Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Показать
Хочеш сказати що не отримував аушвайц? А машину на номера терористичної організацію змусили оформити? А податки на утримання армії, яка воює проти України теж не платиш?

Я не відрізняюся від тебе по громадянству і багатьох інших пунктах. Різниця лиш в тому, що ти по суті виріс "в чужому монастирі" і напарюєш нам звідти "устав". Це окрім шаленої русифікації радянського союзу, котру я значною мірою опустив через вік і думаю що навчався в російськомовній школі, де Українська якщо й була, то максимум факультативом. До того ж на сході (та практично по всій країні) мова не користувалася популярністю (повертаємось до русифікації та пропаганди), в побуті практично всі російськомовні, хто відрізнявся-перенавчалися.

Більше того, допускаю, що формуючись в культурі малоросів та "блатных понятий", піддаючись щоденній ворожій пропаганді, протягом всього життя, маючи відповідне оточення, сам міг воювати на стороні терористів. Молився б на хуйла і всим серцем ненавидів укропів. Мене б сильно задівало "ущемлєніє русского язика" і Обама що сере в під'їзді.

+++++

я імпульсивний ,але потрібно доносите до людей це м*яко,хоча хз,іноді вибухаю. і Джаз робить це м*яко , бо кнут лише для рузьке потрібен.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Показать
я не знаю шо такое аушвайц - мне не близки твои термины

и часть твоих слов я вообще х.уй проссу, шо за "відрізнявся-перенавчалися."..???

я попытлся понять шо ты кажэшь, у меня это куёво вышло

ну я так понял ты чем-то пытаешься меня зацепить ))) и типа я должен сейчас в чём-та тибе аправдывацца?! :zhet:

мне абсолютно похуй на твои суждения-рассуждения, подозрения, и шо ты там еще пытаешься мне втюхать

я тибе ни.уя не должен, и нихто в украине тибе ничо не должен

ни крымчанин, ни одессит, ни киев...как там у вас сейчас... кУевлянин- так вроди

так шо выдыхай прапагандировать (у тибя это куёва получаецца (разный уровень развития..))

и ни балей :popcorm1:

у поляків працював з 4ма украми,5ть блін, один виявився з мого міста теж як і я Бендера, один з Коростині інший, майже теж, він там пару років прожив, бо якимось чудом виіхав з твоіх краів,розповідав як йому поталанило це зробити, бо в автобусі були лише пенсійного віку люди , але оцей акцент, ну ппц,хоч і гонять на полтавськигий "говоро" але такого акценту і близько не маю, в нас багато переселенців зараз з Луганщіни, таке враження що вони з мацкви.

я не хочу наіджати ,бо не люблю цього , все залежить від тебе,наскільки ти дійсно укр не тіки за бамажками.

Опубліковано:

бо ми саме що ненає европейці і в них дуже поширена повага.

у нас,трошкі інша справа.......сподіваюсь хочаб на 1мг трішки зрозумієш нас . і це буде перемога!

Опубліковано:
я теж розмовляв і продовжую розмовляти.трішки.рос.яз. ,але намагаюсь змінити себе

без обид, но ты рассуждаешь как терпило

кто-то тебе что-то втюхал

новую цель, новую реальность

и ты погнал комуто подражать

-о бля, этаж державный язык, буду на нем теперь балакаты!!

нахуя? непанятна.... шоб паказать пасанам шо ты не малоросс или кукй пайми ещё кто...?

почему тебе непокуй кто,что о тебе скажэт. мне например абсолютно насрать

ведомый,шо сказать.

а я куй кому буду подражать

Опубліковано:
без обид, но ты рассуждаешь как терпило

кто-то тебе что-то втюхал

новую цель, новую реальность

и ты погнал комуто подражать

-о бля, этаж державный язык, буду на нем теперь балакаты!!

нахуя? непанятна.... шоб паказать пасанам шо ты не малоросс или кукй пайми ещё кто...?

ведомый,шо сказать.

а я куй кому буду подражать

(((

образ не маю!

але ти знову помилився , ти не зрозумів мій посил(

ті хто важає що Держава будується за добу місяць рік 10 років трохи мрійники, все починається з дуже малих кроків, мова є крок не дуже малий але є, бо то наш наспадок бо то ким ми колись були, але винищіли все украінське, я навіть хз що ващє зробити,економіку, чи украінізацію, бо ми та Держава яка знищувалась дуже потужно(

Опубліковано:

курва, тіж ести ,дрібна краінка,зрозуміли це швидше нас, можливо якби наша держава мала населення як у них,3-4 ляма,чи навіть меньше ,можливо і до нас би скоріше дійшло,але ж ні, Украіна завжди була цінним для блядянського союза ,тому нас будуть видоювати доки не знищуть, я щіро вірю що нащі діти інщі виростуть,а іхні щє діти, щє кращє будуть,все починається з міліметрів,з мг) з малих кроків, і важаю що дату незалежності згодом требо бути змінити, бо та що є лише на папері.

Опубліковано:
Різниця лиш в тому, що ти по суті виріс "в чужому монастирі" і напарюєш нам звідти "устав".

Я тоже. Надо монастырь срочно древнеукраинским именовать) Если крутить историей, то не стоит ни в чём себе отказывать :af:

По указу князя Григория Потёмкина в устье реки Ингул под руководством полковника Михаила Фалеева в 1788 году была заложена верфь, вокруг которой начал строиться город.

В 1790 году был спущен с верфи первый корабль — 46-пушечный фрегат «Святой Николай». Им было положено начало постройки в Николаеве крупных парусных военных кораблей и определена основная отрасль города — судостроение.

Николаев строился по плану, составленному Иваном Старовым — с прямыми улицами и кварталами правильной формы.

Долгое время в Николаеве дислоцировался штаб Черноморского флота. Во время Крымской войны он стал главной тыловой базой. Большинство предприятий, которые создавались в городе, относились к военно-промышленному комплексу, и в связи с этим Николаев много десятилетий был закрыт для посещения иностранцами.

История про то как проклятые москали уничтожили древний украинский город вместе с жителями.

Грустный_тромбон.mp3

Опубліковано:
Николаев
Жму 3 баклахи пива с груди,

"Исконна-рускій горад"?МНР? :dc:

Опубліковано:
"Исконна-рускій горад"?МНР?
Дід,

Я ж говорю - колыбель украинской цивилизации. Козаченьки на чайках приехали и основали.

Опубліковано:
колись нас знищувала радянська влада
а теперь украинская старается

Голосование обновил

вэлкам, добро пожаловать, нехуй шастать

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...