Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
да там уже не только Британия, а еще и США, Канада и Франция

ну вроде как не отказались, а отложили подготовку

ну и Слава Богу
hlSuCXK6iAQ.jpg
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ну вроде как не отказались, а отложили подготовку

ну и Слава Богу
hlSuCXK6iAQ.jpg

да явно эти действия так или иначе аукнутся России...но думаю, что они осознавали на что идут.Путин пытается показать прежде всего России свою силу(подтвердить очередной раз, что царь там один), дабы в России не повторилась ситуация, которая произошла в Украине, они боятся этого больше всего

Опубліковано:
деза галимая.

Если ты про видео, то почему же деза, очень даже похоже. И у нас таких нездоровых, как эта тетка, полно. Про Бельбек нигде ни слова, все спокойно.

Опубліковано:

только что смотрел,сказали,ничего нигде не захвачено

Опубліковано:
Вся росия в одном фото, комментарии излишни.

странные они,кто кричит мир, тем хана, кто кричит что правильно что войска тут, тем еще конфетку дают

Опубліковано:

к статье крымчане (основная масса) везде кричат по форумам, что они от нас защищаются, мы нах не надо, короче от них гнев такой на нас, я в шоке!!

И что воевать ради таких... пусть живут как хотят... главное чтобы те кто хочет в украине их не касалось, и пусть вернут солдат от туда, кому это не надо!!!

Опубліковано:
к статье крымчане (основная масса) везде кричат по форумам, что они от нас защищаются, мы нах не надо, короче от них гнев такой на нас, я в шоке!!

И что воевать ради таких... пусть живут как хотят... главное чтобы те кто хочет в украине их не касалось, и пусть вернут солдат от туда, кому это не надо!!!

Да, я знаю...

советую посмотреть, если не жалко 4 часа жизни, я не пожалел.

Опубліковано:

Росіяни захопили зброю в українській частини у Бельбеку, застосовували світлошумові гранати

Російські військові, використовую світлошумові гранати, захопили майже всі будівлі української військової частини 4515 у Бельбеку.

Про це "Українській правді" розповів солдат роти охорони частини 4515 Роман Береговий.

"Росіяни приїхали сюди три доби тому. Спочатку вони зайняли будинок, де зал обслуговування делегацій, куди прилітали Янукович та інші. Наступного дня зайняли приміщення, де наші літаки стояли, потім оточили караул " , - розповів він.

"Сьогодні росіяни штурмували караул, кидали світлошумові гранати. Спочатку сказали здавати зброю. Караул відмовився. А ввечері стали закидати світлошумовими гранатами. Ми не відповідали, бо наказу зверху немає", - додав він.

"Вони забрали зброю. У нас не було наказу вступати в бій. Ми не відповідали на провокації. Здали караул, здали склади" , - додав Береговий .

"Станом на зараз вони зайняли майже всю частину. Залишилася тільки адміністративна будівля і прапор. Ось ми їх зараз охороняємо. Зайняли оборону " , - сказав він.

При цьому Береговий підкреслив, що командир частини і вся частина готові боротися.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...