yobilovus Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 я 5 заберу точно Я тоже подвяжусь на 5 таб, если будет к кому. а я ж еще раньше к тебе в очередь стал на 5 тапок ну от 15 табів в тебе забирають 5 собі залишиш і все, банки нема
makzronin Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 Так что бери и пиши в ЛС вышенаписанным желающим.)
brutal62 Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 (змінено) завтра на НП забираю.пришло. сорри. все продано. знал бы для доброго дела две заказал.... Змінено 5 грудня 2013 користувачем brutal62
Jus Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 завтра на НП забираю.пришло. сорри. все продано. знал бы для доброго дела две заказал.... о, это супер!
makzronin Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 о, это супер! Да, не кисло.) завтра на НП забираю.пришло. сорри. все продано. знал бы для доброго дела две заказал.... Отпиши в личку как заберешь.)
Leto Опубліковано: 7 грудня 2013 Опубліковано: 7 грудня 2013 Кабазер (Каберголин). Присоединюсь к покупке. Беру 8 мг (8 табл) :buba:
makzronin Опубліковано: 7 грудня 2013 Опубліковано: 7 грудня 2013 Кабазер (Каберголин). Присоединюсь к покупке. Беру 8 мг (8 табл) :buba: Пока не к кому присоединяться.)
yobilovus Опубліковано: 7 грудня 2013 Опубліковано: 7 грудня 2013 блін, то якийсь злий рок, зпочатку манюня пропав з кабазером, тепер брутал мовчить, може там сибірську виразку розсилають
makzronin Опубліковано: 7 грудня 2013 Опубліковано: 7 грудня 2013 блін, то якийсь злий рок, зпочатку манюня пропав з кабазером, тепер брутал мовчить, може там сибірську виразку розсилають Видимо не судьба нам покушать заморского каберголинчика.(
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз