D.i.m.a.s. Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 Под заказ возят. 1-2 банки держат для ассортимента. Позиция не ходовая. До того пока мы не прознали =)) Заказывают все препы в четверг, на след. четверг уже у них.
yobilovus Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 а я купив в апотеці 2 таби ((
D.i.m.a.s. Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 а я купив в апотеці 2 таби (( Алактин? Так то ж на пару недель всего, ну мож чуток больше ;)
Faust Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 ну давайте так... я на пробу оставлю себе 5таб, Валера 5таб Faust и NoDva? всё верно! потому и цена привлекательна ;) я тоже в доле
yobilovus Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 Алактин? Так то ж на пару недель всего, ну мож чуток больше ;) так, на чотири прийоми по пів таби, просто сил моїх вже не було терпіти пролактин
D.i.m.a.s. Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 просто сил моїх вже не було терпіти пролактин Нафига ж его терпеть то! о_О Я тоже алактин регулярно жую, а пфайзер начнут как допью что осталось. Я к тому, что две табы алактина - это же не много, можно и кабазер взять на потом ;)
alex-ramm Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 так, на чотири прийоми по пів таби, просто сил моїх вже не було терпіти пролактин я так посчитал 20 таб по 1 мг разделить на 4 каждую - так это на 80 недель!!! :ai:
yobilovus Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 Я к тому, что две табы алактина - это же не много, можно и кабазер взять на потом ;) так ніхто ж не проти, просто ви вже все роздерибанили там собі, прям папєрєднікі якісь ))
D.i.m.a.s. Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 я так посчитал 20 таб по 1 мг разделить на 4 каждую - так это на 80 недель!!! :ai: математик! :JC_doubleup: так ніхто ж не проти, просто ви вже все роздерибанили там собі, прям папєрєднікі якісь )) та шо ж вы тут так кипишуете? =)) читаем еще раз внимательно: Под заказ возят. 1-2 банки держат для ассортимента. Позиция не ходовая. До того пока мы не прознали =)) Заказывают все препы в четверг, на след. четверг уже у них. Юра, звонишь сегодня, они принимают заказ и выполняют его на следующей неделе в четверг ;)
NoDVa777 Опубліковано: 25 листопада 2013 Опубліковано: 25 листопада 2013 я тоже в доле "Огласите весь список, пожалуйста!"(с)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз