SRZ Опубліковано: 21 липня Опубліковано: 21 липня 4 дня прошло) Orvex, так там же препы, которые максимально быстро в работу включатся suvon, :ag:
VUBlack Опубліковано: 21 липня Опубліковано: 21 липня Но ты же понимаешь что это вода?) Orvex, взял и обламал все человеку хоть не говори, что она после курса уйдет)))
Billi Опубліковано: 23 липня Опубліковано: 23 липня Но ты же понимаешь что это вода?) 4 дня прошло) Orvex, это мышцы)турик просто хороший попался!
Orvex Опубліковано: 23 липня Опубліковано: 23 липня Orvex, турик Метанурик) Тогда пусть не дразнит и сразу пишет где взять) +1кг в день...А я пока пойду заявку на олимпию в этом году подам.
suvon Опубліковано: 24 липня Опубліковано: 24 липня Да никакой не 1кг в день, я начинал с веса около 84, начал ставить энку 375мг в неделю и на 3 неделю подключил турик, к тому моменту уже набрал определённый вес До этого, этой весной я весил 90, поэтому не удивительно что вес легко идёт, уже кстати 89 Форма не залитая, оттеков нет
XXR XXX Опубліковано: 25 липня Опубліковано: 25 липня сам качковський жаргон часто водить в оману юзерів залило, відлило, вийшов, прийшов , кривий фон і таке інше слова паразити які не дають точноі картини та розуміння процесу юзеру , а просто затьмарює розум модними слівцями
x fighter x Опубліковано: 8 серпня Опубліковано: 8 серпня Всім форумчанам привіт. Рішив перейти на темну сторону,одразу про причини.Мені 38 ,практикую єдиноборства більше 10 років,тренуюсь майже кожен день,єдиноборства - функціональний трейнинг на базі кросфіта. Мої цілі - сушка,плюс зростання сили,рельєфність тіла. Мій перший курс (тривалість 10 тижнів + ПКТ) Зупинився на фірмі балкан Препарати: -Тестостерон пропіанат 200мг в тиждень -Мастерон пропіанат 300мг в тиждень - ГР 5од в день (досвід ГР соло є) Аналізи планую здати до курсу і два тижні після ПКТ До курсу: Тестостерон, естрадіол, ЛГ, ФСГ, пролактин, IGF-1, АЛТ/АСТ, гематокрит, ПСА Два тижні після курсу: Тест, ЛГ, ФСГ, естрадіол, ПСА Препарати на ПКТ: Кломід 100 мг (14 днів), потім 50 мг (14 днів) Тамоксифен 20 мг/день 28 днів Питання на які хочу отримати відповідь: -чи норм нездавати аналізи на самому курсі (економія)? -Можливо ще якісь фірми розглядати? -Як краще розділяти к-сть інєкцій на тиждень? -Ну і ваші думки,щодо такого курсу Дякую за увагу!
x fighter x Опубліковано: 8 серпня Опубліковано: 8 серпня і чи можна змішувати в один 5 кубовий наприклад 150мг мастерона і 100мг теста,ставити таке два рази у тиждень вранці.
York81 Опубліковано: 8 серпня Опубліковано: 8 серпня На такой курс, пкт сильно мощное, ставить пропионаты через день, смешивать можно!
Orvex Опубліковано: 8 серпня Опубліковано: 8 серпня і чи можна змішувати в один 5 кубовий �� наприклад 150мг мастерона і 100мг теста,ставити таке два рази у тиждень вранці. Теста маловато. Пропионаты ставить хотя бы через день,эти препы можно в одном шприце. Гормон на наборе под вопросом,стоит ли так переплачивать. Пкт-по анализам через месяц после курса решать нужно ли вообще. Балкан-огонь.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз