Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Ночной штурм майдана

e6694f7592b07d3c78d46867d569b57d.jpg

еще фото

Змінено користувачем samuraix801
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)
не только форумчане живут как в разных странах. но и соседи по лестничной клетке также. один 30 лет проработал в школе, теперь торгует в подземном переходе китайскими носками, а другой всего прожил на свете 30 лет и покупать носки летает в милан. они не только как в разных странах живут, а как на разных планетах.

Та да… тому і переконався, що переконання, намагання розплющити людям тут же очі, можуть привести як мінімум до банана, принаймні тут, тому особисто я уже мовчки при можливості йду і мовчки або ж з гаслами відстоюю своє право…

Змінено користувачем Віlders
Опубліковано:
Доки ця влада з азіком не піде, ні хто просто так не здасться, що було доведено даже сьогодні….

Люди збирались, збираються, і будуть збиратись не для тусовки, а для вирішення конкретних речей…

А по-моему всё уже сходится на нет. Действовать нужно было, а не просто стоять и благоприятных моментов хватало. Тимошенко этой революции явно не хватило. А власть наша неоднократно показала, что им плевать на все эти митинги пока они мирные, а после "круглого стола" у меня сложилось впечатление, что президент наш вообще не в курсе, что произошло и чего хотят добиться люди. От Запада поддержки ждать тоже не стоит, они услышали от Януковича то, чего ждали и заявляют, что ассоциация с ЕС возможна и с действующим правительством. Оппозиция оказалась пассивной и безыдейной, окромя "стийтэ, не росходьтэсь" от них никаких призывов я не услышал.

Опубліковано:
А по-моему всё уже сходится на нет. Действовать нужно было, а не просто стоять и благоприятных моментов хватало. Тимошенко этой революции явно не хватило. А власть наша неоднократно показала, что им плевать на все эти митинги пока они мирные, а после "круглого стола" у меня сложилось впечатление, что президент наш вообще не в курсе, что произошло и чего хотят добиться люди. От Запада поддержки ждать тоже не стоит, они услышали от Януковича то, чего ждали и заявляют, что ассоциация с ЕС возможна и с действующим правительством. Оппозиция оказалась пассивной и безыдейной, окромя "стийтэ, не росходьтэсь" от них никаких призывов я не услышал.

А тобі особисто які потрібні призови щоб щось зробити? Щоб тоді відсидіти, бо надія на того сусіда ж немає, бо він не тут живе а намарсі а подумки тільки думає щоб ти згинув… Влада тільки й хоче конфліктів крові... це ж давно ясно... а я крові не хочу, хочу вільно дихати і зате що дихаю не хочу щоб мені завтра настукали просто… а після завтра коли я буду там сидіти прийшли і вимагали з моїх дітей оплату за повітря…

Опубліковано:
А тобі особисто які потрібні призови щоб щось зробити? Щоб тоді відсидіти, бо надія на того сусіда ж немає, бо він не тут живе а намарсі а подумки тільки думає щоб ти згинув… Влада тільки й хоче конфліктів крові... це ж давно ясно... а я крові не хочу, хочу вільно дихати і зате що дихаю не хочу щоб мені завтра настукали просто… а після завтра коли я буду там сидіти прийшли і вимагали з моїх дітей оплату за повітря…

А что для этого надо сделать?

Опубліковано:

Азаров запевняє, що силу проти демонстрантів не застосовували: вночі просто чистили дороги.

Ніякого застосування сили проти мирних демонстрантів ніколи не буде. Таке на засіданні уряду в середу заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомляє Радіо Свобода. Коментуючи події минулої ночі, глава Кабміну заявив, що нині відбувається розчищення доріг. :my_name_is_grisha:

Опубліковано:

<iframe width="1280" height="720" src="//www.youtube.com/embed/QCErgg6fjNE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Опубліковано:
А что для этого надо сделать?

Не бути байдужим, і намагатись жити тут в Україні, а не подумками у Бога за пазухою….

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...