Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
XXR XXX,

Думаю что польскую. Не? :smoke: А на каком языке персонал говорит, думаю, вопрос не принципиальный. Главное, чтоб понимал инструкции на примитивном уровне хотя-бы. Тяжкая цена независимости - дилемма какой язык лучше знать, чтоб шабашить заграницей.

только в требованиях к более ли менее адекватной работе стоит польский язык,а не как не украинский))

Медсестра,что уехала учила и продолжает учить польский,чёт не особо в больнице украинский у них там в ходу))

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
В отличии от самых патриотично настроенных, которые предпочитают строить свою идеальную Украину с мазанками, борщом и варениками, в которую они никогда не вернутся из Польши и Канады, я не хочу никуда ехать.

ну якщо для тебе ідеальна краіна те що ти перерахував , то в тебе не тіки логіка відсутня а набагато більше

Опубліковано:
только в требованиях к более ли менее адекватной работе стоит польский язык,а не как не украинский))

Естественно. Полякам глубоко до одного места, что там себе нафантазировали гордые приезжие украинцы и какие у них там амбиции.

Опубліковано:

Медсестра,что уехала учила и продолжает учить польский,чёт не особо в больнице украинский у них там в ходу))

Олексій) якщо людина хоче там працювати і жити то звісно требо ій вчити польську , поідь к пшекам та німецькой балакай особливо десь на святі де полякі підаті будуть)).. в новинах потім почуємо про тебе як про жертву

Опубліковано:
ну якщо для тебе ідеальна краіна те що ти перерахував , то в тебе не тіки логіка відсутня а набагато більше

Так это не идеальная картина, а печальная реальность) Даже если сравнивать промпроизводство и машиностроение в контексте было/стало)

Опубліковано:

Очень глупый пример.

При чем тут немецкий? Где вообще фигурировал этот язык в обсуждении?

Ты от фонаря выбрал язык к которому предвзято относятся в Польше и привел его в пример. При чем не понятно каким он сюда боком? В принципе,это не говорит об адекватности поляков.

Мы говорили об английском и абсолютной бесполезности украинского везде,кроме естественно Украины.

Опубліковано:

але ж ті поляки не оруть чомусь що колись ми були всі най найн чи як ти там полюбляєш казати по німецьки ? бо вони досі пам*ятають хто іх вбивав, але і продовжують туди іздити на заробітки , це для них улюблена краіна для праці )

а "ми" "терпили" ,бо тож колись нас знищувала радянська влада, та й зараз парашка "трошки" людей повбивала

ну хз))) ,ти такий а я такий, і мене верне від усього російського та радянського)

Очень глупый пример.

При чем тут немецкий? Где вообще фигурировал этот язык в обсуждении?

Ты от фонаря выбрал язык к которому предвзято относятся в Польше и привел его в пример. При чем не понятно каким он сюда боком? В принципе,это не говорит об адекватности поляков.

Мы говорили об английском и абсолютной бесполезности украинского везде,кроме естественно Украины.

по перше ви привели в приклад Польщу тому я назвав ту мову де у них м*яко кажучі не люблять, коли я там жив на одному із свят покалічили декілька німців )) та хз чого , сказали за німецьку))

,а по друге, я згоден на другу державну мову і це виключно англійська .

Опубліковано:
Так это не идеальная картина, а печальная реальность) Даже если сравнивать промпроизводство и машиностроение в контексте было/стало)

а, виробництво так))) особливо там де зараз війна йде , якась державка..........вивезла декілька заводів до себе, вони теж російською, вони взагалі важають що це мова №1

Опубліковано:

Не плохо,чтобы английский был единственным языком.

Вот это было бы отлично.

Опубліковано:

доречі) я польську не знаю, так, декілька слів, та хз чому вони мене розуміли а я іх ))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...