templar Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 кроме темы "наконец-то отпуск" ничего не нашел. думаю это направление заслуживает отдельной темы. кто и когда планирует ехать покататься на лыжах? куда податься лучше? какая снаряга необходима своя, а что можно арендовать? где лучше остановиться? сколько нужно бабла? когда вообще сезон начинается? сейчас по ходу рано еще?
templar Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Опубліковано: 26 листопада 2013 и еще где-то кто-то из форумчан кажется выкладывал рекомендации и координаты какого-то котеджа в карпатах. не могу найти
templar Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Опубліковано: 26 листопада 2013 знающие, подскажите, а есть ли вообще смысл заморачиваться на поиски жилья в частном секторе? слышал мнение, что в варианте частного сектора стоимость получается не дешевле чем на территории специализированных гостинично-коттеджных комплексов ну а сервис и питание много хуже
templar Опубліковано: 26 листопада 2013 Автор Опубліковано: 26 листопада 2013 small_slow, ясно. а по поводу вопросов в первом посте имеешь что сказать?
yobilovus Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 кто и когда планирует ехать покататься на лыжах? я планую в славське і на драгобрат, по часу не знаю ще точно, мабуть після нового року куда податься лучше? в україні найдорожчий, але з найвищим рівнем сервісу - буковель, окім того там всмарк буде інструктором ))) потім драг, потім славське (ІМХО) какая снаряга необходима своя, а что можно арендовать? якщо ти в рік менше ніж 20 днів на схилі, то арендувати все одяг ясно що свій, нормальний, не джинси: бажано термобілизну (можуть бути і кальсони), флісову кофту, куртку 10000/10000 і штани теж з високими показиками непромокання і віднстопу, також бажано свій шолом, маску, рукавиці в аренду - лижі, черевики, палки / борд, черевики где лучше остановиться? сколько нужно бабла? все від тебе залежить, може бути куток на вокзалі або ж редісон блу оренда снаряги 50-100 грн. в день проживання від 100 грн з людини 400 нормальний середнячок, 250 євро в редісон підйом один від 15 до 30-50 грн. і т.д. когда вообще сезон начинается? сейчас по ходу рано еще? зараз рано, минулого року за два тижні до новго року почався сезон на драгобраті, за тиждень до НР в славську ЗІ: я нещодавно комусь в ЛС відписував щодо відпочинку, може він тут то закопіпастить ) бо я видалив всі ЛС і забув кому то писав )) ЗІІ: в той будинок що я давав їде компанія з одеси на всі новорічні свята ))) small_slow, ясно. а по поводу вопросов в первом посте имеешь что сказать? та запара на роботі - заставляють працювати
Format20 Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 я планую в славське і на драгобрат, по часу не знаю ще точно, мабуть після нового року в україні найдорожчий, але з найвищим рівнем сервісу - буковель, окім того там всмарк буде інструктором ))) потім драг, потім славське (ІМХО) мені після буковеля подобається в кострино, був і в славську і на драгобраті. https://krasiya.info/Karta-sklonov
dontsxe Опубліковано: 26 листопада 2013 Опубліковано: 26 листопада 2013 В прошлом году был в Мигово и в Буковели. Мигово пойдет для начинающих, одна трасса всего лишь, 3 уровня высоты вроде. Буковель конечно бешеная, трасс немерено, подъемники крутые, но и цены конечно повыше. В этом еще решаю куда махнуть.
templar Опубліковано: 22 грудня 2013 Автор Опубліковано: 22 грудня 2013 где лучше лыжный костюм приобрести?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз