Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
З.І. А хто з форумчан сьогодні хоча б подзвонив або відвідав військомат?

Звонил, но никто трубку так и не взял.

Общался с наши форумчанином, говорит сейчас только спецов собирают.

Змінено користувачем Axwell
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
В Составе Украины

Если они на такую херню про рубли повелись, могу теперь представить как они видутся на фейк по 5 каналу и громадскому тв....

Тут с этим референдумом лично для меня дилема:

1. Не пойти на него, т.к. считаю, что местные правящие бандюки перегнули палку с его назначением, проигнорировав все Законы Украины. Но если не пойду, то будет как на выборах с Яныком - мой голос "подарят" за отделение;

2. А пойти на него, то значит признать эту власть бандюков, но зато отдам свой голос против разделения страны.

Опубліковано:
Да ладно, шутка была ?! Вот блин, ну ладно.

З.Ы. К звонку из военкомата готов ?

А нафіга чекати від них дзвінка? У них і так телефони сьогодні червоні. І не тільки телефони.

Опубліковано:
Да ладно, шутка была ?! Вот блин, ну ладно.

З.Ы. К звонку из военкомата готов ?

Морально вообще не готов, я не могу поверить что будет война. Даже если будет оккупация Крыма закончиться ее присоединением к РФ, умирать за его возвращение в состав Украины я не готов

Опубліковано:
Звонил, но никто трубку так и не взял.

Общался с наши форумчанином, говорит сейчас только спецов собирают.

Дивно, вони сьогодні працюють.

Морально вообще не готов, я не могу поверить что будет война. Даже если будет оккупация Крыма закончиться ее присоединением к РФ, умирать за его возвращение в состав Украины я не готов

Навіть не здивований. Клавіатурний боєць.

Опубліковано:
Дивно, вони сьогодні працюють.

броварской военкомат

сегодня не только я звонил, друзья тоже - никто трубку так и не снял

Опубліковано:
Люблю Крым.

И хочу туда ездить спокойно.

В чем проблема ? Автомат в руки, езжай и люби ))

Опубліковано:

Что касается мнения крымчан. ВР АРК захватили вооруженные люди, после чего при отсутствии кворума был уволен премьер и избран новый - лидер партии "русское единство" (партия которого на крымских выборах набрала 4%), после чего было принято решение о проведении референдума.

"частные лица" с севастопольского форума (крупнейшего подобного ресурса в Украине, сравнимого разве что с Одесским) в своей общей массе ненавидят живущих от киева до лос-анжелеса, также не питают теплых чувств к татарам. Россиян, протестующих против правления путина они тоже не любят. Многие пишут на русском языке с ошибками. "Неизвестным" войскам носят чай и бутерброды. Об этом хвалятся на этом же форуме.

Этот форум не вполне отражает настроения Крыма, т.к. возражения на форуме не приветствуются, однако ровно те же мысли можно пронаблюдать в многочисленных интервью с крымчанами. Знаю, что говорю, т.к. на этом форуме 6 лет.

Опубліковано:

Повідомлення про «вихід кораблів Чорноморського флоту України» з Севастополя — дезінформація іноземних спецслужб

Показать
Сьогодні, 2 березня, деякі іноземні засоби масової інформації поширили повідомлення про нібито залишення 10 кораблями Військово-Морських Сил ЗС України своєї бази у Севастополі та перехід більшості військовослужбовців військових частин Збройних Сил України, дислокованих у Криму, на бік влади автономії.

Управління преси та інформації Міністерства оборони України офіційно заявляє, що дана інформація не відповідає дійсності та є провокацією, підготовленою «фахівцями» іноземних спецслужб для дестабілізації обстановки на території Автономної Республіки Крим.

Насамперед, Міністерство оборони України інформує, що згаданого у поширених повідомленнях поняття «Чорноморський флот України» не існує.

Усі кораблі Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які перебувають у своїй головній базі у Севастополі, не полишали Севастопольської бухти.

Особовий склад дислокованих на території Криму військових частин Збройних Сил України, заблокованих озброєними особами, зберігає спокій і намагається шляхом переговорів не допустити кровопролиття. Вимоги скласти зброю військовослужбовці Збройних Сил України виконувати відмовляються.

Зокрема, сьогодні, 2 березня, українські військовослужбовці запобігли вивезенню зброї з території дислокованого у Севастополі 191-го навчального загону ВМС ЗС України — моряки заблокували виїзд із частини бронетранспортером БТР-80.

Офіцери ВМС ЗС України стали живим щитом навколо бронетранспортера і не дали відбуксирувати його в бік.

Незважаючи на те, що прибулі на територію української військової частини озброєні особи двічі стріляли з автомата у повітря, українські військовослужбовці не відступили і не піддалися на провокацію силового сценарію. Таким чином, вдалося досягти компромісу: прибулі залишили територію військової частини, а КамАЗ зі зброєю в супроводі українських військовослужбовців був відправлений на 174-ту базу зберігання ВМС ЗС України.

Управління преси та інформації Міністерства оборони України вкотре наголошує, що території військових частин Збройних Сил України у Криму знаходяться під контролем українських військовослужбовців.

https://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&am...ad&id=32767

Опубліковано:

Ясно.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...