Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Не плохо,чтобы английский был единственным языком.

Вот это было бы отлично.

мабуть ти прав, але це якщо ти віруюча людина то єдина мова була тільки при адамі і єві), а далі спижене яблуко і бла бла бла)

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

а щє до прикладу можно взяти страни Балтіки , але мене зрозуміє тіки та людина яка там жила, а не так, проіздом був чи була)

Опубліковано:
а, виробництво так))) особливо там де зараз війна йде , якась державка..........вивезла декілька заводів до себе, вони теж російською, вони взагалі важають що це мова №1

Так с остальной части страны ничего и не вывозили, само всё разворовывалось и исчезло) Опять проделки шпионов) Зато красиво поют.

Опубліковано:
Так с остальной части страны ничего и не вывозили, само всё разворовывалось и исчезло) Опять проделки шпионов) Зато красиво поют.

++++++++++++++++++++++

10000005999999000

а з яких часів це почало відбуватись ? ну там 2020,2014, або щє при царях...?)

Опубліковано:

Как же удобно,когда обосрался кого-то обвинить. Прям национальная стратегия.

С 2014 и по сей день успешно продолжают добивать то,что ещё хоть как-то шевелится.

Или Порох охуенно все восстановил? Провел кучу реформ, особенно судебная удалась итд.

Хз,шо ты сравниваешь ,я не знаю.

Полнейшая жопа в Украине. И пох на каком языке это говорить.

Опубліковано:

С тех пор как объявили что теперь каждый спасет свою шкуру сам, проект СССР закрывается. Перепрофилироваться на другое производство и занять нишу на мировом рынке в чем-либо ума не хватило, да никто и не позволит. Ни США, ни ЕС, ни РФ. Теперь вся надежда на рапс и кукурузу. И как бы оголтело не занимались карго культом и лозунгами, помощи ниоткуда не будет. Вопрос независимости и вся её суть сведена лишь к тому, чью сторону занять в надежде получить кредит, только это боятся озвучивать.

Опубліковано:
Как же удобно,когда обосрался кого-то обвинить. Прям национальная стратегия.

С 2014 и по сей день успешно продолжают добивать то,что ещё хоть как-то шевелится.

Или Порох охуенно все восстановил? Провел кучу реформ, особенно судебная удалась итд.

Хз,шо ты сравниваешь ,я не знаю.

Полнейшая жопа в Украине. И пох на каком языке это говорить.

ну хз хто обісрався ,але

Опубліковано:
С тех пор как объявили что теперь каждый спасет свою шкуру сам, проект СССР закрывается. Перепрофилироваться на другое производство и занять нишу на мировом рынке в чем-либо ума не хватило, да никто и не позволит. Ни США, ни ЕС, ни РФ. Теперь вся надежда на рапс и кукурузу. И как бы оголтело не занимались карго культом и лозунгами, помощи ниоткуда не будет. Вопрос независимости и вся её суть сведена лишь к тому, чью сторону занять в надежде получить кредит, только это боятся озвучивать.

не дуже тебе зрозумів, я не знаю якого року ти народження , я народився в Украіні яка на той час входила в склад сисисера, і дуже добре пам*ятаю як розповідали що в нас все найкращє, від цукерок до одягу та іншого)))

але десь у 5 років я ів снікерси ,марси та дуже смачне печіво , а мопєд Сімсон крута річ , та й адідас кросівки чомусь виявились кращє тих "кедів"

бо була велика корупція , та й взагалі розповідали що европа то зло) деяка влада дуже лякалась тому що людина може побачити що дійсно є кращє виробництво яке збудовано було "за 5" років у той час коли радянське будувалось з самого початку .

Опубліковано:

Цікаво, що коли Поляки, які мають за плечима роки радянського союзу, куди заїздило багато "високодуховних", проводилася активна русифікація і зараз живе величезна кількість носіїв російської, захищають свою мову то це норм. І не пищать про ущемлєніє, коли в держ установу йдуть чи на нормальну роботу. Як і в решті нормальних країн. А все тому, що були далі від підарашки і ближче до Європи.

А інглішу достатньо статусу другої державної, через покоління автоматично стала б першою, а то і єдиною.

Опубліковано:

Я на этот бред даже время тратить не буду.

Идиотские видосики ничего не делают,кроме как ЧСВ некоторым поднимают.

Когда все угробили,можно видосики посмотреть, главное,чтобы на украинском языке,иначе не комильфо.

Я за английский двумя руками.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...