Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я так понимаю, Австрия как страна так и не началась. У них до сих пор своего языка нету. Да и у Швейцарии с этим серьёзные проблемы.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Я так понимаю, Австрия как страна так и не началась. У них до сих пор своего языка нету. Да и у Швейцарии с этим серьёзные проблемы.
ты абсолютно прав.

Какое-то отребье ,а не страны. Живут как попало,нищета и убогость.

Другое дело Украина.

Но надо немного подождать,ща все на украинском заговорят и мы как ухххх. Шо ухххх,я не знаю,но точно ухнем. Прорыв будет по всем направлениям))

Опубліковано:
Австрия
UrriL,

Показать
Офіційна мова — німецька, регіональні мови: словенська, хорватська та угорська.
Швейцарии
UrriL,

Показать
У кожному кантоні своя конституція, свій уряд, свій парламент, свій суд, свої закони (парламент та уряд – є як на федеральному, так і на кантональному рівнях). Адміністративна автономія і законодавчі повноваження дуже значні. До речі, Швейцарія не має офіційної столиці.

Країну можна поділити на етнічні регіони (в кожному своя переважаюча мова). З 26 швейцарських кантонів всього 4 мають офіційний статус багатомовних: Берн (німецько-французький), Фрібург (франко-німецький), Вале (франко-німецький) і Граубюнден (німецька, ретороманська та італійська мови).

В кожному кантоні своя загальноприйнята мова, з іншою вас просто не візьмуть на роботу чи на владні посади.

Особливістю Швейцарії є те, що кожна мовна спільнота межує з державами, які є носіями відповідних мов і тому їм не загрожує зникнення.

Якщо хтось з необережності назве німецькомовного швейцарця німцем – це вважається великою образою. Там є швейцарський варіант німецької (свій діалект), який вважається мовою гірських селян. Це є повага до власної мови та походження.

Опубліковано:

У Австрії може місцеві колаборанти воюють з урядом за кураторства і забезпечення Німцями? Чи може Швейцарія має схожу ситуацію?

Наша проблема не в мовах серед населення, а ідеологічній прірві, якою є узкій мір. В упоротому сусідові, який цим питанням спекулює і розв'язав війну, відкотивши цим самим назад і заблокувавши розвиток.

Буквально тиждень тому спілкувався з товаришем, який продає промислове обладнання по всьому світові спілкується по роду діяльності з власниками бізнесу. Каже що від нормального розвитку і притоку інвестицій нас відділяє перш за все війна з рашкою і тільки потім, з великим відставанням судова система.

Проросійські елементи, яких наполегливо просувають мешебратья і какаяразніца в той же час приводять до паралічу, блокуючи системні зміни і розвиток. Створюючи внутрішню напругу і чудову картинку протистояння. Це призвело до того що вища влада живе як один день і для власних інтересів (тільки гроші, рейтинг і хардкор) вже забули що спільними зусиллями можна досягти на порядок більшого, ніж тягнучи одіяло до себе.

Ну то полеміка і фантазії. Все ж приклад Австрії зі швейцарією недоречний, шаблонний "козирь" розібраний сотні разів.

Опубліковано:
ті хто важає що Держава будується за .........

все починається з дуже малих кроків, мова є крок

Держава яка знищувалась дуже потужно(

держава..... будуется.... - все эти лозунги

лозунги для слабоумных и нищебродов (подчеркиваю, нихачу никаво абидеть)

мова,вира, армия - это все полная хуета

чувак ссыт в уши, и делает деньги - петя канешна крассава, талантище.

все вот эти воспоминания про зныщювания - это всё тожэ полная хуета

так ли это было или нет, дажэ в мыслях не было в этом гавне копаться

к сегодняшним реалиям это не имеет отношение, от слова совсем

сколько можно это гавно жэвать, непайму

одни блять про "дедов каторые ваевали" и "можэм павтарить"

втарые блять про зныщювания нации

гавнаеды чесслово

бо ми саме що ненає европейці і в них дуже поширена повага.

у нас,трошкі інша справа.......сподіваюсь хочаб на 1мг трішки зрозумієш нас . і це буде перемога!

ты Рост который проживает в кременчуге

я Руслан который проживает в донецке

и ты и я

в сравнении с ивропейцами в полной жопе - это факт

а то, ивропеец ты или иврей или больше монгол чем фин

какая на..уй разница?!?! ну ты считаешь себя ивропейцем, ну считай - х.ули от этого толку?! ))))

есть факты,цифры

тарифы,пенсии, курс валют, внешняя политика - это реалии, а не пиздобольство, главное в нашей жизни и держави

все остальное это пиздешь ниачем .

пис

Опубліковано:
ты Рост который проживает в кременчуге

я Руслан который проживает в донецке

и ты и я

в сравнении с ивропейцами в полной жопе - это факт

а то, ивропеец ты или иврей или больше монгол чем фин

какая на..уй разница?!?! ну ты считаешь себя ивропейцем, ну считай - х.ули от этого толку?! ))))

есть факты,цифры

тарифы,пенсии, курс валют, внешняя политика - это реалии, а не пиздобольство, главное в нашей жизни и держави

все остальное это пиздешь ниачем .

пис

Різниця в тому, що обом вам було б значно краще в усіх планах, без додаткового елементу. Війни, сконструйованою рашкою.

Якщо коротко.

Опубліковано:

Если бы додики и их адепты, которые набрали на последних выборах в парламент аж 2%, умели держать язык за зубами, а потом на призывах прятались по крийивках, всё было бы тип топ. Только история перемолола и выбросила на помойку их очень быстро) А потом и Сывочолого Гетьмана)

Опубліковано:
Різниця в тому, що обом вам було б значно краще в усіх планах, без додаткового елементу. Війни, сконструйованою рашкою.

Якщо коротко.

давай так

нам обом було б значно краще в усіх планах, без додаткового елементу. госпереворота 2014 года

и шо типерь?предстваляешь, как было бы ахуенно

доллар по 7,99

крым в составе

донбасс там же

а?

просто супер, не так ли?

Опубліковано:

тут и без войны всё катилось к ебеням

Опубліковано:
а теперь украинская старается

Голосование обновил

вэлкам, добро пожаловать, нехуй шастать

яка щє украінська ))))

кучма ?

яник?

зеля масон та єрмак)) беня

ну так, з одного боку ти правий бо воно має укр.громадянство

або давайти збудуємо хронологію подій, хто лишив нас ядерноі держави,далі флота,далі арміі, далі повністю економіку і сприянн. ведення рос.підарасів нас вбивати )

за паспортами всі вони укри)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...