Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Поступая в больницу можешь взять с собой баллон кислорода, его просто будет не к чему подключить
подключают баллон к маске

90% больниц так делали зимой

не думаю что с тех пор сделали разводки

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

К маске подключить не проблема, из оборудования маска и трубочка.

Когда говорят про оборудование, говорят про промышленные концентраторы и централизованную подачу. Этого и не было, и нет.

Опубліковано:

Кирилл абсолютно прав.

Речь не идёт о баллонах с которыми тоже большая проблема.

Речь о том,что стоит стационарный аппарат,который непрерывно подаёт овердохуа кислорода.

А эти ебучие баллоны надо постоянно менять. Его хватает не надолго.

Плюс проблема в том,что производить не успевали((

подключают баллон к маске

90% больниц так делали зимой

не думаю что с тех пор сделали разводки

ни хуя не сделали. По крайней мере в Харькове.

У нас парки ебашат со страшной силой. Это нужнее, больше можно спиздить и плебс очень рад.

Опубліковано:
У меня с каждым днём степень опизденения растет в геометрической прогрессии (((

А ты представь каково людям которые стоят на учёте в центре занятости населения месяцами, а успешное государство им говорит - там в законе не для вас написано, тупое быдло, денег вам нет и не будет. И месяцами тебе выплачивают ноль гривен, ноль копеек. Денег нет, вы там держитесь. И вместо больничных листов доктор тебе даёт рулон туалетной бумаги, который даже не является документом. И страховой фонд по временной потере трудоспособности тебе говорит - гуляй, рвань, денег не будет. В успешной европейской стране нет бланков больничных листов, что логично ведь денег нет которыми эти бланки можно обеспечить и поэтому надо просто перестать оплачивать больничные. :kl:

Опубліковано:

Но мы будем помогать ((

Опубліковано:
Немного о том как дела обстоят с кислородом.
Я під’їхав у фонд «Свої» на початку робочого дня. Але, здається, там немає чіткого поняття «початок», «середина» чи «кінець» робочого дня.
Є якесь постійне пекло, у яке люди зголосились добровільно! І зробили це давно.
Станом на сьогодні, «Свої» - це синонім слова «кисень» для тисяч українців, які опинились із ковідом ледь не сам-на-сам.
МОЗ може скільки завгодно розказувати про те, як контролюється ситуація із «короною», як області пачками виходять із локдауну і червоної зони, президент може ще раз оголосити, що чинна влада є «майстрами спорту по боротьбі з ковідом», але 1200 кисневих концентраторів, які роздала команда Лесі Литвинової, рятують життя українців просто у цю мить, коли ви читаєте ці рядки.
Засновник фонду «Повернись Живим», Vitaliy Deynega, звів мене з виконавчим директором фонду «Свої» Koshkina Iryna. Я приїхав у фонд з метою познайомитись і трошки глибше зануритись у їх роботу.
В результаті став свідком наступного:
- Бус завантажується медичним обладнанням;
- Телефон розривається;
- Хлопці розпаковують партію концентраторів, придбаних, наразі, в борг;
- Ірина проводить інструктаж трьом жінкам по правилах користування концентраторами, за якими ті приїхали. У кожної вдома є хтось із низькою сатурацією, яких «успішно» виписали з лікарень;
- Потихеньку формується черга на інструктаж інших людей, концентратори з прізвищами на стікерах в одній купі, ті, які будуть роздані в найближчі дні – в іншій.
І їх тупо не вистачає!
Я часто читав дописи у ФБ Леся Литвинова. Про складність роботи фонду. Про те, як люди помирають на руках. Про безсонні ночі. Позаяк, допомога хворим із ковідом – це лише частинка діяльності фонду. А є ще і онкологія, і паліативна допомога .
Але вперше побачив, як виглядає це зблизька.
Я б, мабуть, не зміг працювати в такому режимі і пропускати через серце стільки людського болю, безнадії, страждань.
А вони вже врятували 2500 життів. І це тільки по «короні», забезпечивши людей життєво важливим КИСНЕМ!
Один кисневий концентратор я придбав за кошти жертводавців з мого Патреону. Другий - за кошт своєї сім’ї. Ми з Дейнегою планували влаштувати флешмоб на підтримку фонду «Свої». Але…
Одна справа флешмоб, коли треба облитись водою. А інша – коли треба витягнути з кишені 25000 грн.
Тому, флешмобу не буде. Буде заклик!
Допоможіть фонду «Свої» рятувати наших людей!
Нехай вас не вводить в оману бравада МОЗу про спад кількості інфікованих. У нас в країні вакциновано менше 2% населення. Мінімум влітку, максимум восени буде черговий локдаун. Бо є заяви чиновників, а є банальна аналітика.
І до нового сплеску ми маємо бути готові ще більше, ніж були.
В травні я ще виділю кошти з Патреону на придбання 5 концентраторів. Це те, що можу зробити я.
Якщо ви можете пожертвувати фонду 100-200 гривень, то не ігноруйте цю можливість.
Я звик до недолугих коментарів під дописами на своїй сторінці про допомогу Армії. Коли мені регулярно хтось та й напише, що «я сплачую військовий збір 1,5%, куди йдуть мої гроші»?
Під цим дописом теж «намалюється» хтось, хто напише «у МОЗ гігантський бюджет, хай менше крадуть, тоді на все вистачить».
То я одразу прошу вас подумати, чи доречним буде цей коментар, коли хтось із ваших рідних буде задихатись, а кисню не буде. Ви тоді будете розбиратись куди пішли гроші з бюджету, чи стукатимете в двері фонду «Свої» з проханням про кисневий концентратор?
То, будьте ласкаві, не знехтуйте можливістю забезпечити вирішення потенційної проблеми СВОЇми руками.
Реквізити фонду додаю!
За репост теж подяка. Бо скоро вся стрічка буде забита суперечками про 9 травня. Нам би не загубитись у цьому «побєдобєсії»!

ФIЛIЯ "РОЗРАХ.ЦЕНТР" АТ КБ"ПРИВАТБАНК"
отримувач: БО БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД СВОЇ
код отримувача: 39293651
рахунок отримувача: UA223206490000026007052620401
картка фонду тільки для власників карт Приват Банку: 5169 3305 1748 5634 (Кошкіна Ірина Ігорівна)
Опубліковано:
Но мы будем помогать ((

Вчера у сослуживцев спрашивал при встрече - выплат тем, кто через часть документы к 5 мая собирал нет, а отпускные ждут полтора месяца, уже и отпуска отгуляли, но холопам надо войти в ситуацию и затянуть пояса, видимо. :Koshechka_08:

Опубліковано:

Полная жопа по всем направлениям ((

Я не помню,чтобы задерживали выплаты((

Ну пока зелебобик не пришёл ((

Ну и поднять ЗП в армии,это не сейчас,не нужно это на данный момент.

Вообще на фига нам армия?

Опубліковано:

Кстати вчера был в 6й больнице г.Запорожье. По своим делам к семейному врачу. Но там рядом и вакцинация проходит. Очередь на вакцинацию....ну человека 3...., с таким количеством антипрививочников тем, кто за 60 можно вакцинироваться вообще свободно. Было б желание. Такими темпами вакцинироваться будем вечность.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...