Vladik Опубліковано: 17 грудня 2008 Опубліковано: 17 грудня 2008 если только метан, то восстанавливаться не надо. Спорсмены между курсами мост на метане иногда даже делают. Я думаю станозолол+сустанон.
palyanucya Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Гм... у меня 2 недели лишних выходит-8 по плану... хорошо попробую 6 ровным фоном. А в конце тогда что-то восстановительное нужно в обязательном порядке-не так ли? :unsure: мєтіоніна прикупи в аптеці! він недорогий! :)
Admin Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 мєтіоніна прикупи в аптеці! він недорогий! :) Та фигня это все.. Не вижу никакой пользы от метионина.
palyanucya Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Та фигня это все.. Не вижу никакой пользы от метионина. ти його приймав?
palyanucya Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 Да. дивно! бо штука нормальна! якраз після мєтана можна поприймати!
Admin Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 дивно! бо штука нормальна! якраз після мєтана можна поприймати! После метана.. Ого.. Но я бы предпочел лучше полный комплекс аминокислот!
palyanucya Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 После метана.. Ого.. Но я бы предпочел лучше полный комплекс аминокислот! кожному своє. :)
Nik Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 После метана.. Ого.. Но я бы предпочел лучше полный комплекс аминокислот! да молодец, что не пошол "по кривой дорожке" но ведь аминки не сравнятся с "курсом" к сожалению!!!!
Admin Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 да молодец, что не пошол "по кривой дорожке" но ведь аминки не сравнятся с "курсом" к сожалению!!!! Мы ровняем метионин и аминокислоты, а не метан.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз