Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

та да

был у тебя дом, работа , пассивный доход и хуяк ничего нет

по воде, ага..

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
а это про кого?
OlegRO,

вероятно про того кто вышлет всех дипломатов и публично скажет: седьмой год Украина воюет с Россией.

Опубліковано:

так а кто это?

да и дипкорпус - это ниочём, имха

кстати, намекаю

а воюет с роисей все говорят

Опубліковано:
зеля ещё тот борец((
‼️прочитайте це обов’язково‼️

Наступна історія спершу виглядала мені неправдоподібно, наче її написав сценарист дешевого серіалу. Але людина, яка мені її розповіла, у дешевому фіглярстві ніколи участі не брала, а з 2014 року виконувала спеціальні завдання із захисту України від агресії і більше не може бачити те дно, на яке Зеленський і Ко опустили елітну службу - Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Отже, зараз ГУР сконцентрований не на загрозах від РФ, а на судді Чаусі. Дрібному корупціонері, якого офіс президента вирішив використати для дискредитації тих, хто розповів Bellingcat деталі зливу спецоперації проти «вагнерівців», ну і Порошенка, якщо вдастся у цьому «переконати» біглого суддю. Для цього топ-посадовець з ОП наказав спецназу розвідки викрасти Чауса з Молдови, а наслідком «переконувань» стала поламана щелепа Чауса.

Про це та про наступні деталі розповів мені офіцер, який назвав мені справжні прізвища спецназівців ГУР МО, що брали участь у вивезенні і охороні Чауса. Наприклад, Сергій Ба…й, номер телефона 097-ххх-хх85. Дані кадрових офіцерів публічно розголошувати не можна, тому, перепрошую за таку подачу. Ми, до речі, з ним зв’язались, але, зрозуміло, розмовляти він з нами не став. Так от, зараз елітні бійці замість участі в складних спецопераціях проти ворога стали виконавцями замовлень злочинців з Банкової.

Після вивезення з Молдови Чауса тримали на об’єкті міноборони в Хотянівці, рівно навпроти Межигір’я Януковича. Якщо їхати дамбою вздовж Київського водосховища, в’їзд на цей об’єкт позначений відповідною табличкою. (фото+відео)

Проте, Чаус відмовлявся йти на співпрацю, а час спливав. Тому, викраденого суддю вирішили «легалізувати». І ось тут починається головне. План намалювали наступний: викинути Чауса на кордоні з Придністров’ям або адмінкордоні з Кримом і задіяти для цього прикордонників, які мають його затримати «при спробі» Для цього «об’єкт» перевезли на військову базу в шести километрах від Первомайська і утримують його в будівлі, що на фото. Від цього місця приблизно однаково відносно недалеко і до Придністров’я, і до Криму. Як варіант також розглядають кордон з Росією. Проте, найважливіше далі.

Чауса, за планом, мають з помпою затримати, всім показати і сказати, що ніякого вивезення в Україну не було, що це все вигадки-фейки-ворогипридумали, ну і так далі… Реалізувати планують найближчими днями. Цікаво, що перед вильотом в Гуту Зеленський мав зустріч з керівництвом Державної прикордонної служби, зокрема особисто з Дейнеком. Співпадіння?

Коли мій співрозмовник закінчив розповідь, я побачив наскільки йому боляче від перетворення спецслужб на приватну охранку Зеленського, від повернення до роботи проти своїх, а не ворогів. В акторів паршивих сценаріїв замість ретельно розроблених операцій на захист України. І мали би нинішні жителі Банкової нарешті зрозуміти, що патріотизм і честь після 2014 почали повертатися в безпеку та розвідку, а триваюча зачистка від принципових із заміною на слухняних уже не працює. І що їхні злочини будуть викриті. Зараз вони впевнені у своїй тимчасовій безкарності, що не зважають ні на що. Однак, ключове тут слово - «тимчасовій». Відповісти доведеться.
Опубліковано:
Не на часі ,вернуть Контрснайперские группы.

І з нового року у нас понад 30 загиблих - у мене інформація про 37 бойових втрат.
До кінця минулого року, за моїми даними, було шість загиблих, а тут - 37.
І понад 60% - це втрати від снайперського вогню.
А в нинішній ситуації ЗСУ позбавлені можливості адекватно реагувати на це, відвели контрснайперські групи.
Наскільки я володію інформацією, цей напрямок суттєво послабили, і російські снайпери діяли практично безкарно.
Проти снайперів найбільш ефективні не стільки снайпери, скільки міномети, а вони взагалі заборонені як важка зброя.

Тот случай когда я и согласен с генералом, но и есть места где есть что дополнить/откорректировать.

Снайперское направление ослабилось, это факт. И результат этого - запрет на работу снайперов. Снайпер индивидуальный боец, который сам должен оценивать ситуацию, планировать и действовать без ограничений. Когда же им суют палки в колеса, убирают, опечатывают кейсы - то по итогу снайпера уходят. Это не те люди что будут сидеть на постах и выходить в наряды. Результат этого - по приезду в одну бригаду при работе с одним батальоном мне сказали что у них есть...аж один марксман обученый. Один марксман на батальон! И это я говорю про сильную бригаду! В ряде бригад ситуация не лучше, морпехи держатся, пара десантных и несколько пехотных бригад, и то больше на энтузиастах своего дела и на адекватном местном командовании.

Но антиснайпинг - это не только снайпера.
Антиснайпинг - это БПЛА в воздухе. Антиснайпинг - это стационарный тепловизор направленый на свой сектор. Антиснайпинг - это управляемая камера на ВОПе.
Потому что снайпер жив пока невидим.
Опубліковано:
І з нового року у нас понад 30 загиблих
только за один день в стране умерло более 400 человек от ковид и ничё,,,, никто не чешется

в нинішній ситуації ЗСУ позбавлені можливості адекватно реагувати на це,
хз, кто прав, а кто хочет нарушить подписанное Зелей чтобы рашка в оон голосила
Опубліковано:

Потери от снайперов можно было избежать.

На контроле,это замечательно. Только надо,чтобы они были в прицеле и минусились постоянно. Тогда и будет толк.

Рашка и так голосит постоянно.

От Ковид,то все вопросы к тому человеку,который и Контрснайперские группы отвёл.

Опубліковано:
Потери от снайперов можно было избежать.
расскажи как

Рашка и так голосит постоянно.
только чьё-то сладкое рыло хочет дать рашке отличный инфоповод ради своего пиара под видом заботы о бойцах
Опубліковано:

В смысле как?

Я уже написал как. Возврат Контрснайперских групп на ноль.

Понятно ,что лучше 82 минометов отработать,но раз низзя,то профессиональных снайперов.

Опубліковано:

возврат контрснайперских групп... да в роисе этих снайперов больше чем снарядов в Чехии купили

и с чего решили что что-то прекратится? ну реально какие-то простые решения из детской головоломки

если будут контр снайперские группы, то по контрснайперским группам будут отрабатывать тяжелым

и не будет больше в стране контр снайперских групп

понятно что простые решения в ответ на тяжелое отрабатывать более тяжелым

но в ответ можно получить супертяжелым

понятно что есть решение из очевидной серии отработать супер пупер тяжелым,

да только нет в стране такого

а и страны к тому времени уже не будет

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...