Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
я за ідею, мені совість не дозволяє відсидітись

.......

Нарешті, хоча б одно людина в даній темі має свою громадянську позицію, то всі тільки сумбурно і хаотично сварять теперішню владу і не пропонують конструктивізму, а також зациклились на ес - як на "манні небесній".

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано
а також зациклились на ес - як на "манні небесній".

угода про асоціацію і сам вступ в єс - різні речі

вчора чітко стало зрозуміло - коли яник говорив до круглого столу що все мирно і коли вночі почались зачистка

Опубликовано

Преданность силовых структур может оказаться на редкость низкой, а без их защиты никакой режим долго не устоит. Первые трещины пошли:

"Бойцы кировоградского подразделения Беркут отказались выезжать в Киев для участия в разгоне Майдана.

Как сообщил один из командиров спецподразделения, бойцы должны были выехать в столицу в 23:00 во вторник, однако они отказались садиться в автобусы.

"Мы приняли общее решение отказаться от применения силы против мирных митингующих. Несмотря на угрозы и возможные санкции против нас, весь личный состав – 220 бойцов - отказался погружаться в автобусы. 6 автобусов ночью не выехали в Киев", - цитирует одного из командиров Беркута сайт Рідний Кіровоград."

http://korrespondent.net/ukraine/politics/...ia-ekhat-v-kyev

Опубликовано
угода про асоціацію і сам вступ в єс - різні речі ......

Так все вірно, але я в своєму постові мав на увазі "єс" - як загальне поняття. А нам зараз самим потрібно розбудовувати і підіймати свою економіку, а потім вже думати про якісь угоди про об'єднання, приєднання, асоціації та таке інше, бо теперішним станом нашої економіки ми ніде не потрібні як повноправні члени, а лише як країна "третього світу" для сировинної бази та девешої робочої сили і всіх інших наших суверенних надбань (надр, землі і т.п.).

Опубликовано

Насамаом деле вся в проблема в том, что ЕС нас морозится и отфутболивает к МВФ а те, как всегда, выкручивают яйца

Опубликовано
Преданность силовых структур может оказаться на редкость низкой, а без их защиты никакой режим долго не устоит. Первые трещины пошли:

"Бойцы кировоградского подразделения Беркут отказались выезжать в Киев для участия в разгоне Майдана.

Как сообщил один из командиров спецподразделения, бойцы должны были выехать в столицу в 23:00 во вторник, однако они отказались садиться в автобусы.

"Мы приняли общее решение отказаться от применения силы против мирных митингующих. Несмотря на угрозы и возможные санкции против нас, весь личный состав – 220 бойцов - отказался погружаться в автобусы. 6 автобусов ночью не выехали в Киев", - цитирует одного из командиров Беркута сайт Рідний Кіровоград."

http://korrespondent.net/ukraine/politics/...ia-ekhat-v-kyev

11.12.2013

Мова, насамперед, йде про поширення деякими ЗМІ з посиланням на депутата Верховної Ради України Олександра Бригинця інформації про те, що нібито 10 співробітників «Беркута» з Оболонського райуправління міліції міста Києва відмовилися виконувати завдання з охорони громадського порядку під час масових заходів і розійшлися по домівках.

У правоохоронному відомстві з цього приводу офіційно заявляють, що ця інформація є звичайною дезінформацією, оскільки в цьому структурному підрозділі ГУМВС України в м. Києві службу бійці спеціального призначення «Беркут» взагалі не проходять.

«Там немає і не може бути цього спецпідрозділу. Інші ж правоохоронці Оболонського райуправління міліції продовжують виконувати службові обов'язки відповідно до поставлених їм завдань», - відзначають співробітники ДОБ.

У той же час у головному офісі МВС спростовують інформацію про 220 співробітників кіровоградського «Беркута», які також нібито відмовляються їхати в Київ для «розгону» мітингувальників.

«Ця інформація не відповідає дійсності хоча б тому, що в Кіровоградському обласному управлінні міліції не існує такої великої кількості бійців спецпризначення», - розповіли у відомстві і підкреслили, що невелика частина співробітників «Беркута» з Кіровоградської області ще з кінця листопада допомагає київським колегам забезпечувати громадський порядок на вулицях столиці.

