есть не пробовал? То, чего ты ищешь - не существует. Существует эффективный набор силовых и массы, которому можно помочь фармакологией. Сама постановка вопроса о курсе для набора, тем более "сухой массы", еще эти непонятные рассуждения о побочках - все это говорит о вопиющем непонимании предметной области.
Jus Опубліковано: 5 грудня 2022 Опубліковано: 5 грудня 2022 Пробував їсти по 2700кк+ по 3 рази на тиждень ты так говоришь, будто это много и даже "с избытком" 1)Ефективний і помітний набір +/- сухої маси (4+ кг) 2)Мінімальні побочні ефекти, а в ідеалі їх відсутність за рахунок нівелювання якимись припаратами 3)Не велика вартість (до 3к) Покупатель: - Я хотел бы посмотреть дешевую, но красивую и прочную обувь. Продавец: - Я тоже набір +/- сухої маси ...не существует Ну, собственно 0utlaw именно это уже и ответил )
nightcrawler Опубліковано: 5 грудня 2022 Опубліковано: 5 грудня 2022 Хворію часто, але чогось серйозного чи хронічного не маю. Протипоказань не маю. 21 рік. В зал хожу десь з 15, але з великими перервами. Фото програми прикладаю Ну через "вопиющее непонимании предметной области" я і звертаюсь за допомогою до людей які це набагато краще знають, або можуть підсказати людину яка не безкоштовно допоможе з формуванням розуміння і розписуванням шляху до цілі
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз