Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
я за ідею, мені совість не дозволяє відсидітись

.......

Нарешті, хоча б одно людина в даній темі має свою громадянську позицію, то всі тільки сумбурно і хаотично сварять теперішню владу і не пропонують конструктивізму, а також зациклились на ес - як на "манні небесній".

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
а також зациклились на ес - як на "манні небесній".

угода про асоціацію і сам вступ в єс - різні речі

вчора чітко стало зрозуміло - коли яник говорив до круглого столу що все мирно і коли вночі почались зачистка

Опубліковано:

Преданность силовых структур может оказаться на редкость низкой, а без их защиты никакой режим долго не устоит. Первые трещины пошли:

"Бойцы кировоградского подразделения Беркут отказались выезжать в Киев для участия в разгоне Майдана.

Как сообщил один из командиров спецподразделения, бойцы должны были выехать в столицу в 23:00 во вторник, однако они отказались садиться в автобусы.

"Мы приняли общее решение отказаться от применения силы против мирных митингующих. Несмотря на угрозы и возможные санкции против нас, весь личный состав – 220 бойцов - отказался погружаться в автобусы. 6 автобусов ночью не выехали в Киев", - цитирует одного из командиров Беркута сайт Рідний Кіровоград."

https://korrespondent.net/ukraine/politics/...ia-ekhat-v-kyev

Опубліковано:
угода про асоціацію і сам вступ в єс - різні речі ......

Так все вірно, але я в своєму постові мав на увазі "єс" - як загальне поняття. А нам зараз самим потрібно розбудовувати і підіймати свою економіку, а потім вже думати про якісь угоди про об'єднання, приєднання, асоціації та таке інше, бо теперішним станом нашої економіки ми ніде не потрібні як повноправні члени, а лише як країна "третього світу" для сировинної бази та девешої робочої сили і всіх інших наших суверенних надбань (надр, землі і т.п.).

Опубліковано:

Насамаом деле вся в проблема в том, что ЕС нас морозится и отфутболивает к МВФ а те, как всегда, выкручивают яйца

Опубліковано:
Преданность силовых структур может оказаться на редкость низкой, а без их защиты никакой режим долго не устоит. Первые трещины пошли:

"Бойцы кировоградского подразделения Беркут отказались выезжать в Киев для участия в разгоне Майдана.

Как сообщил один из командиров спецподразделения, бойцы должны были выехать в столицу в 23:00 во вторник, однако они отказались садиться в автобусы.

"Мы приняли общее решение отказаться от применения силы против мирных митингующих. Несмотря на угрозы и возможные санкции против нас, весь личный состав – 220 бойцов - отказался погружаться в автобусы. 6 автобусов ночью не выехали в Киев", - цитирует одного из командиров Беркута сайт Рідний Кіровоград."

https://korrespondent.net/ukraine/politics/...ia-ekhat-v-kyev

11.12.2013

Мова, насамперед, йде про поширення деякими ЗМІ з посиланням на депутата Верховної Ради України Олександра Бригинця інформації про те, що нібито 10 співробітників «Беркута» з Оболонського райуправління міліції міста Києва відмовилися виконувати завдання з охорони громадського порядку під час масових заходів і розійшлися по домівках.

У правоохоронному відомстві з цього приводу офіційно заявляють, що ця інформація є звичайною дезінформацією, оскільки в цьому структурному підрозділі ГУМВС України в м. Києві службу бійці спеціального призначення «Беркут» взагалі не проходять.

«Там немає і не може бути цього спецпідрозділу. Інші ж правоохоронці Оболонського райуправління міліції продовжують виконувати службові обов'язки відповідно до поставлених їм завдань», - відзначають співробітники ДОБ.

У той же час у головному офісі МВС спростовують інформацію про 220 співробітників кіровоградського «Беркута», які також нібито відмовляються їхати в Київ для «розгону» мітингувальників.

«Ця інформація не відповідає дійсності хоча б тому, що в Кіровоградському обласному управлінні міліції не існує такої великої кількості бійців спецпризначення», - розповіли у відомстві і підкреслили, що невелика частина співробітників «Беркута» з Кіровоградської області ще з кінця листопада допомагає київським колегам забезпечувати громадський порядок на вулицях столиці.