У МВС ще раз нагадують, що подібні провокаційні повідомлення є частиною «брудної» політтехнології, спрямованої на дискредитацію міліції та маніпулювання громадською думкою.

«Тому не варто реагувати на дезінформацію», - підсумували у відомстві.

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/939617

сам я більше схиляюсь все таки до версії про відмову

Опубликовано
Так все вірно, але я в своєму постові мав на увазі "єс" - як загальне поняття. А нам зараз самим потрібно розбудовувати і підіймати свою економіку, а потім вже думати про якісь угоди про об'єднання, приєднання, асоціації та таке інше, бо теперішним станом нашої економіки ми ніде не потрібні як повноправні члени, а лише як країна "третього світу" для сировинної бази та девешої робочої сили і всіх інших наших суверенних надбань (надр, землі і т.п.).

Я думаю що без зміни влади нам нереально перебудувати економіки. Звичайно що ЄС на нас дивиться як на ніщих. А ви б хотіли ще на когось працювати???? Уяви ситуацію, що я завтра до тебе зранку прийду, постукаю в двері і скажу: - Здраствуй. Я тепер в Тебе житиму. Ти мене будеш годувати і одягати задарма. Я знаю на 100% що б ти відповів)))))))))... - А чи не пішов би ти на пуй!))))))))) ... Так само і в світі. Ми живемо в час коли без стабільної економіки жити анріал.

Звичайно що вступ в ЄС примусить підприємства випускати продукцію по стандартах..при чому тільки конкурентно спроможну.. інакше вона нафіг нікому не потрібна...., прикриється більшість халяв на кордонах.... Приватне підприємництво вітатиметься тільки....Буде розвиватись с/г господарство.... Але треба завжди рівнятися на кращих....

Чому за стільки років незалежності в нас немає жодного досягнення????? :

- Та тому що завжди бракує фінансів.... Тому що конструктори та інженери АН мають голову та не мають можливостей запускати більшість проектів в масовий рух...

- тому що плять український автопром крім шкарадної ТАВРІЇ нічого не придумав... а кому в ЄС таке гамно потрібно???? Невже держава не могла профінансувати розробки нові????

- Чому коли по телебаченню вкінці новин об'являють про допомогу дитині на операцію 10-30 тис доларів.... овочі з ВР тратять на бенкети, годинники, мобільні, авто в 10разів більше і при цьому дають вигляд що не бачать і не чують нічого

Всі проблеми в тому що левова частка надходжень до бюджету йде не туди куди треба..... Давайте зменшимо автопарк ВР - це вже шалена економія.... Нехай на ланоси пересядуть.....

Не було б депутатської недоторканості , тоді б депутати відчували відповідальність перед народом....

Погляньте як Польща змінилась після вступу до ЄС... Я прекрасно памятаю 90-ті роки.. яка в них біда була. Як вони змітали з наших магазинів все....

Погоджуюсь з одним, щоб сміло вступити в ЄС нам потрібно дотриматись кілька пунктів:

- почати зміни кожен з себе (навчитись поважати свою культуру, історію, мову)... Навчитись поважати своїх громадян(неважливо чи ти з сходу, чи з заходу, чи з Криму..... Чи ти по українськи говориш чи по російськи.... ми всі громадяни однієї країни )

- Влада повинна працювати в інтересах народу, який її обрав.... Мажори , які серуть грошима з наших податків нам не потрібні.... На@уй нам розказувати про проблеми в економіці витрачаючи при цьому мільйон баксів на переліт своєї сраки в місяць.... Та ніде, навіть в Америці премєра чи президента не супроводжує такий кортеж.. Це ж які витрати йдуть....

- Зробити реформи в системі навчання.... ці хто сьогодні вчиться за взятки...завтра будуть займати керівні посади, будуть лікувати людей і т.д... Уяви навіть важко що вони понаробляють....

Я за ЄС.............

Опубликовано
Я за ЄС.............

Вот это правильно!!!! :JC_doubleup: Да EС это пример к которому надо стремится и на который надо равняться!!!

Опубликовано
- А чи не пішов би ти на пуй!))))))))) ...

ХУТІН ПУЙ!!!

Опубликовано
А нам зараз самим потрібно розбудовувати і підіймати свою економіку,

А какая это у нас своя экономика?

Хотеть жить по понятиям или по закону помоему вопросов здесь быть не может.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...