Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
А тобі особисто які потрібні призови щоб щось зробити? Щоб тоді відсидіти, бо надія на того сусіда ж немає, бо він не тут живе а намарсі а подумки тільки думає щоб ти згинув… Влада тільки й хоче конфліктів крові... це ж давно ясно... а я крові не хочу, хочу вільно дихати і зате що дихаю не хочу щоб мені завтра настукали просто… а після завтра коли я буду там сидіти прийшли і вимагали з моїх дітей оплату за повітря…

С каких это пор мы говорим обо мне лично?

Касательно всего остального - слишком много бессмысленных букв.

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано

Полное погашение долгов по соцвыплатам из-за протестов отложено до конца года – Азаров ©

Опубликовано
Полное погашение долгов по соцвыплатам из-за протестов отложено до конца года – Азаров ©

от скуи

тим козлам тільки на руку

так як попов не чистить вулиці, звинуватив у всьому майдан, але ж комунальники працюють і що вони не бачать що сніг лежить, і то не залежить від того чи чиясь жопа буде сидіти в кабінеті

і ще дуже ж переймаються ялинкою - попов сказав що мабуть тепер доведеться ставити звичайну райцентрівську за 1 почекай-почекай мільйон гривень

Опубликовано
вчора був на майдані

сьогодні піду

завтра мабуть теж

Якщо просто так для галочки, то хлопотно, а якщо за ідею, то тоді вперед (але стоять за Сеню, Кличка та Тягнибока не бачу резона, уразу великого шухеру вони відразу будуть в ес, Ви і Ми всі прості гормадяни там де і були). Так що думай Чапаєв.

Опубликовано
от скуи

тим козлам тільки на руку

.......

А яким боком (чином) - це особисто Вас зачепить, адже Ви не батько неповнолітньої дитини, не працівник держструктури, а також (боронь боже) не людина з обмеженими властивостями?

Опубликовано
Азаров запевняє, що силу проти демонстрантів не застосовували: вночі просто чистили дороги.

Ніякого застосування сили проти мирних демонстрантів ніколи не буде. Таке на засіданні уряду в середу заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомляє Радіо Свобода. Коментуючи події минулої ночі, глава Кабміну заявив, що нині відбувається розчищення доріг. :my_name_is_grisha:

Зрозуміло, що це все лажа, але візьмемо за приклад, те, що виступаючий атлет николи не скаже правду про фармпідтримку під час підготовки до змагань.

Опубликовано

Не знаю,кто там и что сказал-но жена вчера получила детские вовремя,а до этого два месяца задерживали.

Опубликовано
Зрозуміло, що це все лажа, але візьмемо за приклад, те, що виступаючий атлет николи не скаже правду про фармпідтримку під час підготовки до змагань.

-То бензин

-а то дети

Так спортсмены принимая допинг, кажись мирных людей не бьют.

Опубликовано

Кузьма не прав. Сегодня ночью я видел Виталия Кличко в метре от меня, он во время штурма пытался утихомирить беркут. Да, по голове он не получал, потому что у беркута весь энтузиазм пропал, когда он вылез. Но Кличко там был всю ночь, так что не надо ля-ля.

Но с другой стороны Кузьма прав в том, что нет никакого плана, а так беззубо стоять "мирным митингом" можно до посинения.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...