Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Кузьма не прав. Сегодня ночью я видел Виталия Кличко в метре от меня, он во время штурма пытался утихомирить беркут. Да, по голове он не получал, потому что у беркута весь энтузиазм пропал, когда он вылез. Но Кличко там был всю ночь, так что не надо ля-ля.

Но с другой стороны Кузьма прав в том, что нет никакого плана, а так беззубо стоять "мирным митингом" можно до посинения.

В том то и дело!!!

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Кузьма не прав. Сегодня ночью я видел Виталия Кличко в метре от меня, он во время штурма пытался утихомирить беркут. Да, по голове он не получал, потому что у беркута весь энтузиазм пропал, когда он вылез. Но Кличко там был всю ночь, так что не надо ля-ля.

Но с другой стороны Кузьма прав в том, что нет никакого плана, а так беззубо стоять "мирным митингом" можно до посинения.

С Кличко хоть сфоткался? :ab:

Опубліковано:
......

Так спортсмены принимая допинг, кажись мирных людей не бьют.

Всё правильно, но я только привёл пример (а он увы коснулся спортсменов). А то что мирных и безоружных оприори бить нельзя - я полностью поддерживаю.

Опубліковано:
С Кличко хоть сфоткался? :ab:

Нет, не до того было. Там было что-то типа борьбы сумо командами 1000 на 1000. Так что даже телефон достать было не реально.

Опубліковано:

То, о чём я уже неоднократно писал в этой теме. За 20 дней не было никаких чётких действий со стороны оппозиции, только призывы стоять и не уходить. Но бесконечно это продолжаться не может.

Опубліковано:
Всё правильно, но я только привёл пример (а он увы коснулся спортсменов). А то что мирных и безоружных оприори бить нельзя - я полностью поддерживаю.

Странный, мягко говоря, пример. То, что делает с собой спортсмен - личное дело спортсмена и больше никого не касается. А речь идёт о главе правительства, который нагло лжёт своему народу, в очередной раз показывая, что ему плевать на этот самый народ.

Опубліковано:
Полное погашение долгов по соцвыплатам из-за протестов отложено до конца года – Азаров ©

Ну не знаю. Я пенсию получил как обычно 8 числа

Опубліковано:
То, о чём я уже неоднократно писал в этой теме. За 20 дней не было никаких чётких действий со стороны оппозиции, только призывы стоять и не уходить. Но бесконечно это продолжаться не может.

Напомнило :ag:

Опубліковано:
а якщо за ідею, то тоді вперед

я за ідею, мені совість не дозволяє відсидітись

А яким боком (чином) - це особисто Вас зачепить, адже Ви не батько неповнолітньої дитини, не працівник держструктури, а також (боронь боже) не людина з обмеженими властивостями?

мені прикро що людям дурниці розказують, а ще більш прикро що це робиться (робилось) з мовчазної згоди більшості людей і найбільш прикро що є люди, які в це вірять

ах так, ві нам майдін, а мі вім хій сосаті, а не віплату (Азіров)

Люди самі чистять сніг і розчищають обледеніння, комульників на майдані не видно, на деяких прилеглих вулицях підмітають, за що їм і спасибі. Самоскид стоїть нерухомо перед КМДА, пробиті передні колеса - нагадування про вчорашню спробу розгону мирної демонстрації

1390767_10202929469500665_494626697_n.jpg

1425606_10202929466540591_1275588936_n.jpg

1461804_10202929471220708_1608452607_n.jpg

1463564_10202929472380737_1755797208_n.jpg

1463772_10202929476180832_1861525424_n.jpg

всі люди з надією і вогником в очах

ця фотка - лейтмотив всієї вчорашньої ночі на майдані

1466185_398606236939916_807129054_n.jpg

Опубліковано:
.....

мені прикро що людям дурниці розказують, а ще більш прикро що це робиться (робилось) з мовчазної згоди більшості людей і найбільш прикро що є люди, які в це вірят

......

Все вірно, але ж хто вивчає і вивчав історію знає, що владу просто так не віддають і не віддадуть, вона завжди завойовувалась чи то шляхом мітингив і протестів, чи то шляхом збройних протистоянь.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...