У МВС ще раз нагадують, що подібні провокаційні повідомлення є частиною «брудної» політтехнології, спрямованої на дискредитацію міліції та маніпулювання громадською думкою.

«Тому не варто реагувати на дезінформацію», - підсумували у відомстві.

https://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/939617

сам я більше схиляюсь все таки до версії про відмову

Опубліковано:
Так все вірно, але я в своєму постові мав на увазі "єс" - як загальне поняття. А нам зараз самим потрібно розбудовувати і підіймати свою економіку, а потім вже думати про якісь угоди про об'єднання, приєднання, асоціації та таке інше, бо теперішним станом нашої економіки ми ніде не потрібні як повноправні члени, а лише як країна "третього світу" для сировинної бази та девешої робочої сили і всіх інших наших суверенних надбань (надр, землі і т.п.).

Я думаю що без зміни влади нам нереально перебудувати економіки. Звичайно що ЄС на нас дивиться як на ніщих. А ви б хотіли ще на когось працювати???? Уяви ситуацію, що я завтра до тебе зранку прийду, постукаю в двері і скажу: - Здраствуй. Я тепер в Тебе житиму. Ти мене будеш годувати і одягати задарма. Я знаю на 100% що б ти відповів)))))))))... - А чи не пішов би ти на пуй!))))))))) ... Так само і в світі. Ми живемо в час коли без стабільної економіки жити анріал.

Звичайно що вступ в ЄС примусить підприємства випускати продукцію по стандартах..при чому тільки конкурентно спроможну.. інакше вона нафіг нікому не потрібна...., прикриється більшість халяв на кордонах.... Приватне підприємництво вітатиметься тільки....Буде розвиватись с/г господарство.... Але треба завжди рівнятися на кращих....

Чому за стільки років незалежності в нас немає жодного досягнення????? :

- Та тому що завжди бракує фінансів.... Тому що конструктори та інженери АН мають голову та не мають можливостей запускати більшість проектів в масовий рух...

- тому що плять український автопром крім шкарадної ТАВРІЇ нічого не придумав... а кому в ЄС таке гамно потрібно???? Невже держава не могла профінансувати розробки нові????

- Чому коли по телебаченню вкінці новин об'являють про допомогу дитині на операцію 10-30 тис доларів.... овочі з ВР тратять на бенкети, годинники, мобільні, авто в 10разів більше і при цьому дають вигляд що не бачать і не чують нічого

Всі проблеми в тому що левова частка надходжень до бюджету йде не туди куди треба..... Давайте зменшимо автопарк ВР - це вже шалена економія.... Нехай на ланоси пересядуть.....

Не було б депутатської недоторканості , тоді б депутати відчували відповідальність перед народом....

Погляньте як Польща змінилась після вступу до ЄС... Я прекрасно памятаю 90-ті роки.. яка в них біда була. Як вони змітали з наших магазинів все....

Погоджуюсь з одним, щоб сміло вступити в ЄС нам потрібно дотриматись кілька пунктів:

- почати зміни кожен з себе (навчитись поважати свою культуру, історію, мову)... Навчитись поважати своїх громадян(неважливо чи ти з сходу, чи з заходу, чи з Криму..... Чи ти по українськи говориш чи по російськи.... ми всі громадяни однієї країни )

- Влада повинна працювати в інтересах народу, який її обрав.... Мажори , які серуть грошима з наших податків нам не потрібні.... На@уй нам розказувати про проблеми в економіці витрачаючи при цьому мільйон баксів на переліт своєї сраки в місяць.... Та ніде, навіть в Америці премєра чи президента не супроводжує такий кортеж.. Це ж які витрати йдуть....

- Зробити реформи в системі навчання.... ці хто сьогодні вчиться за взятки...завтра будуть займати керівні посади, будуть лікувати людей і т.д... Уяви навіть важко що вони понаробляють....

Я за ЄС.............

Опубліковано:
Я за ЄС.............

Вот это правильно!!!! :JC_doubleup: Да EС это пример к которому надо стремится и на который надо равняться!!!

Опубліковано:
- А чи не пішов би ти на пуй!))))))))) ...

ХУТІН ПУЙ!!!

Опубліковано:
А нам зараз самим потрібно розбудовувати і підіймати свою економіку,

А какая это у нас своя экономика?

Хотеть жить по понятиям или по закону помоему вопросов здесь быть не может.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...