Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Портніков про Зеленського..

Навіть українському президенту Володимиру Зеленському стало ясно, що після знаменитої історії із телефонною розмовою з Дональдом Трампом і контактів президентського оточення з адвокатом Трампа Руді Джуліані взаєморозуміння з новим президентом США і його адміністрацією у нього може і не вийти

А значить, потрібно у терміновому порядку виправляти ситуацію. Ну, наприклад, споглядати церемонію інавгурації нового американського президента у товаристві тимчасової повіреної у справах США в Києві. Або давати інтерв'ю американським журналістам в надії, що Байден їх подивиться або прочитає.

Дуже сподіваюся, що не подивиться. І не прочитає. Для нашого ж з вами блага. Тому що іноді краще мовчати, ніж говорити. Тому що такий фестиваль дилетантизму - серйозний удар по американо-українським відносинам. Я навіть допускаю, що Зеленський хотів, як краще. Але вийшло - як завжди.

В результаті замість серйозної розмови про двосторонні відносини ми спостерігаємо схлипи і стогони. Зеленський, виявляється, ображений на свого недавнього кумира Дональда Трампа. Але і до Джозефа Байдена у нього є претензії - чому Україна досі не в НАТО? Неначе Байден - король НАТО, а думка інших країн-союзників ніякого значення не має. Ну і з вакциною доводиться стояти з простягнутою рукою - бо виявилося, що Україна не у списку пріоритетів ЄС і їй будуть віддавати вакцини з надлишків.

Ми бачимо людину, яка хоче, щоб проблеми його країни з безпекою вирішував Байден, проблеми з вакцинами - Меркель, щоб він міг говорити всілякі дурниці в бесідах з колегами, а відповідали б за наслідки цієї безвідповідальної балаканини Трамп з Джуліані. Виникає питання: хто захоче сідати за стіл переговорів з інфантильним підлітком, навіть якщо не менш інфантильні співвітчизники обрали цього підлітка своїм президентом? Байден? Меркель? Макрон? Так, вони змушені розмовляти з людиною, яка володіє мандатом очільника великої європейської країни. Але те, що король - голий, видно неозброєним оком будь-якому серйозному, та й не дуже серйозному політику. І коли цього не хочуть побачити українці, ця приголомшлива куряча сліпота стає нашою проблемою, а не проблемою Байдена.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Что делал Зеленский, когда захватывали Крым

https://bykvu.com/ru/mysli/shcho-robyv-zele...opliuvaly-krym/

А что ты или я делал когда Крым захватывали ? Я уверен что занимались своими делами ,планами и т.д. Жили своей жизнью короче. Ты наверное не понимаешь, что Зеленскому в плане коррупции предъявить нечего- вот и вбрасывают в сеть, подобное, а ты транслируешь с удовольствием. Это не предъява ему, это мелкий сцык в его сторону.

Ну и для тех кто "все пропало лелик": отдал землю ,убрал группы ,запретил стрелять.

Втрати орків з 01.01.2021 року по 01.02.2021 року склали 62 особи:

безповоротні (200) - 19 (4 бойових, 15 не бойових)

санітарні (300) - 43 (3 бойових, 40 не бойових)

Втрати ОВТ: 4 од. (2 БПЛА, 2 АТ)

Источник:

Опубліковано:

А Пороху есть что по коррупции предьявить? Где те 50 с гаком уголовных дел от зеленых, жиденько обкакались? А что там по свинарчукам/роттердамам? Бигус уже извинился за вбросы?

Опубліковано:
А Пороху есть что по коррупции предьявить? Где те 50 с гаком уголовных дел от зеленых, жиденько обкакались? А что там по свинарчукам/роттердамам? Бигус уже извинился за вбросы?

Есть-"Самое распространенное определение коррупции – это злоупотребление должностным местом или властью с целью собственной выгоды." (с)

Последние 20 лет в госструктурах на высоких и влиятельных должностях в том числе президента Украины и постоянный рост доходов и развитие бизнеса. Это и есть коррупция.

А всякие подробности его деятельности пускай ГБР и НАБУ выковыривает.

Опубліковано:

По корупції на Порошенко нічого конкретного немає і ковиряй не ковиряй ніхуа не буде...

Опубліковано:

какие фаши докасательстфа!?)))

Опубліковано:
По корупції на Порошенко нічого конкретного немає і ковиряй не ковиряй ніхуа не буде...
Смотря что ты понимаешь под словом "коррупция" , а так да фигурант- изворотливый , взращенный системой, знающий систему, существующий в ней последние 20 лет-и наверняка хорошо понимающий как извлекать выгоду из своего положения , без особых опасных последствий.

Опубліковано:
А что ты или я делал
Деда,

я перед тобой отчет держать не должен, но пояснить могу.

я налогоплатильщик, который из своего кармана оплачивает каждый день гос дачи, кортежи и воровство миллиардов неприкосновенными друзьями Обдолбыша . и так как Яснесонечко запудрил мозги избирателям предвыборными лозунгами - шо мы ж не таки , як попередныкы и я ваш приговор. а по факту пидарасы поярче предыдущих.

и когда Жиденок попискивает , что он бы сражался за Крым до последнего украинца, это напоминает :

обьявляют войну. еврей, ой , я что же теперь делать, детей в лондон отправлять, активы в Швейцарию переводить,золото глубже закопать...

хохол, а мне что делать?

еврей, да тебе то чего париться? одел шинель,взял ружье и на войну

Опубліковано:

Те ж саме що й ти, конкретно по корупції Порошенко пред'явити нічого, а те що при посадах і зловживав, бла-бла-бла -немає ніяких правових наслідків...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...