Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
А тобі особисто які потрібні призови щоб щось зробити? Щоб тоді відсидіти, бо надія на того сусіда ж немає, бо він не тут живе а намарсі а подумки тільки думає щоб ти згинув… Влада тільки й хоче конфліктів крові... це ж давно ясно... а я крові не хочу, хочу вільно дихати і зате що дихаю не хочу щоб мені завтра настукали просто… а після завтра коли я буду там сидіти прийшли і вимагали з моїх дітей оплату за повітря…

С каких это пор мы говорим обо мне лично?

Касательно всего остального - слишком много бессмысленных букв.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Полное погашение долгов по соцвыплатам из-за протестов отложено до конца года – Азаров ©

Опубліковано:
Полное погашение долгов по соцвыплатам из-за протестов отложено до конца года – Азаров ©

от скуи

тим козлам тільки на руку

так як попов не чистить вулиці, звинуватив у всьому майдан, але ж комунальники працюють і що вони не бачать що сніг лежить, і то не залежить від того чи чиясь жопа буде сидіти в кабінеті

і ще дуже ж переймаються ялинкою - попов сказав що мабуть тепер доведеться ставити звичайну райцентрівську за 1 почекай-почекай мільйон гривень

Опубліковано:
вчора був на майдані

сьогодні піду

завтра мабуть теж

Якщо просто так для галочки, то хлопотно, а якщо за ідею, то тоді вперед (але стоять за Сеню, Кличка та Тягнибока не бачу резона, уразу великого шухеру вони відразу будуть в ес, Ви і Ми всі прості гормадяни там де і були). Так що думай Чапаєв.

Опубліковано:
от скуи

тим козлам тільки на руку

.......

А яким боком (чином) - це особисто Вас зачепить, адже Ви не батько неповнолітньої дитини, не працівник держструктури, а також (боронь боже) не людина з обмеженими властивостями?

Опубліковано:
Азаров запевняє, що силу проти демонстрантів не застосовували: вночі просто чистили дороги.

Ніякого застосування сили проти мирних демонстрантів ніколи не буде. Таке на засіданні уряду в середу заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомляє Радіо Свобода. Коментуючи події минулої ночі, глава Кабміну заявив, що нині відбувається розчищення доріг. :my_name_is_grisha:

Зрозуміло, що це все лажа, але візьмемо за приклад, те, що виступаючий атлет николи не скаже правду про фармпідтримку під час підготовки до змагань.

Опубліковано:

Не знаю,кто там и что сказал-но жена вчера получила детские вовремя,а до этого два месяца задерживали.

Опубліковано:
Зрозуміло, що це все лажа, але візьмемо за приклад, те, що виступаючий атлет николи не скаже правду про фармпідтримку під час підготовки до змагань.

-То бензин

-а то дети

Так спортсмены принимая допинг, кажись мирных людей не бьют.

Опубліковано:

Кузьма не прав. Сегодня ночью я видел Виталия Кличко в метре от меня, он во время штурма пытался утихомирить беркут. Да, по голове он не получал, потому что у беркута весь энтузиазм пропал, когда он вылез. Но Кличко там был всю ночь, так что не надо ля-ля.

Но с другой стороны Кузьма прав в том, что нет никакого плана, а так беззубо стоять "мирным митингом" можно до посинения.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...