Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

та чого це всім)) виключно російсько мовним які живуть в Украіні)

паспорт НЕДОГРОМАДЯНА буде супер )

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
На украинском языке не было ни одной книги.

Це якраз один з проявів русифікації і відповідно одна з причин нинішнього складу речей. Цікаво, як би рашка відреагувала на спробу ввести в інституції англійську?)

Доречі актуальна тема для голосувалки на форумі, пропоную адмінам зробити опитування щодо бачення державної мови/мов в Україні

Опубліковано:

Можешь стараться. Мне лично пофигу))

Хотя судя по твоим высказываниям насчёт жидов,пшеков итд,то я очень надеюсь,что такие как ты никогда не будут править Украиной.

Насчёт недогражданина,то твои твои больные фантазии.

Никак бы не отреагировала,там же Америка враг,они дальше носа не смотрят. Скрепы,дидывоевали итд.

При чем хоть мы и не сходимся во мнении,но ты реально адекватно смотришь на вещи.

Опубліковано:

як мінімум в трьох краінах є такі недогромадяни)

і я навпаки,дуже сподіваюсь що прийдуть до влади схожі люди з моіми намірами та думками

мова не зробить нашу державу европейською , але це крок великий !

у шкільні часи пам*ятаю як якись новенький з села хлопчик прийде та розмовляє украінською а його за це всі цькували та чмирили ), тепер зробимо навпаки, бо досить вже !

Опубліковано:

вже писав щє раз напишу

до 2014 розмовляв на 90% російською , було дуже багато "друзів"з параши , а коли від 99% я почув що нас бендер треба давити отам на майдані ,курва, тіки підарас гнілий таке скаже , я іх зненавидів дуже сильно.

Опубліковано:

Конечно же не придут. Это утопия и не более того.

Шаг вперёд,это развитие страны,а не насаждение языка.

Поднятие уровня жизни и экономики.

А у тебя главное язык. Поэтому такие как ты не придут к власти.

Опубліковано:

Кирилл был прав,хотя я с ним когда-то спорил.

Ненависть, порождает только ненависть и ничего более.

Она только множится и растет в геометрической прогрессии.

В тебе ее очень много и она тебя сожрёт.

Опубліковано:

де я таке написав ? я мешкав у Европі , мені взападло було десь кинути недопалок , я не роблю це і дома,моя думка в тому що все радянське знищує нормальне в людях, а мова повинна існувати державна.

хз як це пояснити, як до тебе ставляться на европейському кордоні прикордоннники білорусіі та литви різні речі, так, в нас гнид теж вдосталь. і у поляків. але вже не одна людина привела приклад мови у тих державах що порядь ,чому в них не російська , чому ім нє какая разніца...........

Опубліковано:

чому таж малесенька Естонія перша зрозуміла що радянська влада це лайно і іхній язик також,хоча це краіна де нема нічого власного , і вони перші покинули цей вірус , а в нас і досі він ,хоча нас знищували і знищують

Опубліковано:
у шкільні часи пам*ятаю як якись новенький з села хлопчик прийде та розмовляє украінською а його за це всі цькували та чмирили ), тепер зробимо навпаки, бо досить вже !

так вот аноЧё

у Роста детская психологическая травма))))

у меня в школе якуты были,

их на вертолетах прям с юрт забирали

с пастбищ и стоянок

они вообще шота несуразное балакали)))

хуле,вокруг одни олени, даже радио небыло..

никто их не зайобовал и не подьйобовал

и в мыслях небыло.

думаю от развития зависити воспитания

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...