Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Екс-командувач Денис Березовський увірвався у штаб військово-морських сил Україну у Севастополі і вимагав від керівного складу перейти на сторону Росії.

Про це "Українській правді" повідомив голова медіа-центру Міноборони Криму Владислав Селезньов.

"Екс-командувач Березовський сьогодні у супроводі козаків з російськими триколорами прорвався на територію військово-морських сил з метою загітувати офіцерів командування, щоб вони переходили на сторону Росії", - зазначив він.

"Новопризначений командувач контр-адмірал Сергій Гайдук виступив перед офіцерами командування військово-морських сил. Після його виступу офіцери виконали державний гімн України та присяглися служити народу України, а Березовського разом з тими козаками виштовхали за межі командування", - додав Селезньов.

На питання, чому не затримали Березовського, на якого порушено справу за державну зраду, Селезньов зазначив, що ці функції належать до відповідних структур.

Як відомо, командувач ВМС України Денис Березовський перейшов на сторону Росії.

УП

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ну да, у тебя и по 50 000 харьковчан собирается)

Читай полностью сообщение, а не то что тебе было выгодно для написания ответа. Скорпион наговорил вчера много лишнего. Но как говорил Дим: "Земля круглая" :d_bubble:

Не правда. Я совсем не так говорил. Посты в теме можно перечитать.

А я не по этому твоему посту конкретно. Я по всем вцелом. Нак тему "чемодан, вокзал, Россия".

То Фарион какую-то херню ляпнет по теливизору, то Тягнибок, то Axwell на форуме так и начинаеться антибендеровская истерия.

Люди не могут вот так просто взять и уехать. Им не 20 лет и они не сидят на шее у папы с мамой. Не куда им ехать. Нет у них там ни жилья не работы. А тут семьи и могилы предков. И не должны никому никуда ехать. Они коренное население и граждане этой страны.

Опубліковано:
Не знаю есть ли эти пресловутые бендеровцы на западной Украине

от у вас ефімерний ворог - бандерівець, петлюрівець, а путька з своїми собаками на їх фоні не такий вже поганий )

ще раз скажу, придурків є багато і всюди, проте в своїй основі люди з західної україни розуміють і поважають людей-українців зі східної україни, а ясно, якщо людина живучи в україні закликає до того що україни як такої нема і каже що ми частина росії і путька наш президент - то його слід депортувати

2. поїдьте до львова осоредку бандерівщини так би мовити і спілкуйтесь російською мовою - гарантую слова ніхто кривого не скаже, хоча якщо сісти срати на площі ринок перед криївкою і співати гімн рашки - то варіант один - все ж таки побачити бандерівця )

3. я безумовно проти крайніх правих та крайніх лівих, проте праві погляди мені більш до душі ніж ліві

4. nameless one ти писав мені раніше що вони мене не рухнуть бо я для них свій - я такий же свій як і ти - я Українець!

Опубліковано: (змінено)
Люди не могут вот так просто взять и уехать. Им не 20 лет и они не сидят на шее у папы с мамой. Не куда им ехать. Нет у них там ни жилья не работы. А тут семьи и могилы предков. И не должны никому никуда ехать. Они коренное население и граждане этой страны.

Вот-вот-вот. Начнем с этого. Так почему же некоторые представители этой категории населения ещё и палки вставляет в такой ситуации ? Никто не просит помогать, главное не мешайте и никаких претензий. Но когда на моей родной земле начинают указывают с Кремля как нам жить, а люди с низким уровнем образованности подхватывает - я этого принять не могу.

Вот ты мне скажи, за что Крым собирается жить весь следующий год ? Хорошо у кого работа связана не с туризмом.

Змінено користувачем Axwell
Опубліковано:
за что Крым собирается жить весь следующий год ?

"расия памаги", "путин приходи".... так и надеятся

Опубліковано:
"расия памаги", "путин приходи".... так и надеятся

путіну он сочі влетіло в немалу копійку, а олімпіаду ніхто не дивився через події в україні - шалені збитки

треба сочі рятувати, бо загнеться

Опубліковано:

Пока у Власти Путин и киселев-геббельс - никак не смогут эти два народа жить дружно. Что очень печалит. реально, там воруют похлеще чем у нас. представьте себе хоть на минутку. если в россии появится адекватное руководство, которое забудет про имперские амбиции а займется прямымы своими обязанностями, экономикой и защитой прав и интересов своих граждан. это уму не постижимо, сколько потенциала у соседней страны. Почему не могут пуститиь нефть и газ на развитие экономики? туже сталинскую индустриализацию можно ведь проводить не с кнутом и гулагом, а реально платить реальные деньги, увеличить производство с внедрением современных технологий. Почему нифига не получается? можно же. в самом деле. и европу за пояс давно бы заткнули по экономическим показателям. Ждем красноплощадный майдан.

а по крыму - сами воееные, приехавшие сюда, в шоке. им мозх промыли, что тут биндеры шныряют туда-сюда, лютуют, за русский язык расстреливают на месте и так далее. хлопцы и поехали, за русь матушку, воевать. приехали сюда - а тут писец. ниодного бандеровца. че за фигня? еще немного, и это дойдет до всех в россии, даже киселев не сможет белое представить черным. войны не будет. возможно (не исключено) что б подогреть армию, проведут провокацию с летальным исходом, этого боюсь больше всего. нет войне. пису в пис.

Опубліковано:
путіну он сочі влетіло в немалу копійку, а олімпіаду ніхто не дивився через події в україні - шалені збитки

треба сочі рятувати, бо загнеться

как то так... https://cit.ua/article/36065/

а вот еще

https://crimea.vgorode.ua/news/213419

Опубліковано:
от у вас ефімерний ворог - бандерівець, петлюрівець, а путька з своїми собаками на їх фоні не такий вже поганий )

ще раз скажу, придурків є багато і всюди, проте в своїй основі люди з західної україни розуміють і поважають людей-українців зі східної україни, а ясно, якщо людина живучи в україні закликає до того що україни як такої нема і каже що ми частина росії і путька наш президент - то його слід депортувати

2. поїдьте до львова осоредку бандерівщини так би мовити і спілкуйтесь російською мовою - гарантую слова ніхто кривого не скаже, хоча якщо сісти срати на площі ринок перед криївкою і співати гімн рашки - то варіант один - все ж таки побачити бандерівця )

3. я безумовно проти крайніх правих та крайніх лівих, проте праві погляди мені більш до душі ніж ліві

4. nameless one ти писав мені раніше що вони мене не рухнуть бо я для них свій - я такий же свій як і ти - я Українець!

small_slow, у меня нет предвзятого отношения к людям с западной Украины. А есть наоборот очень хорошие товарищи оттуда. У меня предубежденное отношение к людям, которые как тот пацан в ролике, говорят "Украина только для украинцев". Вкладывая в понятие украинец не гражданство а национальность. А такие люди и на восточной Украине есть.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...